2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
انشاالله...امروز نهمین روز انتقالمه...از روز سوم تا ششم درد پریدی وکمردرد شدید داشتم با حالت تهوع..ا ...

منم.روز 10هستم همه این علایما دارم..درد و سنگین شدن سینه ها..تیر کشیدن واژن و زیر دل .حالتای پریودی یهو شدید میگیره اخه  امروز وقت پریودمه..میگم لابد دردا واس همینه .داره زور خودشو میزنه ولی میبینه جوجه ها زرنگ تر بودن😊😜.انشاءلله ک واس هممون خیره و ازعلامت مامان شدنه🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نمیدونم منو یادتونه یا ن ولی دیشب بچمو سقط کردم با دردی وحشت ناک منه بیچارهههه بعد اینهمه سختی ...

عزیزم.خیلی متاسفم.واس چی اخه😟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم.روز 10هستم همه این علایما دارم..درد و سنگین شدن سینه ها..تیر کشیدن واژن و زیر دل .حالتای پریودی ...

ای جانم عزیزمممم...انشااالله...بی بی چک نزدی؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
انشاالله...امروز نهمین روز انتقالمه...از روز سوم تا ششم درد پریدی وکمردرد شدید داشتم با حالت تهوع..ا ...

😍😍😍

تمام علائم بارداریه عزیزم شک نکن رو شکمت نبض ضعیف نمیزنه خیلی ضعیف 

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
😍😍😍 تمام علائم بارداریه عزیزم شک نکن رو شکمت نبض ضعیف نمیزنه خیلی ضعیف 

انشااالله...خدا از دهنت بشنوه عزیزم...کجاهای شکمم؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
پایین تر ناف

دستممو میزارم روش یه نبض خیلی خیلی ضعیف حس میکنم...یعنی میشه من باردار باشم؟؟؟😭

دمپایی ابری معروف الهام😂😂😂.نه دمپایی بذار واس مامانای ک شیطون میره تو جلدشون😜اون جوجه ها عشقن.فق ...

خووو خووو بخاطر روی گلت کوتاه میام  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
به به خیلیم عااااالی چی از این بهتر😍😍😍😍پس اینم مباااارک باشه،ببینم چه میکنیاااا محکم بغلشون کن ج ...

خیلی روزی خوبی بود همه بهم موقع انتقال تبریک گفتن !

ولی اخرش دلم خیلی شکست همش بغضمو قورت دادم 

گفته بودن ۶تا تخمکو درمیارن ولی انگار نظرشون عوض شده بوده و سع تا در اروده بودن هرسه تاش جنین شده ولی دوتاش روز دوم رشد نکردن😢😢خدامیکنه چقذر برام دردناک بود فقط همین یدونه ی مادرمونده 😢که انتقال داذن

إلهامي سلام خوبي ننه خانوم؟😍 ميگم شما باز پانكچر شدي؟ ايندفعه چه طور بود؟ ميخوام ببينم كيفيت ج ...

قربونت عزیزم تو خوب باشی❤️😘نه عزیزم از قبل تخمک فریز داشتم !

خیلی روزی خوبی بود همه بهم موقع انتقال تبریک گفتن ! ولی اخرش دلم خیلی شکست همش بغضمو قورت دادم  ...

فداتبشم.غصه نخور..همون یکی ی دونه مادر برات موندگار بشه الهی بحق فاطمه زهرا عزیزم

نه عزیزم پانکچر نشده تخمک فریز داشته.... 

سلام آناجان خوبین😍😘

من سوالی دارم چرا جنین هام زنده نموندن سری پیشم همینطور شد نرماله ؟ 

اخه بهم گفته بودن تخمکات خوب بودن که فریز شده ولی جنینا چرا حیف میشن به چه سختی زحمت کشیدم اخرش این داره میشه😢

ای جانم عزیزمممم...انشااالله...بی بی چک نزدی؟

نه نزدم...شوهرم.نمیخره برام...وااای من خیلی درد شدید گرفتم بنظرتون این طبیعیه.؟.هرچند ب رحمت خدا خیلی امیدوارم ولی دارم.میترسم😟اخه با عقلم جور درنمیاد بارداری و اینهمه درد زیاد😕

فداتبشم.غصه نخور..همون یکی ی دونه مادر برات موندگار بشه الهی بحق فاطمه زهرا عزیزم

خیلی کنترل کردنش سخته بسختی خودتو نگهداشتم تا جلو شوهرم زیر گریه نزنم برام دعاکن عزیزم 😞