2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستان،دریاجون بعددنیااومدن نی نیش نیومدتاپیک؟

یکبار امد خبر زایمانشو داد وگفت حالشون خوبه..دیگه وقت نکرده بیاد حتما

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من خیلی حالم بده،دلم بدجور گرفته از خدا،آخه چرا بهم امید و خوشی داد و یهو به بدترین شکل ازم گ ...

ببین عزیزم من ،گندمک ،گلبک هممون تو ماه گذشته تو همین شرایط بودیم وقتی فکر کردیم دیگه همه چی تمومه و کارها درست شده فهمیدیم برعکس همه چی خراب شد و دوباره باید از اول شروع کنیم هنوز عکس بی بی چک هایی که تو واتس اپ با ذوق برای همسرم فرستادم رو نگاه میکنم اشکام سرازیر میشه اما چاره چیه!!؟هی بپرسیم چرا داد چرا گرفت،چی درست میشه؟فقط خودمو نابود میکنیم. یه یا علی بگو و پا شو حتما یه روزی از همین روزا نوبت تو میشه همه چی درست میشه اما در زمان خودش. فکر کن الان زمان درستش نبوده. باید بپذیریم تا اسون بشه

عزیزم اومده بود بهت بگه مامان جون خواهر و برادرام منو فرستادن که بهت مژده اومدنشون رو اونم به زودی ب ...

خدا کنه اینجوری باشه ، خدا کنه به زودی یه بارداری سالم داشته باشم

خیلی سخته درکت می کنم. آدم کلی امید می بنده و بعدش .... من که وقتی بیبی چکم مثبت شد تا دو روز از شد ...

من هنوز بی بی چک هام رو ننداختم،سالها منتظر دیدن بی بی چک دو خطی بودم،هنوز عکس هاش تو گوشیمه،میگم حتما به دکتر،الان میخوام زنگ بزنم مطب بگم چی شد و چیکار باید بکنم

حتما بعدي رو مثبت ميشي ببين اين نشونه خيلي خوبي بوده كه يعني جنينت سالم و قابليت رشد داره و جنينت و ...

ممنونم از دلگرمی که دادی،دوستم هم همینو میگه،میگه این یعنی میشه،ولی من هنوز تو شوکم،شاید یه مقدار بگذره منطقی تر برخورد کنم،خداروشکر که خدا بعد از ناامیدی امید داده و کمک کرده تا مادر بشن

سلام به همگی  مهشید جان منم خارج رحمی شدم اونم دوقولو وبدترین نوع (خارج رحمی سرویکال ) با ...

خداروشکر که خدا دوقلوهات رو بهت برگردوند،برای منم دعا کن که دفعه بعد نتیجه بگیرم،برای من جنین روی تخمدان بود،قلبش هم تشکیل شده بود واسه همین اورژانسی بردن اتاق عمل و با لاپاراتومی جنین رو درآوردن،مثل سزارین فقط رحم باز نشده

باشگاه چی رفتی؟ایروبیک یا بدنسازی؟الان واسه من که لاپاراتومی کردم باشگاه ضرر نداره؟هیسترو رو خودم به دکتر پیشنهاد بدم؟

چقدر بعد از کورتاژ هیسترو کردی و فاصله ش تا انتقالت چقدر بود؟

نمیدونم کی برم واسه انتقال؟همینجور داره سالها میگذره،نمیدونم قراره کی نتیجه بگیرم

ببین عزیزم من ،گندمک ،گلبک هممون تو ماه گذشته تو همین شرایط بودیم وقتی فکر کردیم دیگه همه چی تمومه و ...

خیلی ماه بدی بود واسه همه مون عزیزم،گبلک رو یادمه،بتاهامون شبیه هم بود،یادمه گفت بتاش نرمال بالا رفته منم امیدوار شدم و اینکه بهش گفتن دوقلو،بعد که دیدم رفته سونو و بهش گفتن خارج رحم دلم ریخت خیلی براش ناراحت شدم،شما هم خارج رحمی بودین همه؟یا بتا اومد پایین و بارداری تموم شد؟

دوستان،دریاجون بعددنیااومدن نی نیش نیومدتاپیک؟

عزیزم فقط اومد اطلاع داد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com