2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
شما پیش دکتر طرازی میرید خانومی؟

دکترطرازی،به من معمولا ۸شب وقت میداد.به نظرم برو پیش دکتر طرازی،یه مدت سختی داره ولی مطمینی که پیش دکتر قابلی رفتی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آره عزیزم تعریف دکتر حیدر رو زیاد شنیدم ولی همه از رویش ناراضین نمیدونم دلیلش چیه

من از رویش ناراضی نیستم بااینکه پنج شش سال اونجا بودم.از دکتراش ناراضی ام که من ر دوووندن و آزمایشهای تحمیلی ر نمینوشتن وننوشتن آخرسرهم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا همینه شرایطم کاره همسرم تهران نیست و خیلی سخت مرخصی می‌تونه بگیره به نظرت کدوم دکتر برم ک ...

دکترطرازی که می رفتم،۸شب،۹شب بهم وقت می داد.ازش بخوای همون شب بهت وقت می ده ،فقط باید با ماشین خودتون بری ،چون تا اون وقت،اتوبوس ومترو دیگه بر برگشت وجود نداره.

من نمی دونستم دکتر طرازی ابن سینا هم هست؟؟ دیر وقت میده  اصلا میشه تو ابن سینا پزشک معالج رو ع ...

آره عزیزم بری بگی برات عوض میکنن من چند نفر و دیدم رفتن عوض کردن 

خدا جونم شکرت...
آره باید این کارو بکنم اینطوری میرسم برم مطبش ممنون از راهنماییتون دوستای گلم😘😘

آریاناجان

پس به یه نتیجه خوب رسیدی که پشیمونی توش نیست.پس ذهنت ر آروم کن.وفقط به نتیجه زیبای آخر کارت فکر کن.

بهترین انتخاب ر کردی

دوستان یه سوال 

غیر از عمل پانکچر که توسط دکتر زنانت انجام میشه، بعد از گرفتن تخمک و اسپرم، تشکیل جنین توسط چه کسی انجام میشه؟ خود دکتر زنان تو آزمایشگاه انجام میده یا اینکه تشکیل جنین متخصص خودش رو داره؟

فدات این روزا,ر وزگارم خنده دار بود.بعد پانکچر،به سلامتی ومیمنت،پری شدم،اماحال جسمی خوبی نداشتم. ن ...

عزیزم انشاءلله ک زود حالت خوب بشه..بیخیال خونه تکونی سلامتیت مهمتره خانووومی..زود خوب شو بیا😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان یه سوال  غیر از عمل پانکچر که توسط دکتر زنانت انجام میشه، بعد از گرفتن تخمک و اسپرم، تش ...

اون دیگه کار جنین شناس هست 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آریاناجان پس به یه نتیجه خوب رسیدی که پشیمونی توش نیست.پس ذهنت ر آروم کن.وفقط به نتیجه زیبای آخر کا ...

آره عزیزم فروردین رو استراحت کنم بعد برم دنبال ازمایشا تا دکتر بهم وقت بدن دسته پر برم مطب

کایوتایپ رو کجا باید انجام داد؟ آزمایش dfi اسپرم رو هر آزمایشگاهی انجام میدن یا مرکز باید بریم؟

ببخشید امروز بیشتر شبیه علامت سوالم🙈🙈

معده ات رو پر نگه دار  تعداد وعده هات رو زیاد کن ولی کم کم بخور  مایعات زیاد نخور  ...

مشکل اینه وقتی میخام جیزی بخورم میلم نمیکشه نمیتونم 

نمیدونم چیکار کنم 

خدا برایم کافی است
آره عزیزم فروردین رو استراحت کنم بعد برم دنبال ازمایشا تا دکتر بهم وقت بدن دسته پر برم مطب کایوتایپ ...

Dfiر از ابن سینا وقت بگیر ،یه هفته تا یک ماه بسته به شلوغ بودن سرشون به شوهرت وقت میدن.اونجاانجام بده.چون طرازی و عارفی میفرستم شوهر ر پیش امیرجنتی،امیرجنتی هم فقط آزمایش شوهر ر از ابن سینا قبول داره.

من کاریوتایپ وانعقادی ها ومابقیع تکمیلی ها ر توی بیمارستان بقیه الله تهران دادم.ز یر پانصدتومن شد برمن.حدود سیصد هزار و خورده ای

سی دی مارکرها  ر تو انتقال خون انجام دادم.الآن انتقال خون تهران دیگه انجام نمیده.ولی باز زنگ بزن بپرس شاید باز هم شروع کرده باشن انجام بدن

بیمارستان شریعتی و طالقانی تهران هم انجام میدن.زنگ بزن بپرس.

ولی حواست باشه بری آزمایشگاههای در پیتی،دکترها قبول نمیکنه جواب آزمایش هات ر.

اگه هزینه برات مهم نیست برو آزمایشگاه نیلو تهران 

دوستان یه سوال  غیر از عمل پانکچر که توسط دکتر زنانت انجام میشه، بعد از گرفتن تخمک و اسپرم، تش ...

این قسمت توسط جنین شناس انجام میگیره،عمل لقاح وانجماد.....

به همین خاطر ،جنین شناس مرکزی هم که میری خیلی مهمه که متبحر باشه