2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم واقعا متاسفم اما بازم شکر به خیر گذشته.....  میفهمم واقعا دردناکه.....  عزیزم بله ...

باید برم سونو آخرم رو چک کنم،حتما میام میگم چقدر بود،خیلی سخت و دردناکه مخصوصا وقتی این همه دل بسته باشی بهش و بعد از سالها تحمل سختی بهش رسیده باشی،وقتی بالاخره بتا مثبت میبینی و ذوق میکنی تهش اینقدر بد تموم شه

سلام عزیزم واقعا متاسفم چرا اینجوری شد؟یعنی درد خاصی داشتی؟خونریزی داشتی؟خیلی سخته اما نگران باردار ...

نه درد خاص یا شدیدی نداشتم،در حد کمردرد معمولی بعد از انتقال و تا حدودی نفخ و یبوست که اونا هم طبیعی بود،لکه بینی هم که اصلا نداشتم،تا لحظه ای که رفتم تو اتاق عمل هیچ درد یا لکی نداشتم

من خیلی از انتقال مجدد میترسم،میترسم یا منفی شه مثل دفعه های قبل یا اگه مثبت شه اینجوری شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم

خوبین همگی؟

من امروز وارد روز سیزدهم شدم خیلی خیلی ببخشید بچه ها الان رفتم دستشویی تو ترشحاتم رگه های خونی بود😔

یعنی دارم پریود میشم؟

روزی سه تا شیاف دارم با یه امپول پروژسترون، استرادیول هم که میخورم

چکار کنم به نظرتون؟

سلام دوستان من دوهفته پیش ازمایشم منفی شد واسه چهارمین بار انتقالم ناموفق بود شنبه میخام برم دکتر دو ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من دوهفته پیش ازمایشم منفی شد واسه چهارمین بار انتقالم ناموفق بود شنبه میخام برم دکتر دو ...

عزیزم چون پانکچر مجدد داری بهتره هر پنج نسخه رو انجام بدین که لااقل بدونی اینا رو بررسی کردی.... 

عزیزم ایمنیا تو نسخه 4 هست (از بعد هموسیستئین) که اگه مورد داشته باشه میتونه به این معنی باشه که رحمت جنین رو پس میزنه..... 

که معمولا با دارو کنترل میشه.... 

انعقادیایم به این معنیه که اگه خونرسانی به جنین و رحم و تخمدان مورد داشته باشهبا دارو کنترل بشه...... 

اینام تو نسخه 3 و اوایل نسخه 4 هستن.... 

1 و 2 هم که کاریوتایپ و از نظر کروموزومی بررسی میشین..... 

5 هم که همسرت باید بده و حتما تو مرکز ناباروری انجام بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

انا جون.میگم.این.امپولای پروژسترون ک اینجوری سفت وگوله میشن..واقعا جذب بدن.میشه ک.تاثیرشو بذاره؟؟اخه تا چندروز همونجا سفت میمونه میگم نکنه موادش پخش نشه ک اثر کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان سلام  من ۲۱ بهمن انتقال داشتم متاسفانه منفی بود سوالی که دارم اینکه اگر جنینی بوده باشه و الان بخواد سقط بشه و دفع بشه دیده میشه تو خونریزی و ....؟ یا اصلا قابل روئیت نیست ؟

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید

شما از چه دکتری راضی بودید؟

من پیش دکتر سحراب وند رفتم  

بتام روز دوازدهم ۱۳ بود روز پونزدهم ۲۱

الان بهم گفته داروهات رو قطع کن همین

راضی نیستم

روز انتقالم تقریبا ۲ روز از زمان پریودمم گذشته بود چونکه دارو بهم داده بود پریود نشدم برام انتقال داد

الان هر چی خوندم میبینم دیر ترین انتقالها روز ۲۶ بوده

اگه از دکترتون راضی هستید بگید منم برم پیشش

انتقالمم تو بیمارستان مهر بود خیلی دلم گرفته

۱۷ ساله در انتظارم

سلام،حاملگی من خارج رحمی بود،رفتم سونو قلب گفتن خارج رحمه،قلب جنین هم تشکیل شده بود و کاملا سالم بود ...

عزیزم خیلی متاسفم منم اخیرا یک بارداری خارج از رحم داشتم.حالتو می فهمم.

من باید چند ماه دیگه دوباره برم برای پانکچر.به شما داروی متوتروکسات تزریق کردند؟ انتقالت همراه با سونوگرافی بود؟

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید شما از چه دکتری راضی بودید؟ من پیش دکتر سحراب وند رفتم   ...

واای دختر نوشتی ۱۷ سال منتظری دلم ریخت یهو انشالله به حق همه ی خوبهای دنیا به حق خود خدا سال دیگه نی نیت بغلت باشه 

دوستان سلام  من ۲۱ بهمن انتقال داشتم متاسفانه منفی بود سوالی که دارم اینکه اگر جنینی بوده باشه ...

برای من که چیزی جز لختههای خون که خیلی هم بدشکل و عجیب غریب بودن چیزی نبود وقتی میدیدمشون فشار میوفتاد خیلی حالم بد میشد تا حالا همچین چیزی ندیده بودم. ببخشید اینطوری توضیح دادم🙈🙈

برای من که چیزی جز لختههای خون که خیلی هم بدشکل و عجیب غریب بودن چیزی نبود وقتی میدیدمشون فشار میوفت ...

برای من امروز لخته ی خون عجیب بود توش یه حجو خیلی خیلی کوچیک سفید بود انگار یه رگ خونی تو اون سفیدهِ بود ... خیلی دلم سوخت .😔😔 هزارتا فکر اومد سراغم باز 😔😔 از همه عذر میخوام اگر خیلی واضح توضیح دادم .

عزیزم من در جایگاهی نیستم نظر بدم ولی با شرایط مشابهت برا من هم چند ماه قبلش دکترم ب6 و 12 و فولیک 5 ...

انا جون من خودم دو ساله اسید فولیک میخورم ب کمپلس هم الان ۴ ماهه میخورم کافی نیست؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام بچه سوال دارم هرکی میدونه تو رو خود جواب بده نگرام  

من الان شیاف dalacin استفاده کرد اول یه سوزش بدی منو گرفت بده یه چیزی مثل اب روان ازم خارج شد میترسم ایا طبیعی یعنی باقی مونده شیافه و یا سوزش چی تو روخودا هرکی میدونه بگه میترسم کیسه اب باشه 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢