2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خداکنه ایندفعه نتیجه بگیرم 😔چون دکترم میگفت بخاطر استروژن بالا ایندفعه دوز داروهامو کم میکنن تا های ...

الهام جون يعني دكترت معتقده تخمك كمتر كيفيتش بهتر ميشه؟؟

...
باشه حتما میرم،اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام،خیلی دلم گرفته،شما بعدش چیکار کردی؟

من هر موقع بهش فکر می کنم اشک توی چشمام جمع میشه. بعد از سه بار تخمک گیری یدونه جنین برام تشکیل شد که اونم انتقال دادند و اینطوری شد تازه گرید جنینم خیلی پایین بود. ولی از طرفی همش می گم خدایا شکرت که همون جنین تونست لانه گزینی بکنه اگر بتام منفی میشد شاید امیدمو از دست می دادم. 

شما بارداری طبیعی داشتی یا انتقال دادی؟بار چندمت بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم همون روز اومد چندبار شیاف اضافه نکردم ولی قطع شد خودش هیچ علامتی ندارم بی بی چکم بعده یه س ...

انشالله که بتات + میشه جبران تاخیر بی بی میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هر جور راحتین خلاصه من اسامی میدم دوستمون اما بدون شک خدا پستچی خوبیه و میدونه چی به چیه و می ...

فدای مهربوونیت اناجون..ونیت خیر دوستتون ..خداخیرش بده..انشاالله ک همگی دوستان حاجت روابشن..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان من فکر کنم هفته چهارم هستم لکه بینی داشتم دکتر گفت شیاف بزار خیلی نگرانم سونو هم هفته بهد باید برم اگه کسی میتونه کمکم کنه چیکار کنم

خدا برایم کافی است

بچه ها من خیلی حالم بده،دلم بدجور گرفته از خدا،آخه چرا بهم امید و خوشی داد و یهو به بدترین شکل ازم گرفتش،چقدر دلم خوش بود و ذوق کرده بودم که بالاخره منم نتیجه گرفتم،اصلا نمیتونم بفهمم چرا؟دیگه توان ندارم برم واسه انتقال،دیگه تحمل انتظار تا روز آزمایش و گرفتن جواب رو ندارم،آخه چرا نموند برام؟من میتونستم الان خوشحال باشم ولی غم عالم رو دلمه الان

سلام دوستان من فکر کنم هفته چهارم هستم لکه بینی داشتم دکتر گفت شیاف بزار خیلی نگرانم سونو هم هفته به ...

حتما استراحت کن وشیافتو بزار فکر کنم بهترین کارا همیناست نگرانی و استرس هم خوب نیست واست

لک بینی طبیعیه اوایل بارداری با استراحت خوب میشه نگران نباش

من هر موقع بهش فکر می کنم اشک توی چشمام جمع میشه. بعد از سه بار تخمک گیری یدونه جنین برام تشکیل شد ک ...

من انتقال سومم بود،جنینام خوب بود کیفیتشون،یکیشون بلاست بود،قلبش هم تشکیل شده بود یعنی سالم بوده،چند بار سیکل هام به خاطر هایپری کنسل شد،یعنی آمپول هارو میزدم ولی پانکچر نمیکردن،دو بار پانکچر شدم،پانکچر اولم انتقال هام منفی شد،واین هم پانکچر دوم بود که اینجوری شد،خیلی حالم بده خیلی

بچه ها من خیلی حالم بده،دلم بدجور گرفته از خدا،آخه چرا بهم امید و خوشی داد و یهو به بدترین شکل ازم گ ...

حق داری عزیزم

ولی خدایی که یه بار کمکت کرده حتما بازم حواسش بهت هست، دوباره شروع میکنی خیلی زود با یه بارداری سالم غافلگیر میشی و معجزه خدارو میبینی ان شاالله 

غصه نخور عزیزم🙂

عزیزم منم هموسیستئینم پایین بود لب مرز پایینی ولی چون تو mthfr جهش داشتم برام تجویز شد....  ال ...

والله سر در نمیارم از حرفای این دکترا 

بهرحال من ماههاست دارم ب کمپلکس میخورم یورو ویتال امیدوارم همین کافی بوده باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دعا کن واسم آنا جان دیگه جنین ندارم😑 ساعته کاریمم خیلی زیاد شده واسه دکتر رفتن خیلی اذیت میشم

انشالله مرخصی زایمان بگیری عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جان ممکنه به خاطر اینکه هایپر شده بودم و انتقال دادن خارج رحمی شده باشه؟آخه دکتر سونو کرد گفت رحم وضعیف خوبی داره و گفت انتقال میدم،اول گفت ۳ تا انتقال میدم ولی روز انتقال گفت ۴ تا یکیش بلاست،ممکنه تعداد جنین های زیاد انتقال داده مشکل درست کرده؟

سلام دوستان من فکر کنم هفته چهارم هستم لکه بینی داشتم دکتر گفت شیاف بزار خیلی نگرانم سونو هم هفته به ...

عزیزم کی انتقال دادی؟؟؟؟ 

بچه ها من خیلی حالم بده،دلم بدجور گرفته از خدا،آخه چرا بهم امید و خوشی داد و یهو به بدترین شکل ازم گ ...

عزیزم میفهمت.... 

میدونم خیلی سخته اما شک نکن همین اتفاق بهترین بوده برات..... 

عزیزم مطمئن باش سخت‌تر از اونم میتونست باشه.... 

فکرشو بکن زبونم لال به دنیا میومد و می‌دیدی و از دست میدادی چی؟؟؟؟ 

اخیرا برا یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاده واقعا تصورشم سخته بازم شکر کن بدتر از اینم میتونست باشه....