2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
منم تو.فکرش هستم  ان شالله که بسلامتی زایمان کرده باشه واز  بس سرش شلوغ شده نمیتونه بیاد& ...

عزیزم اومد گفت که یک اسفند زایمان کرده و همه چی خوب بوده شکر خدا... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر که خدا دوقلوهات رو بهت برگردوند،برای منم دعا کن که دفعه بعد نتیجه بگیرم،برای من جنین روی تخ ...

عزیزم ورزش رو تا دکترت اجازه نداده نه شروع نکن ولی اجازه داد پیلاتس خیلی خوبه.... 

منم قبل آخرین انتقالم که + شد 6 ماه پیلاتس کار کردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز بی بی چک هام رو ننداختم،سالها منتظر دیدن بی بی چک دو خطی بودم،هنوز عکس هاش تو گوشیمه،میگم حت ...

من انداختمشون دور عکساشم پاک کردم چون هر موقع نگاهشون می کردم حالم یه جورایی بد می شد

به منم خبر بده که دکترت چی گفت.ممنون

آنا جون یه سوال دارم، دکترا معمولا برای تقویت اسپرمی که مشکل خاصی نداره ولی خیلی هم خوب نیست چه دارویی میدن؟منظورم همین قرصای ویتامین معمولیه، مثلا ویتامین ای خوبه؟ هفته ای چندتا بخوره؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
عزیزم هر جور راحتین خلاصه من اسامی میدم دوستمون اما بدون شک خدا پستچی خوبیه و میدونه چی به چیه و می ...

جریان این صف و دعا چیه؟ منم می‌خوام واسه منم دعا کنه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستان من فکر کنم هفته چهارم هستم لکه بینی داشتم دکتر گفت شیاف بزار خیلی نگرانم سونو هم هفته به ...

شیاف ها رو اصولا بیشتز میکنن در مواقع لکه بینی من خودم روز ده انتقال لک بینی داشتم شیاف رد سه تا گفتن بزار 

شیاف ها رو اصولا بیشتز میکنن در مواقع لکه بینی من خودم روز ده انتقال لک بینی داشتم شیاف رد سه تا گفت ...

من روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم بجز اون گفت شیافم بزار ..شما امپول میزدید؟

خدا برایم کافی است
نه گرون نیست منظورم اینکه تفاوت عمومی و متخصص در اینه

سلام.

آره بعدا متوجه شدم.

چهارتومن فرق با بیمه و بدون بیمه اش بود.

من شک کردم‌گفتم شاید عمومی بنویسه ندن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
جانان جان منو یادته؟بتام پایین بود اول ولی نرمال رفت بالا؟ خارج رحمی بود و چون قلب داشت اورژانسی عم ...

آخی عزیییییزم،خیلی ناراحت شدم،انشالله خدادلتوهرچه زودترشادکنه وطبیعی مامان۹ماه شی،واقعاشرایط سختیه،نمیدونم چراجدیداخیلی بااین مدل برخوردمیکنیم یابتاافت میکنه یاخارج رحمی میشه،خداخودش رحم کنه بهمون،کاش ازاول منفی بشه اینجوری پذیرشش راحتتره برای ادم،عزیزم چراتاپیک رنگین کمان حذف شد؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
جریان این صف و دعا چیه؟ منم می‌خوام واسه منم دعا کنه

این روزا همه چیز صفیه خواهر جان مثل زمان جنگ😉..اما خوبیش اینه این مورد کارت ملی نمیخواد 😂آنا و دوستش خودین اسممون رو مینویسن و خدا میده ایشاله حاجت هممممون رو فقط باید صبور باشیم خیلیا محتاج ترن به لطف خدا اونا رو راه بندازه بعدم نوبت ماها میشه🤗 ...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام 

✔✔✔✔متاسفانه من امروز پریود شدم بعد از پانکچر اما دوباره خلط خونی دیدم و مطمئن شدم که اندومتریوز ریه دارم...

با دکتر صحبت کردم گفتن که لاپاراسکوپی ممکنه ضایعات لگن رو درمان کنه اما اندومتربوز ریه کنترل نمیشه و تا وقتی تخمدان هست همچنان فعال در ریه....اگه جاهای دیگه هم درگیر بشه چی؟؟حس میکنم دارم تحلیل میرم...اگه همه جا پخش بشه چی؟؟یاااااااا خداااا

دیگه واقعاااا به ته خط رسیدم و از توانم خارج شده....باید طولانی مدت دارو مصرف کنم که پربود نشم...ولی تا قطع کنم دوباره اندو ریه فعال میشه.،،،چیکار کنم من آخه............ای خداااااااااااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..