2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم بی انصافی نکن مامان شدی برا اونه که زیاد میخوری الکی گردن استرا ننداز اون وروجکها دارن خودی نش ...

وااای انا جون خودمم بعضا میگم ..اینا دوقلوان ک ماشاءلله  اینقد اشتهاشون زباده😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جانننننن....  عزیزم ما مخلصیم.....  آره خلوت شده.....  منم مشغول کار خونه و تکو ...

خداقوت انا جون.

تشویق همسرو خوب اومدی😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم درسته شاید لوله تو از دست بدی اما بازم جای شکر داره یکی از مانع سر راهت حذف میشه.....  ...

آره درسته. خداروشکر می کنم که قبل اقدام مشکلمو فهمیدن دکتر خوذش گفته رو کیفیت تخمک تاثیر نداره خدا کنه همینطور باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم بی انصافی نکن مامان شدی برا اونه که زیاد میخوری الکی گردن استرا ننداز اون وروجکها دارن خودی نش ...

انا جون.دیشب ی مشکلی برام.پیش امد انگار مردم و زنده شدم از درد ..از دبروز میرفتم دستشویی حس میکردم مثانم هنوز پر هست.و ی حس سنگینی داشتم و معذرت میخام اخرای ادرارم دردناک بود..دیگه نصف شب بلند شدم باز رفتم دستشویی تخلیه شدم اما تا.بازبلندشدم شدید حس ادرار داشتم ولی چیزی نمیومد .مثانم بشدت دردناک بود وحس میکردم ی چیزی گیر کرده بین.مثانه و مجرای ادرام..بعد چندبار رفتم.فقط ب جای ادرار ،آب خون و چند لخته خون از مجرای ادرارم اومد..وای چ عذابی کشیدم هم درد هم ترسیده بودم

چقد گریه کردم.نصفه شبی😭ولی بعد از اومدن لخته ها اروم شدم..حالا باتوجه ب اینکه بعد انتقال سوند بهم وصل کردن. ..همسرم میگه احتمالا مجرا رخم شده بوده..الان زخمش میخاسته کنده بشه براهمین اینطوری شدی..الان مرکز هم تعطیل شده جواب نمیدن دیگه.ک  ببینم دارویی چیزی نمخادمصرف کنم یوقت عفونت نکنه پشت بندش...انا جون اینکه ب جنینام ربط نداره درسته؟اونا اذیت نشدن؟ 😞

ببخشید طولانی شد

عزیزم به من گفتن ماه بعدش میتونم اما من چون میخواستم شانس طبیعی رو هم امتحان کنم عملا فاصله لاپرا و ...

اوکی ولی من دوست ندارم دیگه زمان از دست بدم

عزيز لوله هيدرو بخاطر ترشحاتي كه ميده داخل رحم، مانع لانه گزيني و رشد جنين ميشه  دوستم همين مش ...

خب حق داره بنظرم کلیپسو اینا ریسکه باید برداشته بشه اون لوله بمونه چی وقای باعث ناراحتیه

عزيز لوله هيدرو بخاطر ترشحاتي كه ميده داخل رحم، مانع لانه گزيني و رشد جنين ميشه  دوستم همين مش ...

این مشکل لوله هیدرو و این چیزا با چ مشخص میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم لوله این مدلی باشه فقط باعکس رنگی معلوم میشه یاباهیستروسکوپیم میشه فهمید؟؟من تاحالاعکس نگرفتم ...

واسه اين دوستم تو عكس رنگي مشخص شده بعدم رفته دكتر نصر سونو كرده اونم تاييد كرده حالا نميدونم دكتر نصر از سونو متوجه شده يا شرح حال و منفي شدناش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منم یه مدته دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم بهتره چون میخوام یکی بخرم آخه برا منم کم از دوقلو نداره چون ...

آره خدایی کار شما از دوقلو دارا سختتره،اتفاقا منم به همین نتیجه رسیدم اگه موهای همو نکشن پشت سرهم باشن بهتره چون واقعا پیاده روهامون ظرفیت نداره واسه اون کالسکه پهنا،هرچند کنارهمیا واسه بچه خوبه 😂

ببین یه سری نوشتن اون پشت سرهمیا یه مدلشم هست که انگار یه بچه رو به روی مامانشون میشه،دقیقا نمیدونم حالا چجوری دو تا بچه رو به هم میشن یا پشت بهم ولی اینم خوبه اگه خیلی نجومی نباشه قیمتش😬 

بچه ها سریال ببینید خیلی تایمتونو پر می کنه گذشت زمانو زیاد متوجه نمی شید 

آره اتفاقا دیروز اشتراک فیلیمو گرفتم بشینم فیلم ببینم،مامانمم داره بهم قلاب بافی یاد میده😂امیدوارم زود و خوب بگذره این مدت