2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بيچاره مامانت 😬 خيلي بده ايجوري باشي  كلا حاملگي اين چيزا رو داره  منم مثل شما از مرغ ...

وای اره دلم براش میسوزه

بعضی وقتا طفلی گریه ش میگیره میگه من موندم چی بدم که برات ضرر نداشته باشه و دوست داشته باشی.خودمم هوس هیچی نمیکنم😓

اره ان شاالله تک تک بچه ها این روزا رو تجربه کنن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم ناراحت نباش منم نميتونستم آب بخورم بازم ب خاطر مشكل معده  اما الحمدالله همه چيز خوبه

خداروشکر عزیزدلم😍💚کلا اب میوه و اینا هم نمیخوردی؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم فکرخوبیه عزیزم.ولی من اصلا زیاد هم دستشویی نمیرم شبا😑فکرکنم کلا آب کم‌میخورم.نهایتا دوبار قبل ...

عزیزم حداقلش نیم ساعته..... 

من چون صبحونه پنیر و گردو و.... میخوردم اتفاقا ترجیح میدادم 4 ساعت فاصله بیفته چون میدونی که تا 4 ساعت بعد لوو بهتره کلسیم و لبنیات و گردو نخوری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یکم آب ولرم با چندتا قطره لیمو هم فکرکنم خوب باشه

ممنون.عزیزم.امیدوارم سرما نخورم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم حداقلش نیم ساعته.....  من چون صبحونه پنیر و گردو و.... میخوردم اتفاقا ترجیح میدادم 4 ساع ...

عه جدی؟من فقط گردو رو میدونستم ولی لبنیات رو نه!پس تا الان من همش بعدش شیر یا پنیر میخوردم.زحمت کشیدم🙈انا جون اینکه مثلا ساعت ۶ قرصو بخورم اما تا ساعت ۱۰ خوابم ببره اثر قرص میره و فایده نداره دیگه؟

ممنون.عزیزم.امیدوارم سرما نخورم..

فداتشم گلم مواظب خودت و‌نی نی(هات) باش.امیدوارم سرماخوردگی نباشه

شاید حساسیته

عزیزم حداقلش نیم ساعته.....  من چون صبحونه پنیر و گردو و.... میخوردم اتفاقا ترجیح میدادم 4 ساع ...

اناجون.من.صبح هم باز یکم ترشحات خونی داشتم.دیگه نداشتم تاالان باز قهوه ای شد دستمال..مبگم با توجه ب بالارفتن بتا بنظرتون خطری منو تهدبد میکنه؟ظهر انوکسا میزنم دوساعتی بعد لکه بینی میشه .بنظرت مربوطه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم از شما هم مبارک باشه😄 دوهفته بعد رفتم خداروشکر دیده شدن ...دقیق بگم ۲۷ روز از انتقالم ...

ممنون عزیزم

من کمی که بیشتر راه میرم یا بیشتر میشینم، زیر دلم میسوزه و تیر میکشه، به شدت نگران میشم.

شما هم اینطور بودید؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5?page=2761

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان من پست رو برا نی نی یار فرستادم.... 

بچه ها من گلودرد شدم..چکارکنم فقط تنها چیزی ک ب ذهنم رسید اب نمک قرقره کردم

عزیزم بستگی به شدتش داره اگه چرکی نیست همین درمان‌های خونگی جواب میده نه که حتما باید دکتر بری.... 

عه جدی؟من فقط گردو رو میدونستم ولی لبنیات رو نه!پس تا الان من همش بعدش شیر یا پنیر میخوردم.زحمت کشید ...

نه بابا چرا بره من سالهاست همینکار میکنم... 

نگفتن که بعدش نخوابی.... 

اناجون.من.صبح هم باز یکم ترشحات خونی داشتم.دیگه نداشتم تاالان باز قهوه ای شد دستمال..مبگم با توجه ب ...

شاید مرتبطه.... 

آسپرینم داری؟ 

عزیزدلم ناراحت شدم بابت منفی شدنت.اما خداروشکر که خودت انقد قوی و امیدوار داری ادامه میدی.من شک ندار ...

عزیز دلم مرسی از قوت قلبت الهی که نی نیتون صحیح و سالم بیاد بغلتون😍

ان شاءالله همه منتظرا خیلی زود دامنشون سبز شه😍 

والا ایمنی انعقادی یه سریشو دادم ولی نمیدونم کامله یا نه خود طرازی برام نوشته بود حالا عکسشو میگیرم میذارم😊 

ممنون عزیزم من کمی که بیشتر راه میرم یا بیشتر میشینم، زیر دلم میسوزه و تیر میکشه، به شدت نگران میشم ...

استراحت رو بیشتر کن....