2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
سلام من که خوشم اومد ازش 22ویزیت شدم و منتظر پری که آن شاالله سیکلمو شروع کنم 

نوبت دهيش چطوره?

با دقت و دقیق هست?وقت ميزاره???

تو مطبش مثل من سقط مکرري دیده بودي??

ببخشید سوالاتم زیاده ،شرمنده

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوبت دهيش چطوره? با دقت و دقیق هست?وقت ميزاره??? تو مطبش مثل من سقط مکرري دیده بودي?? ...

خواهش میکنم عزیزم بار اول نوبت دهی طول میکشه تقریبا 50روز بعد بهم نوبت داد

اره وقتم میذاره هر مریضی که میرفت طول میکشید تا بیاد بیرون راحت 20تومن دقیقه ای میشد شایدم بیشتر من که با کسی حرف نزدم تو مطب ولی بودن که می گفتن بار چند نشون که انتقال دادن و مثبت شده

دقیقا..‌بعد دومین امپول پریود شدی؟ قبل انتقالی یا پانکچر؟

پریود نشدم اصلا هنوز وضعم معلوم نیست باید لاپاراسکوپی کنم فکر کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانوما تو روخدا بیایید نگرانم من هر شب حالم بد میشه احساس گرما دارم تمام بدنم بی حس میشه بیحال میشم سرم گیج میره وزنم اومده پایین یه حالیم تعطیلاتم هست دکترا نیستن احساس می کنم تیروئیدم پرکار شده چون تیروکسین میخورم نمی دونم از اینه یا آمپول دیفرلین بنظرتون تیروکسینم قطع کنم چون تیروئیدم 4 بود دکتر گفت چون میخوای میکرو کنی بخور بیاد زیر 1 که تو آخرین آزمایشم زیر 1 اومده بود که دیگه میکرو نکردم می گم نکنه الان زیادی پایین اومده چیکار کنم حالم یجوریه چی بخورم الان یعنی از چیه استرسم زیاد دارم این روزا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره فدای تو بشم  من بازم بی نتیجه و بلاتکليف موندم 😔 خوبی?

عزیزم خدا بزرگه ان شالله بزودی به مراد دلت برسی🙏🏻 

منم سومین انتقاله گلم خیلی راه سختیه میفهمت😞 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خانوما تو روخدا بیایید نگرانم من هر شب حالم بد میشه احساس گرما دارم تمام بدنم بی حس میشه بیحال میشم ...

عزیزم من اطلاعی ندارم امیدوارم هرچی به خیرته پیش بیاد 🙏🏻 دوستان میان کمکت میکنن گلم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام به همگی سال نو مبارک امیدوارم هرروزتون بهتر از دیروز باشه خواهرای عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

من امروز پریود شدم و دکترم ۱۷ فروردین به بعد میاد

به من گفته که روز سوم یعنی از پس فردا ال دی بخورم به مدت ۱۰ روز بعد ول کنم که پری شم و برم پیش دکتر دورم و شروع کنم

اشکال نداره که انقدر فاصله پریودیم و مصنوعی کم کنم چون اینجوری ۲۴ اینا میشم اما در اصل باید به صورت طبیعی ۳.۴ اردیبهشت بشم

کسی بوده اینجوری خورده باشه ۱۰تا ال دی از روز سوم پری یا وایسم طبیعی پریود شم دیرتر برم دکتر برا شروع دورم؟😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام  انا جووووون فکر کنم با کیفیتن به زود با گوشی دیگم گرفتم و با بلوتوث ریختم که کیییتش نیاد ...

عزیزم خوب فاکتور 2و mthfr جهش داره دو تاش هتروزیگوت و یکی هموزیگوت موتان.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کنم نور گوشی زیاد باشه دیده شه انشاللللللللله

عزیزم این رزولوشنش کمه نه روشنایی.... 

من اینو نتونستم بخونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چیکار کنم آناجون انتظار خیلی سخته

اینطوری که سختتره..... 

سلام بچه ها 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 من امروز پریود شدم و دکترم ۱۷ فروردین به بع ...

منم دکتر گفته این ماه پس از پری، ال دی رو ۲۱ روز بخورم و بعدش که دوباره پری شدم بدم برای آمپول ها 

ولی در مورد اینکه ۱۰ روز خوب باشه یا بد نمی دونم ولی ترجیح میدم هر چی به حالت طبیعی نزدیک تر باشه بهتره

نوبت دهيش چطوره? با دقت و دقیق هست?وقت ميزاره??? تو مطبش مثل من سقط مکرري دیده بودي?? ...

عزیزم ویزیت اول معمولا بعد دو ماه وقت میدن.... 

وقت میذاره.... 

در کل طبق تجربه خودم میتونم بگم دقیقه و مهربون و با حوصله..... 

هر سوالی بپرسی جواب میده لااقل با من که اینطوری بوده....