2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی اناجون..منم ک تا الان جواب داده پس ازاین ب بعدم.میده حتما

انشالله بهترین جوابم میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زنگ زدم مرکز گفتن خوبه دیگه، داروهاتو ادامه بده🧐 نگفتن دیگه تکرار کن،  خودم که زدم به بیخیالی ...

عزیزم یکی از مامانمون که می‌گفت بتاش تو پنج روز دو برابر شده بود..... 

یادمه بالای بیست هفته هم بود..... 

پس خیلیم این اعداد و ارقام ملاک نیستن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلاااام من اومدم با دوتا جوجه🐣🐥😃..دوستای گلم با دلای مهربونتون منوودعا کنید.ک انشاءلله ایندف ...

خوووش اومدن😍😍 ان شاالله صلاحت مامان شدنه عزیزم😘

الحمدالله❤
عزیزم من برای همه دوستای گلم دعا میکنم❤🌸 انشاءالله که همه حاجت روا بشن🌻 🍀من برای انتقال اول، هیس ...

دوستان اگه احیانا انتقال اول منفی بشه و فریز داشته باشی چند وقت بعد میشه انتقال بعدی رو انجام داد؟

سلام سلاااام من اومدم با دوتا جوجه🐣🐥😃..دوستای گلم با دلای مهربونتون منوودعا کنید.ک انشاءلله ایندف ...

سلام سلام مامان خانم😻😻تبریک میگم عزیزدلم.ان شاالله بچسبن به دلت و بشن مهمون ۹ ماهه ت بعدشم بیان بغلت و بشن چراغ خونتون💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوش اومدی عزیزم😍مبارک باشه 

ممنون.آزی جون .انشاءلله ک تو عید جفتمون خوش خبریم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوووش اومدن😍😍 ان شاالله صلاحت مامان شدنه عزیزم😘

فدات عزیزم انشاءلله ک.براخودتم همه چی خوب و عالی پیش میره.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام سلام مامان خانم😻😻تبریک میگم عزیزدلم.ان شاالله بچسبن به دلت و بشن مهمون ۹ ماهه ت بعدشم بیان بغ ...

مرررسی مامان کوچولو خدا نی نیتو حفظ کنهِ.بگو واسه منم دعاکنه...

نفسی جان بهمراه وروجک ها خوش آمدید😍😍😍😍😍.....

اگر مسیر شوهرت داروخانه کوروش کنار استخر کما بود بپرسه شاید استرادیول خارجی داشته باشه.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نفسی جان بهمراه وروجک ها خوش آمدید😍😍😍😍😍..... اگر مسیر شوهرت داروخانه کوروش کنار استخر کما بود ...

مرسی مریم.جوونم😘..والا گفتن داروخانه مادر بگیرین اونم گفت فعلا نداریم باید واسطه بیاره اگه اورد خبرمیدیم..دیگه شوهرم فعلا ک ایرانی خرید

اصلا این استرادیوله تاثیرش بعد انتقال و  تو بارداری چیه؟؟؟