2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
فک کنم ظهیری بود، الان از انا جون بپرس @تورک_آنا     اناجون دکتر لاله سرخ کی بود تو رش ...

عزیزم دکتری که لاله قبولش داشت مهر افز ا بود..... 

ولی این دفعه با ظهیر ی جواب گرفت چون میخواست هزینه ها کم بشه و دولتی رفت..... 

اما با مهر افزا ادامه داد..... 

البته خودشم تو سیکل حواسش به داروهاش بود و جریان رو مدیریت کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله از دور قشنگ دیده میشه. رفته رفته خطش قرمز باریک شد. آنا جون اگه فردا غروب بزارم چیزی دستگیرم میش ...

عزیزم به نظرم به جای بی بی اگه نمیتونی صبر کنی برو آز.... 

از عدد بتات میتونی کم و بیش حدس بزنی برا هورمونه یا آمپول..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@تورک_آنا     من امروز ترشح دارم یکم بعدش یه لک اندازه یه خط کوچولو قهوه ای بین ترشحاتم ...

عزیزم منم وز 11-12 لک دیدم..... 

احتمالا لانه گزینی..... 

توکل به خدا انشالله دلت شاد بشه مام با شادیت شاد بشیم و یه نفس راحتم بکشیم..... 

چون میدونم که وحشتناک زیر استرسی.... 

عزیزم منم وز 11-12 لک دیدم.....  احتمالا لانه گزینی.....  توکل به خدا انشالله دلت شاد بش ...

وای جدی؟ نفس راحتو خوب اومدی ههههههه ممنون عزیزم نمیدونم میتونم بگم لانه گزینی یانه ولی انشالله ک باشه بخدااگه باشه و باردار باشم ........خدایا یعنی میشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها من دیروز توی اتوبوس یه بچه ی کوچولوی یکساله دیدم با مامانش کنارم نشسته بودند‌.اولش خیلی حالم ...

عزیزمممممممم..... 

انشالله به زودی با جگرگوشه خودت بازی کنی.... 

وای جدی؟ نفس راحتو خوب اومدی ههههههه ممنون عزیزم نمیدونم میتونم بگم لانه گزینی یانه ولی انشالله ک با ...

انشالله که هست..... 

ولی انشالله مامان بشی یه کتک از من بدهکاری..... 

یادم بنداز حساب کنم رو گردنم نمونه..... 

انشالله که هست.....  ولی انشالله مامان بشی یه کتک از من بدهکاری.....  یادم بنداز حساب کن ...

شما دعا کن مامان باشم من ادرس میگیرم میام کبودم کنی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
شما دعا کن مامان باشم من ادرس میگیرم میام کبودم کنی

نه دیگه نشد نا قلا..... 

تو آدرس بده من نا محسوس یکیو میفرستم کبودت کنه...... 

خخخخخخخ.... 

میخوایی هویت آنا لو بره؟؟؟؟؟ 

بچه ها نصفه شبی باز دلم گرفت، عاخه چرا کیفیت تخمک پابینه؟! خدایا  من طفل معصوم مگه چیکار کردم کیفیت تخمکام کم شه؟؟ ۲۵ تخمک و ۱۲ نورچشم همه ضعیف؟!!به خدا گیج و منگم هنوز، بازم باید برم پانکچر به امید خدا فقط میشه بازم رفت زیر تیغ جراحی فقط و فقط ب امید اینکه خدا رحمی کنه، رحم رحم،،، کسی بوده این مورد براش پیش اومده باشه؟! خل شدم دیگه از غصه و فکر و خیال، همون اول راه با صورت خوردم ب مانع😭 اصلا نمیدونم چاره چیه،،، خدایا خدای من کسی رو جز خودت ندارم تنها و تنها موندم😔

...
میفهممت عزیزم برای هممون شرایط سخته طفلی اونی که نه پول درمان داره نه شوهربادرک که بفهمتش انشالله نا ...

آره همش میگم اونی که نمی تونه هزینه کنه دیگه براش سختتره واقعا دیگه تحت فشارم باشه که دیگه هیچی 😣

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها نصفه شبی باز دلم گرفت، عاخه چرا کیفیت تخمک پابینه؟! خدایا    من طفل معصوم مگه  ...

این راه قدم به قدمش استرسو نگرانی خدا به هممون رحم کنه

نه دیگه نشد نا قلا.....  تو آدرس بده من نا محسوس یکیو میفرستم کبودت کنه......  خخخخخخخ.. ...

زرنگ😃😃

آره همش میگم اونی که نمی تونه هزینه کنه دیگه براش سختتره واقعا دیگه تحت فشارم باشه که دیگه هیچی 😣

خدا ب هممون کمک کنه

صدری متخصص ای وی افه بهارجون؟؟تاحالاباهاش انتقال انجام دادی؟

آره متخصصه

نه از همون 7 سال پیش همه بهم گفتن برم پیشش نرفتم تا سال پیش رفتم پیشش ولی هنوزقسمت نشده کاری انجام بدم خیلی پشیمونم کاش از همون اول پیشش رفته بودم شاید دو تا لوله هامو الان سالم داشتم

من ظهیری میرفتم راضی نبودم اصلاب بیماراهمیت نمیده بهارجان،یه ویتامین د بهم دادبااینکه۸بودعددش،دوکلمه ...

تعریفشو شنیده بودن ولی اینو بگم الان اکثر دکترا کارشون همینه یه ماما وردستشون دارن صدریم داره که اولش خودش میاد تو اتاق یکم سونو می گنه حرف میزنه البته هر سوالی باشه جواب میده بقیشو میده دست ماما