2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ببخشید همسر شما از کجا متوجه مشکل انعقادی اش شد؟  من تا حالا مشکلی نداشتم شانسا واسه اطمینان چ ...

همسر من dvtشد در ناحیه زانو متاسفانه... بعد از پارگی رباط پاش و گچ گرفته شده....برای همین وارفارین مصرف میکنه از بعد بیمارستان😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مررسی عزیزم شما هم جهش fthmr داری؟؟

نه گلم.....اما چون شوهرم یکسال و اندی هست وارفارین میخوره....در مورد مشکلات انعقادی دکتر شدم سی خودم😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم..دیگه هم دکتر هم همسر جان گفتن الان انتقال بده...جالبه اولش ک منفی شدم اقای شوهر با جدیت ...

انشاله اینبار فاز بارداری تو حسابی بگیرتشون😋 

خیلی خوبه وقتی یک زن حس میکنه همسرش در این راه همراهشه....انشاله زنده باشن

مرسی عزیییزم والا استادم که پدرمو دراورده گفته باید مقاله بدی حالا نوشتم اون دو هفته استراحتم باید ب ...

😂😂😂😂

یکی از دانشجوهای اینجا حامله شد دفاع کرد رفت الان بعد 8 سال تازه اومده برا مقالش😂😂😂😂😂😂فکر کنم تو هم با زفتن بچه کلاس اول مقاله رو تحویل استاد بدی😅

برعکس من فکر میکنم اساتید مرد خیلی لی لی به لالای دانشجوی تازه مزدوج و باردار میزارن😉

خانواده همسر  هم به مامانت بگو برن خوب سرگرمشون کننن

سلام دوستای گلم دیروز تو حرم امام رضا (ع)  همه تونو یاد کردم و براتون دعا کردم.ان شاء الله تاپ ...

ممنون خانمممممممم.....همیشه به زیارت و سفر با دل خوش.....انشاله دفعه بعد با نینی های تو دلی بری حرم😋

من مرکز ناباروری ابن سینا میرم خانم دکتر کریمی .... شما میگید پزشکم و عوض کنم ؟

عزیزم والا من کلا مرکز رو ترجیح نمی‌دادم ولی خوب خیلیا مرکز جواب گرفتن.... 

من ترجیح میدادم مطب یه دکتری برم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همسر من dvtشد در ناحیه زانو متاسفانه... بعد از پارگی رباط پاش و گچ گرفته شده....برای همین وارفارین م ...

آخی 

یعنی یه جورایی دچار امبولی شده؟؟ 

انشالله که تنش سلامت باشه و مشکلی پیش نیاد و سایه اش بالا سرتون باشه

بچه ها نتیجه  از امیر 70 چی شد؟

منفی شد😕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه گلم.....اما چون شوهرم یکسال و اندی هست وارفارین میخوره....در مورد مشکلات انعقادی دکتر شدم سی خودم ...

عزیزم پس لطفا نظرتو در مورد من هم بگو 

۳ بارداری بدون مشکل داشتم الان برای ivf آزمایش دادم همه فاکتورها اکی هست فقط fthmr 677 t رو زده هموگوزیت موتانت 

به نظرت واسه بارداری قرص و آمپول رقیق کننده باید مصرف کنم یا نه؟؟ دکترم فقط asa داد ولی از طرفی می ترسم چون قبلی ها رو مشکل نداشتم asa رو جنین اثر بزاره

تورک_آنا#   😆😆😆😆اسم چی مینویسی  اسم منم بنویس......منم میخوام هر چی داری😉مخصوصا ...

صف کوپن گوشته..... 

خخخخخخخ.... 

یکی از دوستان نذر کرده برا دوستاش دعا کنه آرم لیستشو جور میکنم..... 

چشم حتما مینویسم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شیطون کاربریت عوض کردی؟؟؟؟؟  من که شناختمت.....  دیدارمون انشالله بعد عیدددددد.....  ...

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 دیگه گفتم با لوبیا جان بیام😁😁😁 ننه قربونش بره تنبل خودمه😆😗😘😍 مشتاق دیدار🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘