2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم نگران نباش داروی تجویزی مناسبتون نبوده با یه داروی متناسب با بدنتون صددرصد تخمکهای عالی وخوبی ...

انقدر ساده؟!

بدون حتی یدونه تخمک؟

اخه من ماه قبل که طبیعی اقدام کردم هم کیت هیچ تخمک گذاری رو نشون نداد

من هم ازمایشمام خوبه هم ذخیرم ۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها و انا جونم من خیلی وقت بود نیوموم امیدوارم مامانا زیاد شده باشن من که هنوز انتقال ندادم وحشت دارم تبخال تناسلی گرفتم بعد پانچکر همشم استرسش دارم دعام کنید

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
فقط دئنه شوکورررررر..... 

ایندی اریم بیلدی ک پریود اولموشام چوخ ناراحاتدی اورییم یانیر 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
وای بخدا الان فقط نگران همسرمم ، اخه تو اینترنت خوندم علت اصلیش بخاطر غده هیپوفیز که خوش خیم ،دیگه د ...

ای بابا دختر چه حرفیه، من پرولاکتین بالا داشتم دوستمون یاس بانو که الان بارداره و‌اتفاقا طبیعی باردار شد هم پرولاکتینش بالا بود یه ماه دارو خورد حل شد، منم داستینیکس خوردم دوستم هم داشت خورد حل شد هزار نفر رو میشناسم برا همه با دارو اونم فقط یکی دو ماه، هفته ای یه دونه یا دو قرص کلا حل شد رف پی کارش، چی خوندی تو توی نت!! واقعا اینترنت از این نظر مزخرفه،، اون برا مواردیه که چندین برابر بالا باشه تازه اونشم خوشخیمه با دارو کوچک میشه وگرنه موارد خفیف که کلا علتش استرسه و اصلا ممکنه خود ب خود هم پایین بره، بیخودی چرا داری خودتو نگران میکنی؟!!! خیلی مرتبط با استرسه این هورمون، حتی شاید موقع ازمایش استرس داشته الکی بالا نشون داده، خلاصه بیخیال شو

...
انقدر ساده؟! بدون حتی یدونه تخمک؟ اخه من ماه قبل که طبیعی اقدام کردم هم کیت هیچ تخمک گذاری رو نشون ...

توی تاپیک مامانای اقدامی با کیت و‌سونو، استارتر اولش چن ماه فولی نداشت بعدش با متفورمین و‌ویتامین ی و یه سری تقویتیای دیگه طبیعی باردار شد

...
ان شاءالله بهترین ها منتظرته😍 آره عزیزم.بار اول مثبت شدم اما بتا افت کرد. آزمایش هارو ک دادم.. انع ...

مرجان جون میشه بگی تست انعقادی واست چی نوشت دکتر که فهمیدی جهش داره؟

مامان آینده عزیز هم افت بتا داشت و آزمایش داد انعقادی مشکل داشت

منم پارسال انتقال داشتم مثبت شدم و افت بتا میخام آزمایش انعقادی بدم میشه شما تستی که دادی بگی ببینم یکیه با مامان آینده یا اگر فرق داره بگم جفتشو دکتر واسم بنویسه

مرسی از لطفت

خانومایه کرجی منو راهنمایی کنید لطفاً 🙏 من به خاطر کارم دیگه نمیتونم تهران ادامه بدم شما دکتر با ...

عزيزم توي كرج من دكتر فاطمه منصوري مقدم رو ميشناسم كه خودم باهاش آي وي اف نكردم چون همسرم ميگفت بيام تهران كه ما رويان رو انتخاب كرديم ولي من ميشناسم كساني رو كه باهاش آي وي اف انجام دادن و مثبت شدن ، من توي بارداري قبليم هم تا هفته حدوداي ٢٠ تحت نظرش بودم ولي چون يك مقدار پولكي هست و بيمارستان خوبي براي سزارين نميبرد ديگه نرفتم پيشش ولي از لحاظ كار آي وي اف بد نيست و فوق تخصص آي وي اف هست . توي مطب كارهاي سونو رو انجام ميده ولي تخمك كشي و انتقال رو بيمارستان لاله تهران انجام ميده .

آدرس مطبش هم چهارراه طالقاني به سمت آزادگان بالاتر از فروشگاه ساليان بغل عطر گيسو .

روزهاي يكشنبه و چهارشنبه ، شماره مطب : 02634203010

من دو بار کیفیت تخمکهام پایین بود، یک بار پوچ بودن یک بار کیفیت پایین، ولی سری اخر یک سال اووبوست خو ...

مرسی که تجربه تو میگی و مایه ی دلگرمی هستی🍀💞 از خدا میخوام همین دفعه دیگه مثبت شی☘️

...
مرسی که تجربه تو میگی و مایه ی دلگرمی هستی🍀💞 از خدا میخوام همین دفعه دیگه مثبت شی☘️

اووبوست تقریبا دوماه خوردم، رویال ژل شیش ماه، ویتامین ایی، کیوتن و.... این ویتامین ها رو حداقل شیش ماه بخور، ماه اخر هم هر روز به خاطر اکسیژن رسانی به تخمک پیاده روی کردم 

سلام 23دی ازمایش تیروئید داشتم تی اس هاش 7/17 نشون داد و تی پی او 83 بعدش هر روز صبح ناشتا لووتیروکس ...

نه عزیزم نگران نباش خوب شده..... 

احتمالا دز داروتو کم کنن که با همین روال ادامه بدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای بخدا الان فقط نگران همسرمم ، اخه تو اینترنت خوندم علت اصلیش بخاطر غده هیپوفیز که خوش خیم ،دیگه د ...

نگران نباش عزیزم.... 

عددش گفتی چنده؟؟؟؟ 

فکر کنم بالای هزار تازه میره تو فاز خطر البته اطلاعاتم کمه در این مورد ولی کلا جای نگرانی نیست دارو میگیره و خوب میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com