2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
سلام دوستان من سه بار سقط داشتم اولي هفته پنجم سقط شد دومي كيسه و كيسه زرده ديده شد و پوچ بود ...

هيچ كس اطلاعي نداره

خواهش ميكنم حواب بدين😭😭

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
ممنون انا جون،، کاریش نمیشه کرد شکرش،،،،فقط خدا کنه تو این هفته دفع بشه اخه سه هفته ست قلبش متوقف شد ...

شمیم جان از صمیم قلبم متاسفم ودعا می کنم به زودی با یه بارداری سالم وعالی این روزها رو فراموش کنی

فقط گلم سعی کن س ق ط ت طبیعی باشه وکارت به ک و ر ت اژ نرسه 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هيچ كس اطلاعي نداره خواهش ميكنم حواب بدين😭😭

عزیزم.من اطلاعاتی درباره مشکلت ندارم.صبرکن مدیر تاپیک.بیاد حتما راهنماییت میکنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.من اطلاعاتی درباره مشکلت ندارم.صبرکن مدیر تاپیک.بیاد حتما راهنماییت میکنه

نفسی من امشب همش یه حس پریودی دارم کمرم یه جوریه نمیدونم زیاد دراز کشیدم اینطوری شدم یا چی؟تو اینجوری نشدی؟😥

نفسی من امشب همش یه حس پریودی دارم کمرم یه جوریه نمیدونم زیاد دراز کشیدم اینطوری شدم یا چی؟تو اینجور ...

عزیزم این دردا طببعیه.نگران نباش.اگه با دراز کشیدن کمرت دردمیگیره.پاشو دور بزن یا یکم بشین..من ظهری دل دردگرفتم..چندقه یهو دلم ی حالت گرفتگی پیدا کرد.بعدشم سمت راستم ی حالت سوزن سوزن میشد کلا..منم ب خودم روحیه میدادم ک دارن لانه گزینی میکنن.وهی تشویقشون میکردم و براشون دست میزدم😂کلا خل شدیم رفت تو این راه😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شکر خوبیم.....  گل پسرم خوابه، دخملمم داره حروف لاتین باد میگیره و مشغوله، منم در خدمت هستم... ...

عزيييزم خدا حفظشون كنه 

خيلي ممنون مهربون 

ان شاءالله ك بتونيم ب نحو احسنت براي گل باغ زندگيمون مادري كنيم 

هميشه شاد باشي عزيزم 

مرسی آنا جون،داروخونه بگم سرسوزن بلند بده بهم؟اسم خاصی نداره؟

عزیزم والا من اون زمان از تقاطع ولیعصر جمهوری بورس تجهیزات پزشکی پیدا کردم داروخونه ها چند تا پرسیدم نداشتن.... 

ولی عالی بود خیلی تاثیر داشت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه آنا جان من ازمایشای ایمنی وانعقادی رو کامل دادم امروز ازمایشگاه زنگ زد گفت فقط فاکتور C ...

عزیزم 69 یا 61؟

مهم نیست بقیه رو انجام بده حالا انشالله اگه مشکلی هست با همونا خودشو رو کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما هم میکرو کردی؟؟  بار چندم انتقال جواب گرفتی؟؟ فریز بودن؟؟ الان چند قلو بارداری؟؟

بله عزیزم

سه تا برام گذاشتن که یکیش گرفت دفعه اولم بود

چهار ماه فریز بودن

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
عزیزم شما وقتی رفتی سونوی قلب چند هفته بودی؟سونو شکمی کرد یا واژینال؟ بتای اول بعد انتقالت چند بود؟

من ۵ هفته و ۶ روز بودم رفتم ک سونو واژینال کرد و جنین بود و ضربان داشت یکبارم آزمایش بتا دادم ک ۸۲۷ بود