2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خطرناک چی عزیزم......ایشاله با یه دارو برطرف میشه.....بی زبون از وقتی آز رو داده دستت فکر کتم ترسوند ...

نه اتفاقا پیش اون خیلی با روحیه و شادم میگه وای چه خوب فهمیدیم مشکل اینه خداروشکر با چندتا قرص حل میشه😐 بعد خودم میشینم تنهایی حرص میخورم ولی الان با حرفهای شما و دوستان خدایی یکم اروم شدم 😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرجان جون میشه بگی تست انعقادی واست چی نوشت دکتر که فهمیدی جهش داره؟ مامان آینده عزیز هم افت بتا دا ...

آژند جونم😍

من همون مامان آینده ام... کاربریمو عوض کردم😁🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط ب۶ و ب۱۲ واسه جهش انعقادی استفاده کردی یا چیز دیگه هم مصرف کردی؟ آخه منم دارم

اره عزیزم همین دوتا... فولیک ۵ هم بود که بجاش فمبیون ۱ میخوردم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
واسه من به زور بازش مي كنن نمي تونم تحمل كنم ضعف مي كنم واسه ي آي يو آي كه اسپاسم شديد گرفتم مردم و ...

عزیزم برامنم ای یو ای و پی ار پی مردم و زنده شدم.انتقال اولم خوب بود. ولی دومی باز اذیت شدم...بارانا جون ولی بنظر من اینم خودش ی مشکله!من ب دکتر گفتم درسته مشکل از اسپرم شوهرم بوده ک بچه دارنشدیم ولی نکنه این تنگی دهانه رحم باعث شده اصلا اسپرمی نتونه داخل بشه  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها جای بخیه هام سفت شده،دکتر گفت بد بخیه زدن،دارم یه پماد میزنم که دکتر داده،و مترونیدازول و سفک ...

عزيزم واسه منم بعد از ده سال هنوز دست كه ميزنم همون قسمت سفته ، طبيعيه

خداااااااايا شكرت🙏🏻
عزیزم برامنم ای یو ای و پی ار پی مردم و زنده شدم.انتقال اولم خوب بود. ولی دومی باز اذیت شدم...بارانا ...

منم از دكترم پرسيدم ولي گفت اين ربطي نداره😕 من واسه بارداري دومم مشكل پيدا كردم و متاسفانه معلوم نيست مشكل از كجاست آزمايشاي خودم و همسرم كه خوبه . اگه خدابخواد ميخوام سال آينده كليه آزمايشاي ايمني و انعقادي رو شيراز بدم خراش آندومتر و هيستروسكوپي هم انجام بدم ببينم چي ميشه

خداااااااايا شكرت🙏🏻
منم از دكترم پرسيدم ولي گفت اين ربطي نداره😕 من واسه بارداري دومم مشكل پيدا كردم و متاسفانه معلوم ني ...

مگه تو هم.شیرازی گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم  ممنون از انرژی مثبت و روحیه خوبی که به هممون میدی  خداروشکر که لطف خدا شامل ...

ان شا الله عزيزم بهترينها براي شما و همه دوستان عزيز و اصلا براي همه انسانهاي روي كره خاكي اتفاق بيفته . 

خانمي من رويان ميرفتم عزيزم .

سلام خانوما و تورک عزیزم من قبلا زیاد پست گذاشتم یه مدت نبودم . منم انتقال دادم منفی شد و بعد به لطف ...

عزيزم اصلا براي چي اين سونو رو انجام دادي ؟ يعني سونوي آنومالي معمولي رو انجام نداده بودي ؟ من اصلا در اين مورد اطلاعي ندارم دكترت بهت چي گفته عزيزم ؟ به نظرم بيخود به خودت استرس نده ان شاالله همه چيز خوب پيش ميره برات و ني ني ات رو به سلامت در آغوش ميگيري .

عزیزم میدونی طرازی چه روزایی هست؟؟ در ضمن شنیدم تعیین جنسیت انجام نمیده؟؟ شما میدونی؟

عزیزم روزای شنبه و یکشنبه و سه شنبه مطب هستن

دکتر با بیمارستان آبان کار میکنه

اونجا توی فرم نوشته بود درخواست تعیین جنسیت دارید یا نه؟میتونی بزنی بله ولی قبلش با دکتر مشورت کنی بهتره

عزيزم واسه منم بعد از ده سال هنوز دست كه ميزنم همون قسمت سفته ، طبيعيه

واقعا بعد از ده سال هنوز مونده؟

مال من کامل بالای جای بخیه سفته،یه جای کوچیک نیست،خیلی زیاده،از این سر تا اون سر برآمده و سفت شده،دکتر گفت چون بد بخیه کردن اینجوری شده،گفت داروها و پماد رو بزن که سفتیش بره

میخواستم ببینم واقعا از بین میره یا نه؟چقدر بد که میمونه

عزيزم اصلا براي چي اين سونو رو انجام دادي ؟ يعني سونوي آنومالي معمولي رو انجام نداده بودي ؟ من اصلا ...

چرا همه سونو هام ان تی انومالی غربالگری نرمال بود. 

دکترم برام سونو نوشت بررسی انومالی های دیررس

زیادی حساسه همه چی مینویسه

اکو قلبم قبلا رفتم

خلاصه که کاش پام میشکست نمیرفتمو اینجوری دچار استرس نمیشدم

خدد کمکم کنه فقط همین

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار