2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
اینم تقریبا یه ربع بعدش یه کوچولو پررنگ تر شد چون خشک میشه،البته تو عکس باز خوب معلوم نیست انگار،در ...

😍😍😍عزیزم منم هالشو میبینم کاملا مشخصه..واااای خدا جونم شکرت..ترانه انشاالله ک مامان شدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای الان آنا میاد پرتم میکنه بیرون     ببین تو باز وضعت بهتره حداقل HCG نزدی،من حالا ب ...

ببین فردا ادرار اول صبح هم یدونه دیگه بزن..چون الان ادرار رقیق بوده کمرنگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😍😍😍عزیزم منم هالشو میبینم کاملا مشخصه..واااای خدا جونم شکرت..ترانه انشاالله ک مامان شدی

دیده میشه؟؟؟ولی من همش حس میکنم واسه آمپولمه فردا یا پس فردا باز میزنم نتیجه رو اعلام میکنم  

ببین فردا ادرار اول صبح هم یدونه دیگه بزن..چون الان ادرار رقیق بوده کمرنگه

اتفاقا الان داشتم فکر میکردم فردا صبح بزنم یا بذارم شب مثل الان بزنم؟!آخه میخوام بفهمم اثر آمپوله یا نه اگه به خاطر ادرار صبحم پرنگ تر شه نمیفهمم اثر کدوم بوده،یا شایدم بذارم یهو پس فردا صبح

اتفاقا الان داشتم فکر میکردم فردا صبح بزنم یا بذارم شب مثل الان بزنم؟!آخه میخوام بفهمم اثر آمپوله یا ...

هم.صبح بزن هم شب چیزی ک زیاد داری تو الان بی بی چکه 😂

دیده میشه؟؟؟ولی من همش حس میکنم واسه آمپولمه فردا یا پس فردا باز میزنم نتیجه رو اعلامپه میکنم   & ...

اره واضح دیده میشه..اره یکیشو بذار چندروز بعد بزن

هم.صبح بزن هم شب چیزی ک زیاد داری تو الان بی بی چکه 😂

وای😂😂😂آخه سه تا مونده😂بذار ببینم صبح وسوسه میشم یا نه😂به شوهرمم نگفتم دیگه نمیتونم بخرم باید از همین سه تا به نحو احسن استفاده کنم😂

وای😂😂😂آخه سه تا مونده😂بذار ببینم صبح وسوسه میشم یا نه😂به شوهرمم نگفتم دیگه نمیتونم بخرم باید از ...

اره قدرشونو بدون😂😂😂..پس عجله نکن بذار پسفردا بزن..وااای چقد من خوشحالم😁تو بی بی زدی ..مشوقتم افرین افرین😂😂😂عاااشقتم 

اره واضح دیده میشه..اره یکیشو بذار چندروز بعد بزن

باشه😍ولی میدونی چیه من یه بار دو سال پیش بارداری شیمیایی داشتم بتام بالای ۲۰۰ بود آز دادم ولی قبلش بی بی چک گذاشته بودم منفی بود حتی بعد آزمایشمم بی بیم منفی بود واسه همین حس میکنم این اینطوری هاله انداخته اثر دارو باشه که انقدر زود هاله انداخت،ان شاءالله که خیر باشه فقط😉

باشه😍ولی میدونی چیه من یه بار دو سال پیش بارداری شیمیایی داشتم بتام بالای ۲۰۰ بود آز دادم ولی قبلش ...

انشاءلله که خیره عزیزم...منم ی بار بی بی چکم مثبت شد کاملا واضح ولی جالبه اصلا حامله نبودم😂😂😂😂اچ سی جی هم.نزده بودم. بی بی بیشعور😅

اره قدرشونو بدون😂😂😂..پس عجله نکن بذار پسفردا بزن..وااای چقد من خوشحالم😁تو بی بی زدی ..مشوقتم افر ...

ببین الان آنا میاد جفتمونو با ماهیتابش میزنه😂تو هم فردا بزن البته اگه فکر میکنی با منفی شدنش بهم نمیریزی بزن چون الان احتمالش زیاده منفی شه زوده هنوز واسه منکه میگم بتام سری پیش ۲۰۰ بود بی بی چک نشون نداد

ببین الان آنا میاد جفتمونو با ماهیتابش میزنه😂تو هم فردا بزن البته اگه فکر میکنی با منفی شدنش بهم نم ...

اره فردا میخرم  میزنم دیکه طاقت ندارم..ب خودم گفتم.اگه منفی هم.بود من از رو نمیرم که..تقصیر بی بی چک هست لابد خرابه😁چون من حسم میگه مامان شدم😊

انشاءلله که خیره عزیزم...منم ی بار بی بی چکم مثبت شد کاملا واضح ولی جالبه اصلا حامله نبودم😂😂😂😂اچ ...

وای دقیقا واسه منم این اتفاق افتاد،بعد هاله نبودا قشنگ خط پررررنگ قرمز😐منم هیچی دارو نمیزدم اونموقه نمیدونم چه مرگش بود جالبه لک بینیم داشتم دیگه قشنگ فکر میکردم لانه گزینیه😂😂😂😂رفتم آزمایش دادم منفی

شد بعدشم زرتی پریود شدم فقط پول آزمایش تو گلوش گیر کرده بود😂