2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
ممنون عزیزم دوبار آزمایش دادم. راستش اینقدر سقط می شنوم که ترس تمام وجودم رو گرفته. والله به نظر ...

الان منفی شدی؟

ببین احتمالا شوهرتم استرس میگیره واکنشش به استرس اینجوریه راهشو پیدا کنید که چجوری کنترلش کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش بدرک نگران بچمم حالم بده، همه اش گریه میکنم نکنه بلایی سر بچم اومده. خیلی اخبار سقط زیاده، و ...

خداروشکر پس مثبتی،بابا حیف نیست با اینهمه زحمت مثبت شدی اینجوری ناراحتی کنی؟ول کن بابا دلت به بچه هات بسوزه 

خداروشکر پس مثبتی،بابا حیف نیست با اینهمه زحمت مثبت شدی اینجوری ناراحتی کنی؟ول کن بابا دلت به بچه ها ...

نمیدونم چرا قدر این روزها رو نمیدونه

شاید اگر خودشون زیر این عملها میرفتند، خودشون اینهمه دارو استفاده میکردند میتونستند ما رو درک کنند و جالبتر اینکه مشکل از خودشه!!!

هرشب کابوس می بینم و یه دفعه از خواب میپرم.

دیشب تا صبح خواب دیدم منو گرفتند و توی زندانم و قراره سالها اونجا بمونم. خیلی خواب بدی بود، دزد و قاتلها هم اینجوری خواب نمی بینند.

یا خواب دیدم سوار اتوبوسم، اتوبوس داره میفته تو دره، همچین از خواب میپرم که ضربان قلبم بالای صدتاست

خودش بدرک نگران بچمم حالم بده، همه اش گریه میکنم نکنه بلایی سر بچم اومده. خیلی اخبار سقط زیاده، و ...

خدا کنه شوهرم دیگه هیچوقت برنگرده

حاضرم شوهرمو از دست بدم ولی بچم رو نه

نمیدونم چرا قدر این روزها رو نمیدونه شاید اگر خودشون زیر این عملها میرفتند، خودشون اینهمه دارو استف ...

ببین توقعتو ازش بیار پایین که اذیت نشی،چاره ای نیست مردا این مدلین تازه خیلیا میگن بعد اینکه بچه به دنیا میاد حس پدرانه پیدا میکنن پس خودتو ناراحت نکن اینا خلقتشون اینجوریه😉به فکر خودت باش و تو دلیت الان هیچکس مهمتر از خودت نیست پس خودت برای حال خو‌دت ارزش قائل شو که بقیه هم ارزش قائل شن   

عزیزم این روزام میگذره شک نکن.....  یه بار یه خانومی تو یه فروشگاه بهم گفت از شیردادن به دردون ...

سلام ب همه دوستان عزیزم 

سال نو مبارک🌸🌸🌹🌹 انشالله ک سالی سرشار از خوشی و برکت و تندرستی برای تک تک شما باشه و ب هر آنچه ک از خدا میخواین در سال جدید بهش برسید😍😍🙏🙏

آنا جون سلام عزیزم...واقعا حرفت درست بود الان من حسرت یک خواب درست و حسابی دارم 🤪دلم خیلی وقتا برای اون روزای دوتاییم تنگ میشه کارایی ک میکردیم جاهایی ک میرفتیم در کل دلم برای زمانها و روزایی ک دست خودمون بود تنگ میشه😍وللللللللللی با اینحال روزی صد بار میگم خداروشکر خداروشکر ک من ب آرزوم ک دختر نازنینم هست رسیدم 😘 این روزها هم میگذره و دیگه تکرار نمیشه و فقط خاطراتش برام میمونه پس سعی میکنم از این لحظات و روزا لذت ببرم سخته این روزا ولی شیرینه مثل عسل😋😍

انشالله ک این روزای سخت و بیخوابی و شیرین و تکرار نشدنی نصیب تک تک دوستان عزیزم😍😘🙏🙏

سلام ب همه دوستان عزیزم  سال نو مبارک🌸🌸🌹🌹 انشالله ک سالی سرشار از خوشی و برکت و تندرستی بر ...

سلام بهار جون.خوبی ..دختر خوشکلت چطوره 😍معلومه گل دختری برات اصلا وقت ازاد نذاشته ها..انشاءلله این روزا قسمت تک.تک دوستامون ک بیان و از این مشغله ها بگن🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دقیقا منم دو روزه سرگیجه دارم وقتی بلند میشم اولش چشمام سیاهی میره😥درد پریودیم دارم همش میرم دستشوی ...

خیلی باحالی😁انشاءلله که دردا خیره برامون..محلش نذار😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خوبی؟اخه من امپول ندارم کلا.از همون اول روزی ۳ تا شیاف داشتم نمیدونم میشه اضافه کرد یا نه ...

من چون لکه بینی داشتم زنگ زدم مرکز گفت 3تا شیاف و آمپول یدونه بزن، کمی بهترم الحمدالله، اره من چون لکه بینی داشتم ترسیدم چیزی شده باشه شش هفته رفتم سونو خدارو هزار بار شکر قلب نازنینش هم میتپید 

سلام خاکستری جان منو یادته، منم باردار شدم، دقیقا از هفته 6 بارداری تا الان که اول هفته هیت هستم درگ ...

اره درد کمر و دل هم شبیه دوران پریود دارم

قرص ایزوپرین روزی سه تا میخورم خیلی انقباضات کمتر شدن خداروشکر 

بدون دلیل والا.رفتم سونو شنبه گفت یک جنین زنده با ضربان قلب منظم دیده شد بعد سقط شد دیگه از بدشانسی. ...

متاسفم عزیزم چند هفته بودی، چند روز بعد سونو قلب سقط شد، علائمش چی بود، منم با ای وی اف باردارم میترسم خیلی استرس این دوران خدا کمکمون کنه

خیلی باحالی😁انشاءلله که دردا خیره برامون..محلش نذار😂

خوبه تو حالت تهوع داری باز یکم متفاوته از پریودی😆من اصلااااا حالت تهوع ندارم البته خودمو گول میزنم میگم مامانمو خواهرمم نداشتن سر بارداریاشون😆

اوووف خدایی اگه اچ سی جی نزده بودم تا الان بی بی رو گذاشته بودم😬