2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046480 بازدید | 684515 پست
انا جون خواهر ببخش ما دوتا جوگیر شدیم یهووو...اون ماهیتابه هم بذار فعلا تخم.مرغ درست کن داخلش ما رو ...

بفرما اینم جایزه دو تا مامان عجول، تخم مرغاشو بخورین ماهیتابه رو هم بشورین بعدا لازمم میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون الان رفتم دستشویی همراه با دفع ادرار رگه های کوچک قهوه ای دیدم... البته یکم کمرم درد م ...

عزیزم تاوقتی که خون قرمز نیست جای نگرانی نیست سعی کن استراحت رو بیشتر بکنی انشالله رفع میشه.... 

نشد با مرکزت تماس بگیر شاید پروژسترونو بیشتر کردن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم همچنین جوجه خودت، نه عزیزم، فقط بخاطر انقباض های زیادی که دارم روزی سه تا ایزوپرین ...

ایزوپرین خوبه برا منم به کم شدن دردا و انقباضات کمک می‌کرد.... 

دوستان به مارک بی بی چک ربط داره  من یه بار بی بی ام مثبت شد و دو روز بعدش آزمایش دادم و بتا ۱ ...

خوب مارک معتبرتر باشه و دقت‌ بالاتر میتونه زودتر نشون بده.... 

سلام دوستای گلم سال نوتون مبارک❤❤❤ ان شاء الله سال جدید پراز خبرهای خوب و شیرین ،شادی ، نی نی های ...

فدات عزیزم..... 

انشالله همبازیای دردونت به زودی بهش ملحق میشن.... 

ان شاءالله😍اگه اثر آمپوله نباشه😬😄حالا باز خبرشو میدم دعا کنید واقعیو موندگار باشه کاذبش به درد عم ...

عزیزم انشالله که قراره بتای تپلی زیر سند مادرانگیت باشه..... 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز
2. شقایق_خانوم...... منتظر آز
3. نفسی835...... منتظر آز
4. ملودی677..... منتظر آز
5. محمدباران.... منتظر بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش
6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
10. نیلاسمان..... منتظر شروع سیکل و معجزه
11. زین..... منتظر انتقال جنین
12. پریچهر61
13. elhamiiiiiiiii.....منتظر تشکیل جنین و انتقال
14. انتظار_؟ (مریم)
15. shamiim..... برای سقط راحتش و مادر شدنش
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
22. خاکستری..... منتظر قلب
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر
25. منتظر71...... اردیبهشت انتقال دوم
26. بهار213..... منتظر
27. الهام25..... سلامتی نی نی تو دلش
28. دلارام97..... بهبود آز همسر و شروع سیکل و مامان شدنش....
29. mahshid31..... منتظر
30. صنم_.... منتظر
31. هدیه 139.... منتظر برای انتقال
32. مامان_سمی13.... منتظر پانکچر و انتقال موفق و سلامتی نی نی و مامانش
33.***_قاصدک_***....منتظر بهبود بعد هایپری و انتقال اردیبهشت
34. timafa.... منتظر ساک و قلب
35. roooooya..... منتظر آز
36. masi_007.... منتظر انتقال
37. samin11..... منتظر با یه انتظار خیلی طولانی
38. جانان111.... منتظر
39. arameshemon.... منتظر انتقال بعد عید
40. aatrisa.... اول سلامتیش و بعدشم مامان شدنش
41. ninitopol... منتظر انتقال
42. افسون37.... منتظر معجزه
43. zizi27..... خونریزی اش نگران کننده نباشن و انتقال بعد عید
44. اریانا_جان..... منتظر شروع سیکل
45. شاینا65.... منتظر بهبود همسر و شروع سیکل
46. مرجان_و_لوبیاش..... سلامتی نی نی و زایمان موفق
47. تارا_777...منتظر انتقال
48. ملودی6771..... منتظر آز

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....
ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

خیلییییییی الان هر کی میبینه تبریک میگه واسه بارداریم نمیدونم چی بگم بهشون به یکی میگم مرده به ده تا ...

عزیزم....انشاله بزودی خدا جبران کنه برات

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

منو....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

منتظر لطف خدا که هرچه زودتر بچه دوم و حتی سوم (دوقلو )😉بده..هرچی کرمش برسه من راضیم 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز
2. شقایق_خانوم...... منتظر آز
3. نفسی835...... منتظر آز
4. ملودی677..... منتظر آز
5. محمدباران.... منتظر بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش
6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
10. نیلاسمان..... منتظر شروع سیکل و معجزه
11. زین..... منتظر انتقال جنین
12. پریچهر61
13. elhamiiiiiiiii.....منتظر تشکیل جنین و انتقال
14. انتظار_؟ (مریم)
15. shamiim..... برای سقط راحتش و مادر شدنش
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
22. خاکستری..... منتظر قلب
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر
25. منتظر71...... اردیبهشت انتقال دوم
26. بهار213..... منتظر
27. الهام25..... سلامتی نی نی تو دلش
28. دلارام97..... بهبود آز همسر و شروع سیکل و مامان شدنش....
29. mahshid31..... منتظر
30. صنم_.... منتظر
31. هدیه 139.... منتظر برای انتقال
32. مامان_سمی13.... منتظر پانکچر و انتقال موفق و سلامتی نی نی و مامانش
33.***_قاصدک_***....منتظر بهبود بعد هایپری و انتقال اردیبهشت
34. timafa.... منتظر ساک و قلب
35. roooooya..... منتظر آز
36. masi_007.... منتظر انتقال
37. samin11..... منتظر با یه انتظار خیلی طولانی
38. جانان111.... منتظر
39. arameshemon.... منتظر انتقال بعد عید
40. aatrisa.... اول سلامتیش و بعدشم مامان شدنش
41. ninitopol... منتظر انتقال
42. افسون37.... منتظر معجزه
43. zizi27..... خونریزی اش نگران کننده نباشن و انتقال بعد عید
44. اریانا_جان..... منتظر شروع سیکل
45. شاینا65.... منتظر بهبود همسر و شروع سیکل
46. مرجان_و_لوبیاش..... سلامتی نی نی و زایمان موفق
47. تارا_777...منتظر انتقال
48. ملودی6771..... منتظر آز
49. مریم، _مادر....... یه مامان منتظر برای کوچولوی دوم و سوم

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....
ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

عزیزم سنت تو چه رنجیه.....  اینطوری که به ذخیرت نگاه کنیم در حد تیم ملی.....  کولاک کرده ...

سنم ۲۶ هست یکی از دوستام که استرس زا هست گفت خیلی کمه 😑 میخواستم مخشو خالی کنم دیگه جوابشو ندادن ایتالیایی هسا😑 بهم میگفت باردارنمیشی باید مشکل تنیلی تخمدانتو حل  کنی😑

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸