2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من یه جایی خوندم ضخامت اندو ارتباط مستقیم با کیفیت و رشد فولی داره هرچی فولی بهتر رشد کنه ضخامت هم ب ...

درسته آزی جون 

من توی سیکل پانکچر با مریونال وپرگوریسی که داشتم روز ۸ به دکترم گفتم میشه ضخامتم رو بگید گفت ۸ هست وبرای این روز عالیه ۱۳هم که پانکچر شدم دیگه نگفت ضخامتم چند شده ولی هایپر شدم وانتقالم افتاد عقب

اگه اون موقع انتقال میدادم احتمال بارداریم بالاتر  بود

ولی الان دکترم نمی تونه اون حجم دارو رو بهم بده

توی سیکل انتقال لانگ هم روز۱۴ ضخامتم به ۷.۷ رسیدبا استرادیول واستروژل ویه هفته آخر اکویین وروز۲۳ انتقال داشتم 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آخه ظهیری دودقیقه ای میادسونومیکنه میره اتاق بعدی،فقط تجارت شده کارشون نه طبابت،اصلادردومشکل روحی ک ...

واقعا همینطوره بیمار رو به شکل پول میبینن. همسرم میگفت دیروز یه مرده با چوب اومده تو بیمارستان که یکی از دکترها رو بزنه کل بیمارستان رو بهم ریخته حراست هم نمیتونسته ارومش کنه انگار زنش اومده جواب ازمایش رو نشون دکتر بده دکتر گفته شما سرطان داری زنه هم شروع کرده به گریه زاری دکتر هم گفته خانم من مریض دارم برو خونه وقتی گریه زاریت تموم شد بیا ببینیم چیکار میتونیم برات بکنیم. به شوهرم گفتم کاش میذاشتیدبا همون چوب اینقدر بزنتش که   جونش دربیاد خاک بر سرشون با اون قسمی که خوردن که همشدروغه. خیلی دیشب ناراحت شدم و اعصابم خورد شد حالا امروز همسرم زنگ زده میگه یه خبر بهت بدم خوشحال بشی دکتر فلانی امروز نیومده بیمارستان دو روز مرخصی رد کرده 😂از ترسش نرفته😂😂دلم خنک شد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خارج رحم نیست برو سونو بده اصلا هم استرس نداشته باش. دکترا همه ی جوانب احتیاط رو در نظر میگیرن ولی م ...

خیلی حس بدیه محل کارم هستم باید عادی باشم ولی از تو دارم آتیش میگیرم 

خیلی حس بدیه محل کارم هستم باید عادی باشم ولی از تو دارم آتیش میگیرم  

الا بذکرالله تطمئن القلوب با یاد خدا دلها ارام میگردد. عزیزم از خدا بخواه بهت ارامش بده تا اروم بشی. اصلا نگران نباش من مطمئنم مشکلی نداری هیچ چیز غیر عادی وجود نداره

واقعا همینطوره بیمار رو به شکل پول میبینن. همسرم میگفت دیروز یه مرده با چوب اومده تو بیمارستان که یک ...

وااای خدا عجب دکتری، به بنده خدا گفته سرطان داری توقع داشته بگه مرسی دکتر خسته نباشید پاشه بره🤨

الحمدالله❤
من یه جایی خوندم ضخامت اندو ارتباط مستقیم با کیفیت و رشد فولی داره هرچی فولی بهتر رشد کنه ضخامت هم ب ...

آزی جون مثلا چه داروهایی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ببخشید بچه ها برگه ازمایش رو جابجا دیدم😑 پرولاکتین همسرم بالاست

من خیلی تعجب کردم.....پرولاکتین بالا و دارو بهت ندادن قبل از انتقال🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم به نظرم به جای بی بی اگه نمیتونی صبر کنی برو آز....  از عدد بتات میتونی کم و بیش حدس بزن ...

آنا جون بتای من 417 شد به نظر شما بازم میتونه اثر آمپول باشه؟ تازه من یه هفته پیش یک سوم آمپول 5000زدم