2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
مرسی مهربونم ان شاءالله،والا من دو ماه قبل پانکچر خوردم چون داروهای شوهرم تموم نشده بود وگرنه یه ماه ...

ترانه جون در چ حالی؟خوش میگذره با جوجه ها😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ترانه جون در چ حالی؟خوش میگذره با جوجه ها😍

خداروشکر خوبم،خودت خوبییی؟😍😍😍جوجه هات خوبن؟

مامانم امروز اومده کمکم چون شوهرم سرکاره،ولی باز بعضی وقتا مجبورم بلند شم خودمم،شکمم کار نکرده از دیروز امیدوارم یبوست نگیرم فقط😬😬

تو چیکار میکنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خوبم،خودت خوبییی؟😍😍😍جوجه هات خوبن؟ مامانم امروز اومده کمکم چون شوهرم سرکاره،ولی باز ...

ماهم خوبیم🐤🐣😍..منم 3روز خونه مامانم موندم..دیگه دیروز عصر اومدم خونه خودم..مرتب روغن زیتون روغذا بریز بخور عزیزم..مواظب باش بهت فشار نیاد..دکتر من گفت اگه یوبس شدی شربت لاکسی ژل میتونی استفاده کنی..ضرر نداره..منم هز ترسم.میخورم دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خيلي خوشحال شدم انتقال دادي ملودي🍀تصميم خيلي خوبي گرفتي، انشالله ب زودي خوش خبري🌹 ميتونم بپرسم چرا ...

ممنون عزیزم.دفعه ی قبل فقط دوتا جنین تشکیل شد هردوتارو انتقال دادم ولی منفی شد.دیگه جنین نداشتم عزیزم 

خدایا شکرت 

سلام بچه ها امیدوارم که حال همگی خوب باشه

من چند وقت پیش رفتم قرص آهن خریدم ازین ایرانیا معمولی و یه ورق ۱۰تایی خوردم (سرخود خریدم خوردم)و معذرت میخوام بعد  چند روز موقع مصرف متوجه شدم مدفوعم سیاه شده تو نت خوندم یکی از علت هاش مصرف آهنه حالا میخوام بدونم این علامت ینی آهن دفع میشه از بدنم و زیادیه و نباید قرص بخورم؟

من به این دلیل ک گفتم قرص آهن ک نمیخورم هیچوقت ،پریود میشم خون از دست میدم قرص آهن بخورم

و اگر بعد پریودام یه ورق قرص بخورم مشکل داره؟    

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ماهم خوبیم🐤🐣😍..منم 3روز خونه مامانم موندم..دیگه دیروز عصر اومدم خونه خودم..مرتب روغن زیتون روغذا ...

عهههه به منم یه شربت داده نمیدونم چیه منم اگه دیدم خبری نمیشه شروعش میکنم والا سر پانکچرم این یبوست پدرمو دراورد،الانم اتفاقا میخوام روغن زیتون بریزم تو سوپ بخورم امیدوارم همین جواب بده😆

عهههه به منم یه شربت داده نمیدونم چیه منم اگه دیدم خبری نمیشه شروعش میکنم والا سر پانکچرم این یبوست ...

وااایی منکه بعد پانکچر مردم ازیبیوست خیلی اذیت شدم..حالا همون روغن زبتون خوبه بخور..مشکل رفع میشه فقط چییزای ک یبوست میاره نخور

بچه ها روز دوم انتقالم چی بخورم که به لانه گزینی کمک کنه؟ 

ملودی منکه سریی قبل هرروز اب نشاسته و شیر سویا میخوردم میگفتن خوبه ک منفی هم شدم..دیگه ایندفعه هیچی نخوردم همون تغذیه معمولی..فقط خدا بخاد و کمکمون کنه 🙏

وااایی منکه بعد پانکچر مردم ازیبیوست خیلی اذیت شدم..حالا همون روغن زبتون خوبه بخور..مشکل رفع میشه فق ...

سلام عزیزم خوبی؟یکم دلم گرفته بود گفتم باهم حرف بزنیم همه دارن بهم زنگ میزنن پس کجایی.داییم حنابندون گرفته همه هستن دلم گریه میخواد نمیدونی چه برنامه هایی برا عروسیش داشتم.نرفتم شاید خدا بهم رحم کنه ومادربشم ولی اگه اینم نشد چی

خدایا شکرت 
سلام عزیزم خوبی؟یکم دلم گرفته بود گفتم باهم حرف بزنیم همه دارن بهم زنگ میزنن پس کجایی.داییم حنابندون ...

عزیزم حالتو میفهمم..انشاءلله ک خدا با مادر شدن بهتربن هدیه رو بهت میده و همه این لحظه ها میگذره.

عزیزم حالتو میفهمم..انشاءلله ک خدا با مادر شدن بهتربن هدیه رو بهت میده و همه این لحظه ها میگذره.

ان شالله.دلم برامامانم خیلی سوخت تا آخرین لحظه داشت تماس می‌گرفت بابغض برام تعریف میکرد آبجی و کل فامیلم تک تک زنگ زدن وقتی گفتم نمیتونم بیام خیلی ناراحت شدن عذاب وجدان گرفتم بخدا

خدایا شکرت 
ان شالله.دلم برامامانم خیلی سوخت تا آخرین لحظه داشت تماس می‌گرفت بابغض برام تعریف میکرد آبجی و کل فا ...

عزیزدلم همینکه تو. بچه بیاری اونا اینقد خوشحال میشن..ک این بغض و ناراحتیا یادشون.میره..حالا تازه انتقال دادی و خب ریسکه بری..خدایا جواب اینهمه صبوری دوستمون رو بهش بده🙏از ته دلم برات دعا کردم عزیزم