2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها خوبید؟ بچه ها دیشب کلی عکس و فیلم دیدم از روز انتقال خارجیا بعد الان واسم سوال ایجاد ...

اره خیلی نازن برای من هردو بار دادن 😍یکیش چهار سلولی بود یکیش ۶سلولی 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی نازن برای من هردو بار دادن 😍یکیش چهار سلولی بود یکیش ۶سلولی 😍

به من هم عکس جنین هام رو دادن البته عکس دسته جمعیشون بود قربونشون برم❤

۴سلولی و۶سلولی رو از کجای عکس فهمیدی الهام جون؟؟؟🤔🤔🤔

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اخه خیلی ناراحتم ازاینکه انقد مشکل دارم

همین ناراحتی که داری بدترین مشکله.....بخدا هر چیز راه حل داره......آنقدر بخودت استرس وارد نکن .....انشاله زندگی سرشار از آرامش خدا نصیبت کنه.......

مادرمن سال 90 عمل کمرکرد قبلش گفتم مامان انشاله بعد عمل یکم به ارامش برسی  پلاستیک داروهاشو ریختم دور گفتم بعد عمل راحت میشی..دیگه راحت میری سفر..باور کن بعد عمل پلاستیک داروهاش از یکی به چهار تا رسیده...بعد عمل فشار و چربی که اصلا نداشت سراغش اومد سرگیجه های بد چون از اتاق عمل ترس داشت....بعد از 7 سال نه تنها کمرش بهتر نشد بلکه هزار تا مشکل گرفت.....

بعصی وقتا میگم یعنی کسی هست اندازه مامانم انقدر سختی کشیده باشه....واقعا دلش میخواد بدنش یکروز درد نداشته باشه...تنها علت تمام درداش از نظر من این هست که فکر خودش نیست تمام فکرش استرسه و نگرانی.....حتی وقتی من میرم بیرون  35 سالمه همش نگرانه.

اینو گفتم بهت که فقط خودت میتونی بخودت کمک کنی.....پس بخودت برس و اصلا به مشکلاتت فکر نکن 24 ساعت.....خدا درد میده درمون هم میده...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خاکستری جان شما شروع داروهای پانکچرت چه ماهی بود ؟ کلا پروسه درمانت چقدر طول کشید؟

ممنون عزیزم.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا

عزیزم من فکرکنم شهریور اینا بود رفتم دکتر.چون شوهرم خیلی خیلی ضعیف بود اورولوژیست بهش دارو داد گفت بعد دو ماه بیا.اما من گفتم چون دوره های ساخت و ساز اسپرم معمولا سه ماه هست سه ماه دارو بخوره.خودمم سونو شدم و بررسی شدم گفت مشکلی نداری و فقط نسبت به سنت یکم ذخیرت پایینه(۲۳ سالمه و ذخیرم ۱/۴ اینا بود)

بهم آمپول پیورگان داد.روزی ۲۲۵ واحد

که من گذاشتم سه ماه داروی شوهرم بگذره بعدش پریودم خورد به اذر و از پریودم شروع کردم امپولامو بعدش دوباره رفتم یزد و چندبار سونو شدم و همون نیمه های اذر پانکچر شدم.سه روز بعدش گفت بیا برای انتقال که خداروشکر دکتر خودش گفت قبل انتقال سونوت میکنم ببینم رحمت مایع ازاد نداشته باشه.وقتی دید گفت مایع ازاد داری خیلی کم اما من ترجیح میدم انتقال ندم.برو بعد دوتا پریودت بیا.که منم دوباره بهمن ماه بعد پریودم استرادیولو شروع کردم و رفتم یزد.که ۱۷ سیکلم دوتا جنین برام انتقال داد و خداروشکر مثبت شدم

اگه در کل شوهرت مشکل خاصی نداشته باشه و نخواد دوره ی ۳ماهه دارو استفاده کنه و خودت و شوهرت تمام ازمایشا و عکس رنگی و اینارو اماده داشته باشی و هایپر نشی که کلا هیچی زمان نمیبره یعنی همون ماهی که امپولو زدی میتونی سه روز بعد تخمک کشی انتقال بدی

اما همه چی بستگی به بدن و مشکلتون و داروها و نظر دکترتون داره

برای من کلا ۶ ماه شد با اون سه ماهی که شوهرم دارو میخورد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها من بالاخره بتام منفی شد،تو این مدت که هی بتا دادم و دعا میکردیم بیاد پایین به خودم میگفتم دنیا رو ببین یه ماه پیش موقع آزمایش بتا دعا میکردم بره بالا و از خدا بتا مثبت میخواستم ولی حالا دارم برعکس بتا منفی میخوام،چقدر روزگار بد تا کرد باهام آخر سال،میتونستم عید شاد و خوشحال باشم ولی نشد که بشه

بچه هایی که خارج رحمی بودین بعد از منفی شدن بتا چقدر طول کشید تا پریود شین؟من بعد از عمل تا چند روز در حدی که دستمال بعد از دستشویی رفتن لک میشد یا خیلی کم روی پد،میخوام بدونم چند روز بعد از منفی شدن بتا پریود میشم؟

دقیقا همین باید باشه که شما میگی عزیزم من هم اطرافم هرکی برام تعریف می کنه که همون ماه اول اق ...

پس مطمعن باش حتما تو هم بزودی مامان میشی 😍از الان بهت تبریک میگم

خدا برایم کافی است
به من هم عکس جنین هام رو دادن البته عکس دسته جمعیشون بود قربونشون برم❤ ۴سلولی و۶سلولی رو از کجای عک ...

ای جان عزیزم 😍😍🌹

قبل انتقال ازش عکس میگیرند که چند سلولی هست بعد اانتقال هردو عکس رو بهم دادن گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ای جان عزیزم 😍😍🌹 قبل انتقال ازش عکس میگیرند که چند سلولی هست بعد اانتقال هردو عکس رو بهم دادن ...

اخیی بگردمممممم اخه.من انقد دوس داشتم عکس بچه هامو بدن.ندادن نامردا😑

خوبی الهام جونم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
همین ناراحتی که داری بدترین مشکله.....بخدا هر چیز راه حل داره......آنقدر بخودت استرس وارد نکن .....ا ...

عزیزم انشالله حال مادرتون خوب میشه من لوله سمت راستم بستس توفکرشم برم باز کنم بلکه توفیری ایجاد شد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ممنون عزیزم.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا عزیزم من فکرکنم شهریور اینا بود رفتم دکتر.چون شوهرم خیلی خی ...

سلام عزيزززم 

شما آزمايش ها و عكس و ... رو كجا انجام داديد ؟ همون يزد؟ 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
پس مطمعن باش حتما تو هم بزودی مامان میشی 😍از الان بهت تبریک میگم

ممنون عزیزم خدا از دل مهربونت بشنوه❤دعا می کنم بارداریت درنهایت آرامش سپری بشه و گلهات رو به سلامت بغل بگیری🤗

از صمیم قلبم دعا می کنم که خدا ی مهربون به همه ی بچه های این تاپیک وهرکی منتظره فرزندان سالم وصالح بده وشرایطش رو هم برامون مهیا کنه🙇

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اخیی بگردمممممم اخه.من انقد دوس داشتم عکس بچه هامو بدن.ندادن نامردا😑 خوبی الهام جونم؟

خاکستری جان اگر خیلی دوست داری هر وقت امکانش بود بگو همسرت بره بیمارستان وبگه خلاصه پرونده وریز حسابها رو می خواد برای بیمه تکمیلی ، کپی همه ی برگه های پروندتون روبهتون میدن عکس همه ی جنین ها هم توی پرونده هست❤❤

بچه ها من بالاخره بتام منفی شد،تو این مدت که هی بتا دادم و دعا میکردیم بیاد پایین به خودم میگفتم دنی ...

دکتر به من گفت حدود ۱۵ روز بعد پریود میشی اما من ۳ یا ۴ روز بعدش پریود شدم