2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

آنا جون شما چند روز بعد از قطع ٢١ عدد ال دي پريود ميشدين؟ بعدش كيست ساده كوچك از بين ميره؟ اونوقت يك دوره فقط ال دي مصرف ميكردين بعدش وارد سيكل ميشدين؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به توصیه انا جون پیلاتس رفتم  یه سال بعد از کورتاژ هیسترو.کردم  دکترم خودش خواست رحمم رو ...

من پیش دکتر ط ر ا ز ی  رفتم،عملم که هفته پیش بوده

هنوز بخیه هام رو نکشیدم،بعد از عید شاید واسه مشاوره برم ویزیت شم ببینم چه کاری لازمه،زنگ زدم مطب گفتن به دکتر میگن که عمل کردم و چه کاری انجام بدم،ببینم چی میگن

ورزش رو هم میپرسم اگه گفتن ایرادی نداره پیلاتس رو میرم

ممنونم ازت شاینا جون امیدوارم شاد و خوشحال دوقلوهات رو بغل کنی

بیا به تاپیک سر بزن،من اگه سوالی داشتم مزاحمت بشم ازت بپرسم،امیدی که یه نفر با شرایط مشابه ما میده بهمون خیلی آرامش بخشه

عه عوض کردی ک پس چرا ی بار مرجان و لوبیا میاددد....ی بار مامان اینده    

خخخخخ... چون با هردوش فعالم😍😁😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همگی  مهشید جان منم خارج رحمی شدم اونم دوقولو وبدترین نوع (خارج رحمی سرویکال ) با ...

عزیزم ان شاالله که گلهات رو به سلامت بغل بگیری❤❤

چقدر با حرفهات دلم روشن شد😘😘

بعداز رفع چسبندگی روزهای پریودتون کمتر نشده بود؟

من پارسال به خاطر توقف رشد جنین کورتاژ شدم و۸ماه بعدش توی عکس رنگی معلوم شد که یه چسبندگی خییلی کوچولو دارم که دکترم گفت بهتره عمل کنی ولی بعد از عمل هیسترو ورفع چسبندگی حجم خونریزیم کم شد وپریودهام دوروزه شد

دوباره عکس رنگی انداختم مسئله رفع شده بود ولی دیواره ی رحمم نازک شده وآندومترم سخت بالا میره 

یه انتقال من فی هم داشتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام  ✔✔✔✔متاسفانه من امروز پریود شدم بعد از پانکچر اما دوباره خلط خونی دیدم و مطمئن شدم که ان ...

عزیزم 

خیلی ناراحت میشم از خوندن بعضی پست هات مثل این....

اول از هر چیز دعا میکنم بدن خودت سالم باشه...و هر بیماری داری خوب بشه....اخه اول از هر چیز جسم و روح خودت مهمه و سلامتیش.

بعدش خدا بهت بچه سالم و صالح بده😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

تورک_آنا#  

آنا جون آتریسا رو هم بنویس

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها ال دي فقط بايد ٢١ تا خورده بشه؟؟

مهیا ال دی رو از روز چند باید خورد.....اخه میخوام این پرئودی بخورم چون میشه فروردین....دیگه اردیبهشت برم سراغ دکتر و دارو اینجور میخوام یه مرحله خودم جلو باشم😉....

راستی من که پانکچر نکردم میشه بخورم....یا ماه قبل انتقال باید خورد؟

جا داره انا جون که اسم منم بنویسی.. منم یک منتظر .. ان شالله بعد عید انتقال دارم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
مهیا ال دی رو از روز چند باید خورد.....اخه میخوام این پرئودی بخورم چون میشه فروردین....دیگه اردیبهشت ...

من سیکل قبل از پاکچرم ال دی داشتم. روز ۲ سونو کرد . فولیکول ۱۴ داشتم . بزرگ بود. از روز ۳ خوردم من. البته دکتر داد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من پیش دکتر ط ر ا ز ی  رفتم،عملم که هفته پیش بوده هنوز بخیه هام رو نکشیدم،بعد از عید شاید واسه ...

عزیزم دکتر منم طرازیه ...

مطمئن باش هر کاری که از دستش برمیاد انجام.میده ..بهش اعتماد کن 

چشم به تاپیک هم سر میزنم ..هر سوالی داشتی بپرس 

من سیکل قبل از پاکچرم ال دی داشتم. روز ۲ سونو کرد . فولیکول ۱۴ داشتم . بزرگ بود. از روز ۳ خوردم من. ...

ممنون از پاسخت

ال دی ساده همین قرص جلوگیریا🤔