2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انا جون.میگم.این.امپولای پروژسترون ک اینجوری سفت وگوله میشن..واقعا جذب بدن.میشه ک.تاثیرشو بذاره؟؟اخه ...

عزیزم بستگی داره.... 

خوب تا حدی گلوله گلوله شدن طبیعیه که با کمپرس گرم رفع میشه اما اگه به حد آبسه برسه باید با دکتر مشورت کنین..... 

تزریق با سرنگ عمیق عضلانی راهکار موثریه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید شما از چه دکتری راضی بودید؟ من پیش دکتر سحراب وند رفتم   ...

عزیزم بازم تکرار کردی؟؟؟؟؟ 

عزیزم خوب بتات 1/6 برابر شده قاعدتا باید تکرارش کنی.... 

اگه بالا نرفت داروهاتو قطع کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای من امروز لخته ی خون عجیب بود توش یه حجو خیلی خیلی کوچیک سفید بود انگار یه رگ خونی تو اون سفیدهِ ...

پس به خونریزی افتادی عزیزم..... 

انشالله به زودی زود دلت شاد میشه.... 

والا دکترای خوب هستن ولی من شخصا چون با ط ر ا ز ی تحت درمان بودم ایشونو میتونم توصیه کنم..... 

انا جون من خودم دو ساله اسید فولیک میخورم ب کمپلس هم الان ۴ ماهه میخورم کافی نیست؟ 

به نظر که جایگزین همون ب6 و 12 و فولک بوده..... 

سلام بچه سوال دارم هرکی میدونه تو رو خود جواب بده نگرام   من الان شیاف dalacin استفاده کرد اول ...

عزیزم فکر نکنم به کیسه مرتبت باشه چون الان نزدیکای 20 هفته هستی بعید میدونم حجم کیسه آب کم باشه اگه کیسه بود فکر کنم حجمش زیاد بود.... 

بازم با دکترت مطرح کن..... 

عزیزم برا من اوایل بارداریم بوده یعنی همون اوایل و شروع تاخیر پریودی.... 

راستشو بخوایی چون من اصلا اون موقع نمیدونستم باردارم توجه نکردم..... 

خانم ها دوستان  کسی تا به حال کلومیفن استفاده کرده؟ چجوریه؟ دکتر زنان حتما باید بنویسه؟ عموم ...

عزیزم روز 8 فکر کنم دیر باشه من استفاده کردم اما خیلی سالها پیش اصلا جزئیاتش یادم نمیاد.....

بازم دوستانی که داشتن بهتر میتونن کمکت کنن.... 

من از روز ۱۰ انتقالم حدود ۴۰ روز لکه بینی و خونریزی داشتم تا بتام رسید به ۱۱  بعدش پریود شدم ی ...

احتیاطا تکرار کن فکر کنم سونو هم نیازه.... 

سلوم سلوم😍 من اومدم خوش اومدم😁 اگه گفتین من کیم🙈🤗

شیطون کاربریت عوض کردی؟؟؟؟؟ 

من که شناختمت..... 

دیدارمون انشالله بعد عیدددددد..... 

دیدی شناختمت!!!!! 

بچه ها واحد اندازه گیری بتا IU/L با mIU/mL باهم فرق نمیکنه درسته؟

نه عزیزم فکر کنم یکین.... 

دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. 

1. 

2. 

3. 

به نظر که جایگزین همون ب6 و 12 و فولک بوده.....  

البته از یک پزشک عمومی پرسیدم گفت این فاکتورها در کنار هم باید بررسی و تحلیل بشند چون هموسیتئینت خیلی پایینه پس کمبود ویتامینهای گروه ب نداری!!

https://www.foodregime.com/پزشکی/826-هموسیستئین-علت،-علائم،-تشخیص-و-درمان.html

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

آنا جون میشه اسم منو بنویسی؟

اینقدر دلم گرفته و حالم بده که به شدت به دعا نیاز دارم شاید خدا کمکم کنه