2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
جدی😍چ خوب😍 با اسپرم همسرشون باردار شدن یا اهدایی؟؟؟

البته صفحه اول خلاصه 600 و اندی صفحه اوله یعنی کمتر از یک دهم صفحات..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیچ کس نبوده روز۱۱انتقال کلا علامت پریودی داشته باشه من ضعف پادارم قبل از پریودیم همیشه داشتم یعنی پ ...

دختر چرا اینقدر بی طاقتی؟به خدا علائم بارداری با پریودی فرقی نداره همه همینطورین. دل درد کمردرد پادرد اینها همه طبیعیه. چرا اینقدر به خودت استرس میدی برای نی نی ضرر داره عزیزم. من با اخری که باردار شدم منتظر پری بودم و خیلی درد داشتم در حدی که شیاف گذاشتم فکر نمیکردم باردار باشم. توکل کن به خدا تا دلت اروم بشه. انشالله که به زودی خبر بارداریتو میشنویم اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه سوال دارم  داروهای ivf سیکل کوتاه و بلند دارند؟  یعنی ۲ هفته ای و ۴۵ روزه؟؟ د ...

عزیزم با توجه به ذخیره و شرایط هورمونی و سونوی اول نوع سیکل تعیین میشه و هیچ برتری ای نسبت به هم ندارن..... 

سیکل بلند فقط مدت زمان مهارش بیشتره..... 

داروهای تحریک تخمدانم بر اساس شرایط و سونوها تعیین میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون شما بچه دوم رو چند سالت بود باردار  شدی؟ رفتم دکتر قلب برای بررسی هموزیگوت و asa خوردن& ...

عزیزم من اولیو 37 و دومیو 39 به دنیا آوردم.... 

با کنترل و مراقبت همه چی حله خدا نیستن که دکترا..... 

من تو بارداری طبیعی هم نه ماه تموم انوکسوپارین زدم..... 

هیچ کس نبوده روز۱۱انتقال کلا علامت پریودی داشته باشه من ضعف پادارم قبل از پریودیم همیشه داشتم یعنی پ ...

عزیزم کلا علائم اصلا تا 6 هفته بهش اعتباری نیست..... 

نه بی علامتی.... 

نه علائم پریودی..... 

به هیچ کدوم نمیشه تکیه کرد..... 

خیلیا علائم پریودی داشتن و باردارم بودن.... 

خیلیا بدون علامت بودن و باردارم بودن..... 

بهارجون خودتو ناراحت نكن بابا فقط يه تلفني از دكترت سوال كن تا خيالت راحت شه همين

جواب تلفنو که نمیدن از دستیارش پرسیدم جواب نداد😒😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آنا جون يعني ميشه كه از دكتر اجازه گرفت و به جاي ٢١ تا ٢٣ تا خورد؟ يعني دوتا اضافه؟؟ آخه من يه گيري ...

دخمل خوب تقویم یه چکی بکن.... 

بعید میدونم قبل 17 دکتری باشه..... 

14 میفته 4شنبه که خودش تعطیله.... 

البته اگه تقویم من درست باشه..... 

با دکتر هماهنگ کن چون فکر کنم باید بیشتر از 23 تا بخوری.... 

بهارجون خودتو ناراحت نكن بابا فقط يه تلفني از دكترت سوال كن تا خيالت راحت شه همين

الان جواب داد گفت جواب آزمایش منفی بود برو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آنا جون عزیزم اگر با دوست خوبت در ارتباطی.... لطف کن اسم بهار 213 رو بجای من بهش بده..... از صب که ...

چشم عزيزم بهش میگم ولی کلا تصمیم دارم هر کدوم که نتونست براش بخونه من اگه قابل باشم براشون آیت الکرسی بخونم.... 

من کلینیک جهاد میرفتم که راضی نبودم الان تحت نظر دکتر ن ق ا ب هستم و میخوام برای انتقال بعدی برم مرک ...

موفق باشی گلم...ان شاءالله ک خیلی زود دامنت سبز بشه

تا خدا هست زندگی هست...