2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ممنون عزیزم  دعا کنید برام واقعا روزهای سخت و پراسترسیه سری قبل تا یک هفته بعد از انتقال پرد ...

جیگر بخور بابا..... 

من تا هفته 17 بارداریم داشتم بیست روز که چیزی نیست الکی به خودت استرس نده...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم  دعا کنید برام واقعا روزهای سخت و پراسترسیه سری قبل تا یک هفته بعد از انتقال پرد ...

فقط سعی کن ماسک بزنی با کسی روبوسی نکنی.... 

احتیاط رو بیشتر کنه چون امکان مریض شدنت بیشتر میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل بخدا تا آز ندم باورم نمیشه مثبت باشم..اخه اینهمه درد پس واسه چیه

واسه مامان شدنته خوبببببب.... 

واسه مامان شدنته خوبببببب.... 

قربونشون برم جوجه هام حسابی مشغولن اون تو...این دردای شیرین قسمت تک تک دوستام🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها.  سال نو همگی مبارک. اونایی که مامان شدن هم مبارک.  مت خدا بخواد میخوام این م ...

عزیزم کلا دا صفحه اول هست.... 

2 و 3 یه سری اطلاعات هست.... 

بعد دقیق نمیدونم کدوم صفحه در مورد تغذیه و یبوست و..... هم اطلاعات بود..... 

کلا سخت نگیر زندگی عادی با سرعت کن و آب زیاد خوردن و دور زدن تو خونه و..... 

بچه ها یه سوال دارم وقتی پروست واژینال استفاده میکنم بعد گذشت چندساعت ناحیه پایین با درد ه ...

بپرس ازشون ببین اثرش یکیه؟ 

آنا جان من روزی دوتا پروژسترون میزنم... الان هم تقریبا موعد پریدیمه. .اگه باردار نبودم باید پرید میش ...

عزیزم استراحت رو بیشتر کن اگه لک و خونریزی نداری چرا بیشترش کنی؟ 

سلااام دوست جانها من امروز دلم طاقت نیاورد بی بی زدم

به به مبارکه...... 

خدایا شکرتتتتتتتت...... 

ماهیتابه آنا فدای هر چی بی بی + هست!!!!! 

قربونشون برم جوجه هام حسابی مشغولن اون تو...این دردای شیرین قسمت تک تک دوستام🙏

خييييليييي مباركه نفسي جون😍😍😍😍😍الللللتماس دعععا
با حال خوبت برام دعا كن، دومين انتقالت از همون پانكچر اولت بود؟ ميشه بگي چرا ي وي اف كردي و داروهات اينبار چيا بودن؟

...
امروز بی بی چکم منفی شد😬😂قطعا اثر اچ سی جی بوده بی بی چک دیروز،البته الان ده دقیقه گذشته یه هاله ک ...

نه عزیزم دلیل نمیشه...... 

خوب رقت ادرار و آب خوردن و این چیزام بی تاثیر نیست..... 

خييييليييي مباركه نفسي جون😍😍😍😍😍الللللتماس دعععا  با حال خوبت برام دعا كن، دومين انتقالت ا ...

سلام.عزیزم..حتما برات دعا میکنم انشاءلله این هیجان و حال من.قسمتت محیا...اره گلم از همون پانکچر بود.انتقال اولم ماه قبل با سیکل نچرال ک.منفی شد و ب تجویزدکتر بلافاصله رفتم سیکل جدید و اینماه با استرادیول بود..مشکل هم ازضعیف بودم اسپرم بود ک از همون اول گفتن. ای وی اف  ولی حین درمان متوجه پلیکیستیک.منم شدند

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خوبی سال نو مبارک 😘🌸 شاینا جون نینیت گل پسره یا ناز دختر؟ چقدر دیگه مونده تا بغلش کنی ...

عزیزم فکر کنم هر دو.... 

آزی جون دعا کن واقعی باشه دلهره گرفتم آخه..تا فردا صبح ک باز بی بی بزنم. چطوری طاقت بیارم...عزیزم.من ...

دیگه نداشتیم...... 

اگه قراره استرس بده این بی بی چک ماهیتابه آنا اعلام وجود میکنه ها!!!!!! 

سلام.عزیزم..حتما برات دعا میکنم انشاءلله این هیجان و حال من.قسمتت محیا...اره گلم از همون پانکچر بود. ...

ممنونم عزيزم😘😘 عه پس هايپر شده بودي؟ ميتونم بپرسم كيفيت جنينا رو ميدونستي؟  و اينكه اسپرم در چ حد ضعيف بود؟ تعداد و مورفو و دي اف و تحرك و خلاصه اونجور چيز ميزا،،، فك كنم پانكچرمون يه تايم بود اواخر مهر؟

دارو و تقويتي چي داشتي؟ متفورمين داده بوم بهت قبل از پانكچر؟

...
بچه ها من17پریودمه لک دارم البته قبل پریود5روز ال دی خوردم که پریودموتاخیرانداختم میتونه بخاطر ال دی ...

عزیزم منم با ال دی به لک میفتادم مثلا 7 تا ال دی موندا لک بینی م شروع می‌شد.... 

دکتر من بهم استروژن کنژوگه 1/25 میداد با بقیه ال دیا بخورم.....