2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
تو انتخاب دونر بايد خيلي محتاط باشيد من چند باري كه تو گاندي منتظر بودم با چندتاشون صحبت كردم و متوج ...

وای واقعا....؟نمیدونستم اینم راه کاسبی شده😨

فکر میکردم اول برای رضا ی خداس بعدم یه پولی گیرشون بیاد.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چشم عزيزم بهش میگم ولی کلا تصمیم دارم هر کدوم که نتونست براش بخونه من اگه قابل باشم براشون آیت الکرس ...

پس قسمت من میشه ایت الکرسی شما💃💃💃💃💃

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر چرا اینقدر بی طاقتی؟به خدا علائم بارداری با پریودی فرقی نداره همه همینطورین. دل درد کمردرد پادر ...

ممنونم اخه خودمو میشناسم میدونم هروقت تکرر ادرار با سستی پا میاد سراغم ۳روز بعدش پریودم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من روز ۱۴ تموم شد دیگه الان وارد روز ۱۵ شدم هیچ علامتی هم ندارم😔

الهی میفهممت بی بی نزدی؟ آز هم ندادی؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
چشم عزيزم بهش میگم ولی کلا تصمیم دارم هر کدوم که نتونست براش بخونه من اگه قابل باشم براشون آیت الکرس ...

ممنون آنای مهربوووون خیلی خوبید شماها😌😌💓💓💓🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من بخاطر این نگرانم وسط عکس چون نزدیک موعده نیفتم به خونریزی آبروم بره🙈🙈

بهار جان عکس رنگی نگیر الان.....میایی ابرو رو درست کنی چشمو کور میکنیا....البته دور از جون.....

کلا عکس رنگی رو یادمه میگفتن روز 9 تا 16 خوبه گرفت.....

آنا جون عزیزم اگر با دوست خوبت در ارتباطی.... لطف کن اسم بهار 213 رو بجای من بهش بده..... از صب که ...

عزیزدلمممم ممنون از مهربونیت شرمنده می کنید منو با این حرفا انشأالله که اینقدر قلبتون پاکه پاداششو بگیرید همینکه گفتید انگار دعام کردید ممنون💓💓🙏🙏🙏

بهار جان عکس رنگی نگیر الان.....میایی ابرو رو درست کنی چشمو کور میکنیا....البته دور از جون..... کلا ...

زنگ زدم بگم کنسلش کنن وقتمو ولی گفت اگه فردا پریود شدی به ما بگو کنسلش کنیم بکیم بهت چیکار کنی ولی اگه نشدم چی یعنی برم یا نرم گیج شدم ببخشید شمارو هم اذیت کردم

عزیزدلمممم ممنون از مهربونیت شرمنده می کنید منو با این حرفا انشأالله که اینقدر قلبتون پاکه پاداششو ب ...

چه فرقی میکنه خواهر جان.....من جامو بهت دادم تو اون لیست که انتظار 7 سالت تمام بشه انشالله.....

بارها گفتم 6 سال منتظر بچه دومم....اما همش بخدا میگم اول به اونایی که ندادی بده که چشم براه نباشن از صدقه سر اونا به منم باز بده..   پس اینجا اول حق دعای دوست خوب آنا جون واجب برای تو بود......

دوستای گلم اگه بدونین الان تو چه شرایطی دارم جواب میدم......  خخخخخخخخخخ.....  اومدم دکت ...

الهی...ای جوووونم چقد دلم خواست..😃انشاءلله که همیشه سالم وسلامت باشین خانوادگی..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زنگ زدم بگم کنسلش کنن وقتمو ولی گفت اگه فردا پریود شدی به ما بگو کنسلش کنیم بکیم بهت چیکار کنی ولی ا ...

خب اگه پری نشدی برو....اینجورم که خودشون گفتن باز خوبه.......زنگ بزن اگر پری شدی....

کلا بعد از عکس رنگی ممکنه یه کوچولو لک ببینی....تا امشب ایشاله تکلیف پریت مشخص بشه

الهی...ای جوووونم چقد دلم خواست..😃انشاءلله که همیشه سالم وسلامت باشین خانوادگی..

انشاله سه شنبه جفتشون میچسپن به دیواره رحمت.. و بعد از 9ماه که چه عرض کنم از همون اول بارداری خوب حالتو سرجاش بیارن😉(کلا امروز افتادم رو فاز خارشوهر😆 )

چه فرقی میکنه خواهر جان.....من جامو بهت دادم تو اون لیست که انتظار 7 سالت تمام بشه انشالله..... بار ...

خدا براتون حفظش کنه انشأالله که دومیم تو بهترین موقع بهتون میده ممنون که به فکرمی خیلی خانومی😘😍