2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیزم. همچنین شما 

خواهرای مهربونم برام دعا کنید که اولاً این لحظه ها که برام مثل یه خواب شیرین واقعی باشه و دوم اینکه همه چیز به خیر و خوبی سپری بشه. ایشالا قسمت همه منتظرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرای مهربونم برام دعا کنید که اولاً این لحظه ها که برام مثل یه خواب شیرین واقعی باشه و دوم اینکه ...

تبریک میگم عزیزم.ان شاالله به سلامتی ۹ ماهو بگذرونی و جوجه (هاتو) بغل بگیری

درمورد بتا مطمئن باش بارداری.چون فکرنمیکنم زور یه ذره امپول برسه که انقد تاثیر بذاره رو بتا.امروز روز چندم انتقالت بود؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@تورک_آنا    سلام خسته نباشی عزیزم من زنگ زدم به دکتر بتامو گفتم گفت برم بیمارستان سونوی ...

عزیزدلم اصلا استرس نداشته باش.بعدشم با این بتا سونو شکمی هم بدی مشخص میشه همه چی.بنظرم برو سونو اما خیالت راحت راحت باشه خارج از رحم نیست

برای اینکه خودت به ارامش برسی برو💚

چون تو نزدیک هفته ی ۶ هستی بتات انقد نشون داده.منم هفته ی ۶ خودم تکرار کردم ۶۰ هزار و خورده ای بود بتام.پایین برگه ی ازمایشم نوشته تکرار بشه!چون اینا نمیدونن که این بتا توی هفته ی چندم بارداری هست

و اینکه دکترا میخوان همه ی جوانبو بررسی کنن و دقیق برن جلو.پس استرس نداشته باش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تبریک میگم عزیزم.ان شاالله به سلامتی ۹ ماهو بگذرونی و جوجه (هاتو) بغل بگیری درمورد بتا مطمئن باش با ...

ممنونم از شمامهربون. امروز روز 13 انتقال بود. دیشب بی بی چکم مثبت شد. جنینام هم بلاست بودن 

من خونریزی کردم روز ۱۳ انتقال الان باید چیکارکنم شیاف بذارم دوباره؟

عزیزم ببخش من نبودم.... 

انشالله که بهتری..... 

اینجور مواقع تنها چاره استراحت مطلق و افزایش پروژسترون طبق تجویز هست.... . 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویام فردا انتقال دارم

به سلامتی عزیزم.... 

انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همشونم تو ابن سینا هستن؟

خز علی کندن انگلیسه و گفتم که برا عمل فقط میاد ایران ظاهرا اخیرا دیر به دیر میاد طبق گفته دوستان..... 

پاد مهر ابن سینات..... 

عاصف نمیدونم دقیقا کجاست..... 

دوستان من پریود شدم الان گفتن پروژسترون۵۰بزنم ایا اینا یعنی باردار نیستم؟

نمیشه چیزی گفت ولی اینو بدون من خونریزی اساسی داشتم ولی دخترمو صحیح و سالم بغل کردم.... 

مرسی عزیز دلم راستی انا جون، به نظرت من ادامه درمانم رو با طرازی شروع کنم یا یه مدت بیخیال بشم دیگه ...

میتونی شروع کنی ولی همین ویزیت اولت دو ماه طول میکشه چون زودتر از دو ماه فکر نکنم بتونی وقت بگیری.... 

خودش یه تایم برا استراحته..... 

عزیزم ببخش من نبودم....  انشالله که بهتری.....  اینجور مواقع تنها چاره استراحت مطلق و اف ...

۲تا۵۰زدم اما بازم خونریزی دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
@تورک_آنا    سلام خسته نباشی عزیزم من زنگ زدم به دکتر بتامو گفتم گفت برم بیمارستان سونوی ...

عزیزم برو خیالت راحت میشه و از این استرس خلاص میشی..... 

نمیشه چیزی گفت ولی اینو بدون من خونریزی اساسی داشتم ولی دخترمو صحیح و سالم بغل کردم.... 

قبلش بی بی نزدین؟ آنا خیلی دلم شکسته

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام دوستای گلمم😘😘 بعد دوبار انتقال منفی تو رویان ،اینبار رفتم تو شهر خودمون پیش یه دکتر خیلی خوب ...

میتونه بی‌تاثیر نباشه..... 

الان رفتم تو اینترنت خوندم چقد وحشتناکه😂😂 دوستان کسی بوده پرولاکتینش بالا باشه؟علتش چی بوده؟

بله دوستان تجربشو داشتن نگران نباش با دارو کنترلش می کنن....