2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام آنا جون من بازم بتا دادم!

پنجشنبه شب ۴۷۰ بود

یکشنبه صبح(دقیقا ۶۱ ساعت بعد) شده بود ۶۸۱

امروز صبح (۴۷ ساعت بعد) شده ۸۶۳ !

طبق تجربه تون بنظرتون چجوریاس؟

یه سوال دیگم اینکه من آنوکساپارین ۴۰۰۰ میزدم روش نوشته بود  PD xane ! جعبه هاش ۶ تایی بودن، تموم کردم این جدیدا فقط نوشته آنوکساپارین ۴۰۰۰ جعبه هاشونم دو تایی هستن، مشکلی نیست که از دو تا شرکت هستند؟😓

الحمدالله❤
دوستان یه سوال در مورد  پودر اینوفولیک دارم. دقیقا کارکردش چطوریه؟روی بهبود تخمک ها برای همون م ...

انشالله جواب تلاش ظهرگاهیتو میگیری..... 

خخخخخخخ..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا همینطوره بیمار رو به شکل پول میبینن. همسرم میگفت دیروز یه مرده با چوب اومده تو بیمارستان که یک ...

وای نمیدونم چی بگم؟؟؟؟؟؟ 

با بیمار اینطوری صحبت میکنن آخه؟؟؟؟؟ 

خدا لعنت کنه کسیو که به تعهدی که داره درست عمل نمیکنه!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید بچه ها برگه ازمایش رو جابجا دیدم😑 پرولاکتین همسرم بالاست

عزیزم پس باید با دکترش مشورت کنین چون رو کیفیت اسپرم تاثیر میذاره فکر کنم..... 

آنا جون بتای من 417 شد به نظر شما بازم میتونه اثر آمپول باشه؟ تازه من یه هفته پیش یک سوم آمپول 5000ز ...

عزیز دلم مبارکت باشه گوارای وجودت..... 

نه بابا 17 تاشم مال آمپول باشه بقیش مال وروجک خوشگلته..... 

سلام سلاااام من اومدم با دوتا جوجه🐣🐥😃..دوستای گلم با دلای مهربونتون منوودعا کنید.ک انشاءلله ایندفعه خیر وصلاحم ب مامان شدن باشه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
۲تا۵۰زدم اما بازم خونریزی دارم

عزیزم برا من دو ماه طول کشید کامل قطع بشه..... 

قبلش بی بی نزدین؟ آنا خیلی دلم شکسته

عزیزم من خونریزی بعد سونوی قلب بود..... 

اما خوب روز 11-12 هم لک داشتم که با شیاف کنترل شد..... 

اما خیلی از دوستان بودن قبل آز خونریزی داشتن ولی + شدن..... 

سلام آنا جون من بازم بتا دادم! پنجشنبه شب ۴۷۰ بود یکشنبه صبح(دقیقا ۶۱ ساعت بعد) شده بود ۶۸۱ امروز ...

عزیزم یه کوچولو بتات رشدش کمتر شده اما به نظر انقدر محسوس نیست.... 

انشالله خیره.....

گفتن بتاتو تکرار کنی؟؟؟ 

راجب پدیکسان و آنوکسانم اوکی هست خیالت راحت منم هر دورو تو یه بارداریم داشتم..... 

بچه ها سواال..

هر چقدر سری قبل دختر خوبی بودم اما ایندفعه روز اولی سوالام شروع شد😜

شما استرادیول خارجی میخوردین یا ایرانی ؟من تا الان ایرانی خوردم اما پرستاربهم گفت بعدانتقال خارجی بگیر ولی گیرم.نیومد...حالا ایرانی ک اشکال نداره؟ شوهرم ک گفت اینم دارو هست دیکه اگه بدرد نمخورد ک تولید نمیکردن😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام سلاااام من اومدم با دوتا جوجه🐣🐥😃..دوستای گلم با دلای مهربونتون منوودعا کنید.ک انشاءلله ایندف ...

به به خوش اومدی با دردونه های نانازی..... 

انشالله یه عمر طولانی بشن مونس مامان باباشون.... 

بچه ها سواال.. هر چقدر سری قبل دختر خوبی بودم اما ایندفعه روز اولی سوالام شروع شد😜 شما استرادیول ...

والا من ایرانی میخوردم بدنمم بهش جواب میداد بستگی به بدنت داره.... 

والا من ایرانی میخوردم بدنمم بهش جواب میداد بستگی به بدنت داره.... 

مرسی اناجون..منم ک تا الان جواب داده پس ازاین ب بعدم.میده حتما

عزیزم یه کوچولو بتات رشدش کمتر شده اما به نظر انقدر محسوس نیست....  انشالله خیره..... گفتن بت ...

زنگ زدم مرکز گفتن خوبه دیگه، داروهاتو ادامه بده🧐 نگفتن دیگه تکرار کن، 

خودم که زدم به بیخیالی چکار کنم دیگه!

توکل به خدا فعلا صبر میکنم، التماس دعا...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم😘

الحمدالله❤