2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست

[QUOTE=85161027]پس نگران نباش فقط استراحت رو زیاد کن استرا هم طبق دستور بخور و کم و زیادش نکن..... [/QUOTE

چشم انا جونم.دیگه چیزی ندیدم خداروشکر

استرا رو کم و زیاد نکردم خانمی.از همون اول روزی سه تا میخوردم.ولی همیشه دوتا  ظهر میخوردم مثلا یه دونه شب.اینبار یه دونه ظهر خورده بودم دوتا شب😑ولی دیگه مثل قبل میخورم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
8هفته بودم 😭

بمیرم برای دلت😭😭😭امیدوارم خدا به زودی برات جبران کنه و دلتو شاد کنه عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون لکه بینی داشتم زنگ زدم مرکز گفت 3تا شیاف و آمپول یدونه بزن، کمی بهترم الحمدالله، اره من چون ل ...

ای جانم.خداروشکر‌.ان شاالله ۱۲۰ سال قلب مهربونش بتپه😍😍😍

منم دیگه دیروز تا الان خداروشکر هیچی ندیدم‌استراحتمو بیشتر کردم و مواظبم کلا.مواظب خودت و دردونت باش خانمی.راستی مکمل خاصی میخوری؟ویتامین اینا منظورمه

انشاله مثبت باشه..... من هیچ علامتی نداشتم جز یک هفته به موعد لکه بینیم شروع میشد.....کلا میخورد تو ...

ان شالله ک همیشه مثبت باشی گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوبه تو حالت تهوع داری باز یکم متفاوته از پریودی😆من اصلااااا حالت تهوع ندارم البته خودمو گول میزنم ...

میدونی منم تهوع انگار شریک عمرم بوده تا یادم میاد داشتم😁بعبارتی تو تمام زندگیم ویار داشتم.کلا سیستم بدنم خیلی لوسه😅ولی الان میگم این فرق میکنه لابد دیگه خودشه😜ب بهونه سررفتن حوصلم ب همسری گفتم ببرم بیرون دور بزنیم یکم باماشین.خاستم بی بی بخرم😜..دیگه مادرشوهرم امد خونمون..نشدبریم فعلا ولی من با وجود ترس از ماهیتابه انا هم میخام ایندفعه  قبل آز بی بی بزنم😅.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شمیم چه دردناککککککک😶😶😶😣

خیلییییییی الان هر کی میبینه تبریک میگه واسه بارداریم نمیدونم چی بگم بهشون به یکی میگم مرده به ده تا اصلا چیزی نمیگم😭😭😭😭😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
میدونی منم تهوع انگار شریک عمرم بوده تا یادم میاد داشتم😁بعبارتی تو تمام زندگیم ویار داشتم.کلا سیستم ...

عهههه خب برعکس من اصلا حالت تهوعی نیستم😂

ببین یه چیزی بگم؟روم به دیفار آنا نشنوه فقطاااا😂😃من همین الان از بیرون اومدم چهارتا بی بی چک خریدم😂اصلا به قصد بی بی چک نرفتم بیرون همینجوری رفتم قدم بزنم یهواز جلو داروخونه رد شدم تنهاام بودم شیطون گولم زد😃گفتم چهارتا بی بی چک بدین زنه هنگ کرد خندش گرفته بود میخواستم بهش بگم بابا تو درک نمیکنی کسیو که دیگه از این فرصتا براش پیش نمیاد😂

اومدم خونه فرتی گذاشتم گفتم نفی شه که نشون میده اچ سی جی رفته از بدنم مثبتم بشه باز تکرارش میکنم اگه کمرنگ شه یعنی واسه اچ سی جیه اگه پر رنگ شه بعدا واقعیه😂یعنی میخوام بگم اول خودمم قشنگ توجیه میکنم بعد میخرم😂😂😂😂😂😂خیلی خرم 😂😂😂😂

حالا گذاشتم یه هاله ی محو داره عکسشو بتونم میذارم براتون،دوباره تکرارشم میکنم ببینم نتیجش چی میشه من انقدر بی بی چک مثبت کاذبو منفی دیدم که برام حالت سرگرمی داره😁  

عهههه خب برعکس من اصلا حالت تهوعی نیستم😂 ببین یه چیزی بگم؟روم به دیفار آنا نشنوه فقطاااا😂😃من ...

ای جوووونم😍😍ای ول 4تا یکیشم بده من 😂زود عکسشو بذار دختر. ک دل تو دلم نیس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلییییییی الان هر کی میبینه تبریک میگه واسه بارداریم نمیدونم چی بگم بهشون به یکی میگم مرده به ده تا ...

عزیییزم😕😕😕کاش بری مسافرتی جایی حالو هوات عوض شه یکم میدونم خیلی سخته الان هورموناتم بهم ریخته خیلی اذیت میشی اینجوری،برات از ته دلم دعا میکنم خیلی زود این روزهات بگذره و دلت شاد شه 

الان الااان،با گوشیم نمیشه الان با لب تاب میذارم😂

شیطون منم وسوسه شدم برم فرداصبح بخرم😂😂😂

اینم تقریبا یه ربع بعدش یه کوچولو پررنگ تر شد چون خشک میشه،البته تو عکس باز خوب معلوم نیست انگار،در کل دلمو خوش نکردم بهش چون احتمالش زیاده اثر HCG باشه که روز پنجم زدم،امروز روز نهمم بود