عزیزدلموقتی شرایط شوهرتو گفتی دقیقا یاد خودمون افتادم.یادمه دو سه سری پشت سر هم شوهرم هربار ازمایش میداد همه ی فاکتوراش میومدپایینتر.اخرین بار تعداد به ۱۰۰ هزار رسید😐😐😐اینمال زمانیه که من شوهرمو بسته بودم به داروهای گیاهی.طبعش هم شدیدا گرم بود و داروهای مخصوص اسپرم هم همه طبعشون خیلی گرمه.اونموقع شیراز میرفتیم دکتر.دقیقا پایین برگه ی ازمایش شوهرم دکتر همینو نوشت که شانس خیلی خیلی کمی برای میکرو وجود داره با رضایت خودتون عمل میکنیم اما اصلا امیدی نداشته باشید
بعدشم کلی باهامون حرف زدن که شما که دارین هزینه میکنین اسپرم اهدایی بگیرینکه شانستون بره بالاتر.خداروشکراونموقع ما منصرف شدیم از میکرو و داروهای گیاهیرو قطعکردم
دو سهماه شوهرم اونم نامنظم مکمل و همین ویتامینا رو خورد وقتی ازمایش داد دیدم تعداد رسیده به یک میلیون خیلی امیدوارشدیم.تا اخرین بار که سه ماه قبل تخمککشیمتعداد شده بود ۴-۵ میلیون.درسته مورفو و تحرک در حد صفر بود تقریبا اما خداروشکرنتیجهگرفتیم
میخوام بهت بگم اصلا ناامید نشین.من انقد غصه خوردم که به شوهرمگفتم بیا همین چندتا اسپرمکهداری رو فریز کنیم.نکنه صفر شی و بدبخت شیم.ولی خداروشکر بهتر شد با داروی شیمیایی...ببینگلم همیشه هم داروی گیاهی برای همه جواب نمیده.مثلا همین گرده ی نخل و جینسینگ و سیاهدونه و عسل و ... همشون طبعشون خیلی گرم بود.منم اصلا نمیدونستم اینا خودش ممکنه بد باشه واسه کسی که طبعش گرمه.وقتی تو تغذیه ش و داروهاش یکم رعایت کرد اوضاع بهتر شد.راستی تقریبا سه ماه هرشب کیسه ی یخ میذاشت رو بیضه ش
قضیه ی خنک نگه داشتن رو هم رعایت کنین.تغذیه هممهمه.مکمل هارو هم اگه دکترتون تایید کنه مصرف کنه عالیه.توکل کن به خدا ان شاالله همه چی عالی میشه