2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آخی  یعنی یه جورایی دچار امبولی شده؟؟  انشالله که تنش سلامت باشه و مشکلی پیش نیاد و سایه ...

تو زانوش خون در دو نقطه لخته شده بود متاسفانه😯

شما هم به نظرم اسپرین رو بخور هیچ عوارضی نداره.. باز خوبه دکتر احتمالی داده و دارو داده بهت....انشاله اینبار مثبت میشی.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
صف کوپن گوشته.....  خخخخخخخ....  یکی از دوستان نذر کرده برا دوستاش دعا کنه آرم لیستشو جو ...

خداخیرت بده و اون دوستت حاجت روا بشه در این ماه های عزیز.....

من ناراحتم پروسه دارو گرفتنم می افته تو ماه رمضون....یعنی روزه نمیشه گرفت؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 دیگه گفتم با لوبیا جان بیام😁😁😁 ننه قربونش بره تنبل خودمه😆😗😘😍 مشتاق دیدار ...

عه عوض کردی ک پس چرا ی بار مرجان و لوبیا میاددد....ی بار مامان اینده  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عه عوض کردی ک پس چرا ی بار مرجان و لوبیا میاددد....ی بار مامان اینده    

با دوتا شماره وارد شده ناقلا

شیطنت وروجک تو دلیش رو خودشم اثر کرده خودش شیطون بلاتر از تو دلیش شده😉

عزیزم فکر نکنم به کیسه مرتبت باشه چون الان نزدیکای 20 هفته هستی بعید میدونم حجم کیسه آب کم باشه اگه ...

ممنون از لطفت انا جون رفتم دکتر برام سونو نوشت الان نوبتم سونو بدم ایشالله که از شیاف باشه

بچه ها نتیجه  از امیر 70 چی شد؟

متاسفانه منفی شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از لطفت انا جون رفتم دکتر برام سونو نوشت الان نوبتم سونو بدم ایشالله که از شیاف باشه

انشالله خیره.... 

تست آمینور شور هم اینجور مواقع خیالتو راحت میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من کلا مرکز رو ترجیح نمی‌دادم ولی خوب خیلیا مرکز جواب گرفتن....  من ترجیح میدادم مط ...

من خودم قبل اینکه برم مرکز سه سال تو مطب دو تا دکتر مختلف میرفتم ولی اصلا راضی نبودم البته اینکه چه حسی بگیری خیلی مهمِ خودم به شخصه میرم مرکز خیالم راحته میگم حداقل چکابهای کلی و دقیق میگیرن .البته من فعلا اولین بارم بود پانکچر و انتقال انجام دادم انشالله تا آخر کار همینطور باشه برام مرسی آنا جان از پیشنهادت ...

چرا نشه روزه گرفت خانومی دارویه تقویتی نیست آخه اگه آمپول غیر تقویتی باشه اشکال نداره

عزیزم خوب روزه توصیه نمیشه چون هم ممکنه کم آبی غلظت خونو بالا ببره و خونرسانی دچار مشکل بشه و برات خوب نباشه و رو کیفیت تخمک تاثیر بذاره و هم بدنت کلا کم بیاره از این جهت میگن.... 

من خودم قبل اینکه برم مرکز سه سال تو مطب دو تا دکتر مختلف میرفتم ولی اصلا راضی نبودم البته اینکه چه ...

منظورم هر دکتری نبود..... 

منم اول ابن سینا رفتم و منفی که شدم گفتم یکی از دکترای مرکز رو انتخاب می‌کنم که بدونم با کی طرفم..... 

همه کارامم با خودش میشه.... 

که ط ر ا ز ی رو انتخاب کردم.... 

دوستای گلم فقط این دوستمون نیتش برا منتظرا هست یعنی کسایی که هنوز + نشدن.... 

اولویت با منتظراست برا اینکه نیتش درست بشه....