2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی عزیزم،،،انشالله بسلامتی بغلش کنی،،،خدامنم مثله شما طبیعی شاد کنه ونی نیمو بهم بگردونه

انشالله خدا به زودی براتون جبران کنه خواهان بهترین آرزوها برای شما خواهر گلم هستم و امیدوارم هر چه زودتر حاجت روا بشید 

التماس دعا 🙏🙏🙏

عزیزم لوله مسیر رفت و آمد تخمک و اسپرمه خیلی تاثیر داره.لوله هیدرو ماده ای ترشح میکنه ک جنینو از بین ...

چه مدت بعد عمل لاپاراسکوپی میشه اقدام کرد واسه میکرو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشالله خدا به زودی براتون جبران کنه خواهان بهترین آرزوها برای شما خواهر گلم هستم و امیدوارم هر چه ز ...

فدات بشم گلم انشاللله خدا از دهنت بشنوه،،،انشالله شما هم بارداری خوبی داشته باشی و نی نیتو بغل بگیری انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها معذرت میخوام من شیاف میزارم حس میکنم واژنم بوی بد میده بنظرتون چیکار کنم اگه تحربه ایی دارید بگید 

11انتقالم با اب نمک بشورم طوری نیست؟ 

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
سلام ترانه خانم منم امروز روز چهارم انتقالم هستش انتقالم با شماتو یک روز بوده.ان شاءلله که انتقالتون ...

آخییی عزیزم به سلامتی،چندتا جنین داری تو دلت؟کجا انجام دادی؟الان هیچ علامتی نداری؟من امروز غروب یکم بلند شدم خونمونو مرتب کردم البته خیلی کار خاصی نکردم ولی چند بار بلند شدم و نشستم که خم نشم ولی الان دلم بعضی وقتا تیر میکشه ترسیدم 😬

آخییی عزیزم به سلامتی،چندتا جنین داری تو دلت؟کجا انجام دادی؟الان هیچ علامتی نداری؟من امروز غروب یکم ...

ترانه منم ازسرشبی زیر دلم مدام تیر میکشه😩لامصب ول نمکنه ی دقه.هم..  نمدونم اون تو چ خبره..انگار جنگه😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخییی عزیزم به سلامتی،چندتا جنین داری تو دلت؟کجا انجام دادی؟الان هیچ علامتی نداری؟من امروز غروب یکم ...

ممنونم❤️3تا جنین 3روزه،من اهوازم، نه علامت خاصی ندارم، منم از امروز خودم ناهار درست کردم اما کار دیگه ای فعلا انجام ندادم

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟

واای چقد این روزای دم عیدی تاپیک خلوت شده..کسی زیادنمیاد..

خخخخخخ....بگو همه ک.مثل تو بیکار و در حالت درازکش نیستن مردم کاردارن.عاااقا😁

خودم میگم..خودمم جواب خودم میدم😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ترانه منم ازسرشبی زیر دلم مدام تیر میکشه😩لامصب ول نمکنه ی دقه.هم..  نمدونم اون تو چ خبره..انگا ...

وای من از ترسم اومدم دراز کشیدم باز ترسیدم کار دستشون داده باشم😂😆😬دور نافمم هپارین میزنم کبود شده درد میکنه واسه تو ام اینجوری شده؟طرحدار شده دور نافم😂شوهرم میگه ایندفعه طرح زیگزاگی بزن😅

وای من از ترسم اومدم دراز کشیدم باز ترسیدم کار دستشون داده باشم😂😆😬دور نافمم هپارین میزنم کبود شده ...

من انوکساپارین هس..فقط همون لحظه تا چندقه سوزش میده ولی بعدش خوبه..خیلی یواش تزریق کن عزیزم

ممنونم❤️3تا جنین 3روزه،من اهوازم، نه علامت خاصی ندارم، منم از امروز خودم ناهار درست کردم اما کار دیگ ...

عزیییزم پس تو هم مثل من و نفسی سه قلو داری😍😍😍ان شاءالله هممون مثبت شیم اگه صلاحمونه😊آفرین چه مامان زرنگی ناهارم پختی من فقط لطف کردم امروز سفره هفت سینمو چیدم و یکم اطرافمو مرتب کردم انگار نه انگار خونه تکونی کردم خونمون کثیف شد باز😠

اخه چرا علایم بارداری و پری عین همه ک ادم نتونه تشخیص بده چی ب چیه😕