2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046609 بازدید | 684532 پست
خانوما تو روخدا بیایید نگرانم من هر شب حالم بد میشه احساس گرما دارم تمام بدنم بی حس میشه بیحال میشم ...

عزیزم من الان سالهاست تیروئید طبق آز زیر یک و دو بوده ولی دارومو ادامه دادم..... 

نمیگم الان دقیقا شرایطت چیه ولی بدون آز مجددو دستور دکتر غدد سر خود قطعش نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 من امروز پریود شدم و دکترم ۱۷ فروردین به بع ...

عزیزم نمیدونم چرا دکترت اینطوری گفته شاید حساب کتابی کرده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من الان سالهاست تیروئید طبق آز زیر یک و دو بوده ولی دارومو ادامه دادم.....  نمیگم الان د ...

بنظرتون فردا یه آزمایش بدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بنظرتون فردا یه آزمایش بدم

میتونی آز بدی اگه شرایطت بحرانی بود یه دکتری بری و داروتو نیاز باشه کم کنی..... 

عزیزم خوب فاکتور 2و mthfr جهش داره دو تاش هتروزیگوت و یکی هموزیگوت موتان.... 

ممنونم ازت عزیز دلم با جون و دل جواب میدی خدا خیرت بده 😙😙😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منم دکتر گفته این ماه پس از پری، ال دی رو ۲۱ روز بخورم و بعدش که دوباره پری شدم بدم برای آمپول ها&nb ...

اره منم همیشه ۲۱ خوردم پس عجله نمیکنم همون ۲۱ میخورم از روز۳ پری باید بخورم درست؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

این ازمایش تیروییدم خوب ؟؟مال ۱ماه پیش؟ مشکلی نداره😅چقدر سوال دارم ۳بار منفی شده این اولین باره دارم کامل چکاب میشم انشاللللللله خدا کمک کنه بگیره💜

این ازمایش مال ۹ماه پیش که دارو بهم دادن و بعد این اون عکس بالایی رو ۱ماه پیش دادم 

فکر میکنم تیروییم ۹ماه پیش خوب بوده اما الان۱ماه دارو خوردم رفته بالا انگاری یعنی پر کار شده؟😥

گفتم حتما از آمپوله خدا کنه دیگه بهم نده مهیا من باید برم دوباره لاپارسکوپی لولمو بردارم همش گریه م ...

آره اون كه قطعا از عوارض آمپوله من كه يك تَوحُّش خاصي بهم دست داده بود😆 طفل معصوم همسرمو فك كنم خيلي اذيت كردم از بس بي اعصاب شده بودم كلّه شو كندم طفلي رو😑😁🙈🙊 ولش كن تحمل كن خوب ميشه روحيت برميگرده، تقصير امپول زهرماريه يبيتربيت صاف به قسمت شادي و روحيه دهي مغز حمله ميكنه😕 ولي غلط ميكنه ما با توكل به خدا سر خودمونو گرم ميكنيم تا حالمون بهتر باشه و اين دوران امپول تموم شه به سلامتي و مباركي انشالله🍀🌺

اصلا نگران نباشه ميگم كه يه خانومه با هم انتقال داديم لوله نداشت مثبت شد شكر خدا، تازه چه ميدوني شايد دكتر متبحر بود و صلاح ديد كه باز كنه

...
گفتم حتما از آمپوله خدا کنه دیگه بهم نده مهیا من باید برم دوباره لاپارسکوپی لولمو بردارم همش گریه م ...

بهار داشتم به پيامت جواب ميدادم همسرم گير داده كيه داري چت ميكني، به نيني سايت حساسه دوس نداره😅 ميگم دوستمه از اين آمپوله داشته ميگه همش گريه ميكنه و سوال پرسيده بايد جواب بدم، برگشته ميگه حتما بهش جواب بده بگو كه كااااملا طبيعيه بگو ما زندگيمونو آمپوله داش ب باد ميداد😂 اصلا نترسه همش به خاطره آمپوله س از همسر طفل معصومش دوري كنه تا پايه هاي زندگيش متزلزل نشه😂😂😂 

...
آره اون كه قطعا از عوارض آمپوله من كه يك تَوحُّش خاصي بهم دست داده بود😆 طفل معصوم همسرمو ...

خدا کنه هر چی به صلاحمه همون بشه الان چند شب که یدفعه بیحال میشم سرم گیج میره بی حسم میگم نکنه از تیروئیدم دبگه خل شدم😳😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏