2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
فدات بشم عیبی نداره لوس کن چون سال دیگه این موقع دوقلوها جبران میکنن چون یه عمر قراره خودشونو برات ل ...

قربوون مهربونیت انا جون چقد دلم.ضعف رفت اینطوری کفتی دوقلوهات😍😍..خدا خیرت بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  تبریک به مامانای جدید  بچه ها من وزنم اوایل بارداری 57بود الان شده 62ک ...

عزیزم وزن تقریبی گلهاتون توی سونو با توجه به هفتشون چطور بود؟مهمه که وزن اونا نرمال باشه وزن شما که مهم نیست زیاد 

تازه وزنتون کمتر بالا بره ورزشکاری بالا رفته وزنتون، مثل خانومهای ورزشکار خارجی که توی بارداری فقط شکم دارند ومعلومه زیاد وزن اضافه نکردند

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم من کلا 7-٨ کیلو اضافه کردم برا تو که خوبه.....  تازه آخراش سرعت بالا رفتن وزن بیشتره.... ...

سلام به همه

آنا جان من ازمایشای ایمنی وانعقادی رو کامل دادم امروز ازمایشگاه زنگ زد گفت فقط فاکتور CD 61 انجام نمیدن 

اشکالی نداره این فقط نباشه یقیش انجام دادم ۱.۶۰۰.۰۰۰ تومان هم شد ازمایشام

گفت از دکترت بپرس ببین چیو جایگزین این کنیم جواب نداد دکتر🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستان من سه بار سقط داشتم اولي هفته پنجم سقط شد

دومي كيسه و كيسه زرده ديده شد و پوچ بود

سومي دوباره هفته پنج

ازمايش اپكا دادم و عددش سه بود

دكتر شركت قبل از اينكه ازمايشم را ببينه برام پردينزول پنج، روزي نصفي نوشته

الان ديگه تا اخر فروردين نيست كه ازمايشم را نشونش بدم

راستي من بيست روز بعد از سقطم ازمايش دادم و دكتر شركت گفت چون بتات پايين بوده( 330 )ميتوني ازمايش بدي،اما الان يك ماه گذشته و من پريود نشدم بعد از سقطم 

و بي بي چكام خيلي كمرنگ مثبت ايا اين تو ازمايشم تاثير داسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بارداري دوم هم همينطور بودم

راه رفتم خيلي بعدش پريود شدم ،الانم بايد برم راه برم،

حالا سوالم اينه با اين اپكا پردنيزولون ج ميده يا بايد لنفو كنم؟؟؟؟؟

ديگه واقعا طاقت سقط ندارم😭

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم

اين نصف ازمايشامه

بقيه مشكل نداره جز اينا كع تو عكس

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم

سلام آنا جون من ببخشید تا حالا فکر میکردم خونریزی موقع نزدیکی به خاطر اندو باشه چند بار به خاطرش رفتم دکتر و معینه و تست پاپ اسمیرمم سالم بوده به نظرت قبل انتقالم برم هیستروسکوپی؟میترسم پولیپ داشته باشم 😔😔

کسی بوده این مشکل و داشته باشه؟؟

خدا جونم شکرت...

سلام دوستای خوبم.خوبین؟بچه ها من فکرکنم وارد هفته ی هفت شدم جز حساسیت به بوی غذا علائم خاصی ندارم.درد سینه که خیییییلی کم.شاید دو سه روزی یه بار.اونم درد میگیره ول میکنه

ولی تخمدانام هنوزم گاهی تیر میکشن.بیشتر وقتا تخمدان راستم تیر میکشه.طبیعیه این درد؟کسی مثل من بوده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

اها توی واژنم و رحمم هم بعضی وقتا تیر میکشه.پهلوهامم گاهی میگیره و ول میکنه😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستای خوبم.خوبین؟بچه ها من فکرکنم وارد هفته ی هفت شدم جز حساسیت به بوی غذا علائم خاصی ندارم.در ...

منم همینجوری ام و حالت تهوع دارم و زیر دلم تیر می کشه یه وقتایی نبض هم میزنه 

انا جون 

یه سوال 

حدودا از کل کسایی که تو گروه بودن و انتقال موفق داشتن حدودی چند درصدشان انتقال فرش بودن و چند درصدشون انتقال فریز؟؟؟ 

من تو همکارام حدود ۵ نفر هر کی جواب گرفته فریز بوده، کلا انتقال موفق فرش تو گروه داشتیم؟؟

سلام دوستای خوبم.خوبین؟بچه ها من فکرکنم وارد هفته ی هفت شدم جز حساسیت به بوی غذا علائم خاصی ندارم.در ...

اره عزیزم تو ۳ ماه اول همه دارن مربوط به لانه گزینی و رشد جنین و جفت هست 

هر طرف جنین لانه گزینی کرده باشه بیشتر اون سمت درد می گیره 

می گن اگه سمت راست احتمالا پسر و اگه سمت چپ باشه احتمالا دختره

انا جون  یه سوال  حدودا از کل کسایی که تو گروه بودن و انتقال موفق داشتن حدودی چند درصدشا ...

عزیزم خود انا جون و خیلیای دیگه انتقال فرش بودن.در کل فکرمیکنم درصد مثبت شدنشون در یه حده.هرچند بعضی مراکز میگن فریز ده درصد بیشتره

مثلا بروشوری که مرکز ما داده بودن نوشته بود جنین فریز حدود ۵ تا ده درصد احتمال موفقیتش بیشتره.

اما در کل فکرمیکنم در یه حده آمار مثبتا

اره عزیزم تو ۳ ماه اول همه دارن مربوط به لانه گزینی و رشد جنین و جفت هست  هر طرف جنین لانه گزی ...

عه‌چه جالب.من ترسیدم چون بعضی جاها نوشته بودن شاید مربوط به عفونت باشه‌من ترشح بی رنگ و بی بو خیلی دارم.فکرمیکنم بخاطر مصرف شیاف هم هست ترشحاتم