2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها من ی هفتس بشدت گرسنه میشم..الان تو بروشور استرادیول خوندم از عوارضش نوشته بود افزایش اشتها... ...

چرا عزيزم من اينجوري بودم و دو سه كيلو اضافه كردم😕

خداااااااايا شكرت🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها متاسفانه بعداز گذشت ۱۱هفته قلب جگر گوشه ام وایساد،،،ای کاش خدا منو بکشه،،،قربونت برم خدا بعداز۱ ...

قربون دلت برم خيلي سخته ، نمي دونم واقعا چي بگم كه مرحمي بشه براي دلت😔 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
چرا عزيزم من اينجوري بودم و دو سه كيلو اضافه كردم😕

اوووف میترسم اخرش بترکم😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وااایی منکه بعد پانکچر مردم ازیبیوست خیلی اذیت شدم..حالا همون روغن زبتون خوبه بخور..مشکل رفع میشه فق ...

آره منم با اینکه اصلا سابقه یبوست نداشتم،حالا الان دو قاشق روغن زیتون خوردم خداکنه جواب بده😉

ممنونم، ميشه مارك امگا سه تونو بفرستي؟ من ميخوام بخورم مارك مطمئن نميشناسم

عزیزم الان خونه ی مامانم اینا هستم یادم نیست مارک دقیقشو.اگه جعبش خونه بود به همسرم میگم نگاه کنه برام بفرسته حتما مبگم بهت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم آزت که خوبه.....  قرار نیست حتما بالا بره که.... مثلا مال من سر دخترم یهویی بالا رفت ول ...

ممنون عزیزم.چشم دوباره تکرارش میکنم ماه دیگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شالله نی نی نازت  رو صحیح و سالم بغل بگیری خاکستری جان شوهرت چه داروهایی مصرف کرد؟ مورفو تع ...

عزیزم دکتر یزد به شوهرم الکارنتین و زینک و ویتامین ای و‌ ولمن داد اما شوهرم یه ماه اخرو خودش مکمل فرتیل اید سفارش داد و خورد.واقعا نمیدونم اینا تاثیر داشتن یا نه چون بعدش ما حتی نپرسیدیم اوضاع اسپرم بهتر شده یا نه؟چون واسه تخمک کشی نمونه داد و ما دیگه نپرسیدیم.اما قبلش اوضاع افتضاح بود یعنی مورفو کمتر از یک

تعداد ۴-۵ میلیون

تحرک صفر

عزیزم اگه حتما شکمی میخوایی خوب 6 شاید رود باسه و استرس بگیری.....  پس بذار برا همون 8 هفته به ...

چشم عزیزدلم ممنونم انا‌جونم.همون میذارم برای بعد عید تا اونموقع ۸ هفته شده.التماس دعا عزیزم💚

مشکل شوهرم ذره ذره داره آبمون میکنه دقیقا هربار میره آز میده افت میکنه دیروز جواب آزمایششو گ ...

عزیزدلم‌وقتی شرایط شوهرتو گفتی دقیقا یاد خودمون افتادم.یادمه دو سه سری پشت سر هم شوهرم هربار ازمایش میداد همه ی فاکتوراش میومد‌پایینتر.اخرین بار تعداد به ۱۰۰ هزار رسید😐😐😐این‌مال زمانیه که من شوهرمو بسته بودم به داروهای گیاهی.طبعش هم شدیدا گرم بود و داروهای مخصوص اسپرم هم همه طبعشون خیلی گرمه.اونموقع شیراز میرفتیم دکتر.دقیقا پایین برگه ی ازمایش شوهرم دکتر همینو نوشت که شانس خیلی خیلی کمی برای میکرو وجود داره با رضایت خودتون عمل میکنیم اما اصلا امیدی نداشته باشید

بعدشم کلی باهامون حرف زدن که شما که دارین هزینه میکنین اسپرم اهدایی بگیرین‌که شانستون بره بالاتر.خداروشکر‌اونموقع ما منصرف شدیم از میکرو و داروهای گیاهی‌رو قطع‌کردم

دو سه‌ماه شوهرم اونم نامنظم مکمل و همین ویتامینا رو خورد وقتی ازمایش داد دیدم تعداد رسیده به یک میلیون خیلی امیدوار‌شدیم.تا اخرین بار که سه ماه قبل تخمک‌کشیم‌تعداد شده بود ۴-۵ میلیون.درسته مورفو و تحرک در حد صفر بود تقریبا اما خداروشکر‌نتیجه‌گرفتیم

میخوام بهت بگم اصلا ناامید‌ نشین.من انقد غصه خوردم که به شوهرم‌گفتم بیا همین چندتا اسپرم‌که‌داری رو فریز کنیم.نکنه صفر شی و بدبخت شیم.ولی خداروشکر بهتر شد با داروی شیمیایی...ببین‌گلم همیشه هم داروی گیاهی برای همه جواب نمیده.مثلا همین گرده ی نخل و جینسینگ و سیاهدونه و عسل و ... همشون طبعشون خیلی گرم بود.منم اصلا نمیدونستم اینا خودش ممکنه بد باشه واسه کسی که طبعش گرمه‌.وقتی تو تغذیه ش و داروهاش یکم رعایت کرد اوضاع بهتر شد.راستی تقریبا سه ماه هرشب کیسه ی یخ میذاشت رو‌ بیضه ش

قضیه ی خنک نگه داشتن رو هم رعایت کنین.تغذیه هم‌مهمه.مکمل هارو هم اگه دکترتون تایید کنه مصرف کنه عالیه.توکل کن به خدا ان شاالله همه چی عالی میشه 

عزیز دلم والا من دقیقا اطلاعاتی که گفتی سر در نمیارم ولی سعی که + فکر کنی.....  الان جز توکل ک ...

ممنونم عزیزم فقط توکل کردم به خدا تا خودش نگهدار بچم باشه و معجزه ای که برام کرده رو سالم واسم حفظش کنه

برام دعا کنین . انشالله بتونم خبر خوب بهتون بدم

خدایا توکل به خودت

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
ان شالله ایندفعه معجزه رو تو زندگیت میبینی عزیزم

ممنون.عزیزم..همچنین خودت وتمامی منتظرا..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم الان رونمیدونم ولی یادمه وقتی برا پسرم باردار بودم یه خانومی با رحم اجاره ای برا ویزیت میومد ت ...

چقدر زیاد آخه😭😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏