2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
یهو خونریزی تو دستشویی شروع شد همینجوری میچکید خودم فورا فهمیدم و شروع کردم گریه😪😓.همونجور که نشست ...

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خدا بزودی برات بهترین شکل جبران کنه، خدا خودش کمکت کنه عزیز دلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مطمئنی؟؟؟؟  حتما یه جای مطمئن تکرارش کنیا....

اررره...جای مطمئن دادم..امروزم بی بی زدم منفی شد..داغون شدم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
واااای نگووو عزیزم..بی بی چکت ک کاملا پررنگ بود حتما تکرارش کن

ارره خودم تو شوکم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ای باباااا چند بود بتات؟مگه فردا نباید آز میدادی؟؟

بتامو جمعه میگن..اره فردا باید میدادم..ولی امروز دوباره بی بی چک زدم منفی شد

بتامو جمعه میگن..اره فردا باید میدادم..ولی امروز دوباره بی بی چک زدم منفی شد

ناراحت نباش دوباره تکرار کن حتما ان شاءالله که خیره،چقدر دیر میدن عدد بتارو شاید مشکوک بوده!

لعنت به بی بی چک😬

عزیزم من که غیر مرغ و ماهی که سردین و اونارم با زردچوبه و زنجفیل گرمشون میکردم بقیه چیزایی که میخورد ...

عزیزم مثلا با بعضی غذاهام ماست میخورم.برنج سرده.ماهی و مرغ سرده.پنیر و شیر و اکثر چیزایی که میخورم😑من فکرمیکردم ادویه بده.مامانم جز زردچوبه و نمک چیزی نمیزنه به غذاهام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم یه چیز بگم بهت؟؟؟؟  ببین من اینکه میگن سمت چگ یا راست درد کنه جنسیت رو حدس میزنن رو قبول ...

اره عزیزم خداروشکر خوندم دیدم اکثرا داشتن این دردو.البته دردم همیشگی نیست.بازم التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خاکستری جون  فقط میتونم بگم که برنج سردیه و اگه اکثر غذاهایی رو میخوری طبعش سرده  ب ...

سلام عزیزدلم اره سعی میکنم مغز و خرما بخورم بعدش.ممنون گلم

سلام عزیز دلم. اصلا نگران نباش من این موضوع رو داشتم و دارم... دقیقا وقتی دستشویی دارم بیشتره... نگ ...

ممنونم از کمکت گلم😘ان شاالله نی نیتو به سلامتی بغل بگیری

سلام بچه ها یه سوال دارم

من گاهی وقتا ساعت ۸ که پامیشم شیافمو میذارم انقد گیج و خوابالودم که حوصله ی صبحونه خوردن ندارم.بعد میخوابم یهو ساعت ۱۲ یا یک بیدارمیشم😐😐😐مامانم همش دعوام میکنه میگه گرسنگی زیاد برای بچت ضرر داره.سعی میکنم از فردا حتما حتما بیدار شم ساعتای ده حداقل.ولی واقعا گرسنه موندن آسیبی میرسونه به بچه؟کسی چیزی میدونه در این مورد؟

من اخه خیلی تنبلم و صبحا خوابم میاد

میدونم کارم اشتباهه ولی پیش اومده دیگه😪

ممنون عزیزدلم..انشاءلله خیلی زود قسمت خودت

عزیزمممممم نمیدونم مامان شدنتو تبریک گفتم یا نه.خیلی خیلی خوشحال شدم برات.هنوز پیام بقیه بچه ها رو نخوندم.امیدوارم همه مثبت شده باشین

عزیزم اتفاقا تو نباید اصلا سر خود داروی هورمونی بخوری حتی ال دی چون شدیدا غلظت خونو بالا میبرن باید ...

ممنون عزیزم حتما سعی میکنم اب زیاد بخورم🌷🌷🌷🌷منتظرم بعد تعطیلات برم دکتر خودش بگه چی بخورم این ماه ال دی نمیخورم تا برم پیشش حالا ۱ماه عقب بیفته انتقالم اشکال ندتره انشالللله همه مشکلاتم حل شه بعدش انتثال بدم مثبت شه به امید خدا😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم