2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
آره اون عدسه همون ماده امپوله که ب مرور جذب میشه یواش یواش گور مبارکشو گم میکنه از صحنه میره کنار تا ...

اره دیگه باهاش کنار اومدم . 😁😁

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ای وای پریچهر نازنین انشالله حال روحیت خیلی عالی باشه، به زودی میای خبر خوشگله رو میدی و جبران میشه ...

واقعا بخاطره امپولس؟؟ خودم نمیدونم چم شده. احساساتی شدم. در حالی که دختر محکمی بودم و تو سختی ها خیلی خوب میجنگیدم. منفی شدن بچه های اینجام اعصابمو خرد کرده بود. انگاری خودم منفی شدم. دوست داشتم هر کی آزمایش بتا داشت مثبت بشه. میدونم بلاخره مثبت میشن و همه مادر میشن اما اون روزا خیلی غصه خوردم ک منفی میشدن.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ممنون که جواب دادی به نطرتون این داروها را میشه سرخود استفاده کرد یا حتما باید با تشخیص پزشک ب ...

فدات عزیزم..... 

عزیزم من توصیه نمیکنم هیچ مکملیو سرخود بخوری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا از طرازی بپرسم؟ از کی بپرسم؟!  

آره عزیزم از دکتر بپرس..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخدا من عاشق دخترامم باهاشون عشق میکنم ولی از حرف جاری و‌همکار و دور و بریام خسته شدم جای ریسک ندارم ...

عزیزم والا اول جنین تشکیل میدن بعد تعیین جنسیت میکنن یعنی یا شانس یا اقباله..... 

من یادمه یکی هر نه تا جنینش دختر بود.... 

شایدم شانس بیاری همه جنینات پسر بشن.... 

عزیزم اگه اشتباه نکنم بارداری طبیعی نیست که رژیم نقشی داشته باشه اسپرمارو جنین شناس داخل تخمکا تزریق میکنه و خبرم نداره جنس اسپرمه چیه..... 

بازم دوستانیکه تو این فازن بهتر میتونن کمک کنن..... 

آنا جون دوستای عزیزم سلام من جوابم مثبت شد با بتای 2600 بعد از هفت سال نازایی خدا منه بنده گناهکارشو ...

خدارو شکر عزیزم 😍 مبارکت باشه خانومی😘

الهی بارداری خوبی داشته باشی🙏

دعا کن واسه همه واسه منم دعا کن دوشنبه خوشحال بشم😊

سلام دوستان تو رو خدا هرکس میتونه کمک کنه دکتر به من از یک ماه قبل از میکرو آسپرین و پردنیزولون داد ...

عزیزم بله خیلیا بودن اینارو داشتم ولی مطمئنی پرد رو تا آخر گفته؟؟؟؟ 

من خودم پرد رو تا هفته 17 داشتم آسپرین بهم نساخت ولی انوکسوپارین رو تا چند روز قبل زایمان داشتم..... 

حتی تو بارداری طبیعیمم داشتم منتها پرد رو زودتر این دفعه قطع کردم هفته 9....

سلام دوستان تو رو خدا هرکس میتونه کمک کنه دکتر به من از یک ماه قبل از میکرو آسپرین و پردنیزولون داد ...

راستی من سرم آی وی آی جی تا ماه 6 بارداری داشتم فکر کنم عوارضش کمتر از پرد باشه.... 

سلام من امروز رفتم سونو واژینال فقط یه ساک بارداری دیدن و گفتن ۵هفته و ۴روزمه ولی قلب رو ندیدن گفتن ...

عزیزم دوتا که چه عرض کنم ممکنه یه قلو هم باشه.... 

این جاشو دیگه بسپار به خدا بگو بر اساس توانت تعداد رو خودش در نظر بگیره.... 

مرسی آنا جوووون  پس عملا سبزیجات رو باید حذف کنم انا جون حتی اگر داروی رقیق کننده هم نخورم وی ...

عزیزم رقیق کننده بخوری ویتامین کا بخوری یه جورایی انگاری اثر رقیق کننده کمرنگ میشه یا از بین میره ولی بدون رقیق کننده ویتامین کا دار بخوری ریسک ترمبوزت بالاتر میره..... 

دکتر زنان به من گفت روز سوم پریودی انجام بدم

عزیزم حتما آزهای دیگه داشتی وگرنه ذخیره تخمدان اصلا روز خاصی نداره..... 

آنا جون دوستای عزیزم سلام من جوابم مثبت شد با بتای 2600 بعد از هفت سال نازایی خدا منه بنده گناهکارشو ...

خدایا شکرت..... 

عزیزم گوارای وجودت..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنین..... 

عزیزم بله خیلیا بودن اینارو داشتم ولی مطمئنی پرد رو تا آخر گفته؟؟؟؟  من خودم پرد رو تا هفته 17 ...

مرسی عزیزم بله مطمئنم گفت تا اخر ولی گفت تو ماه سوم بر اساس نتیجه ازمایشات مقدارشو ممکنه تغییر بدیم

🙈🙈🙈اره مامانم طفلی غذا درست میکنه هرروز میگه چی دوست داری برات درست کنم میگم از همه غذاها حالم به ...

اگه مشکل فقط بوی غذاست دماغگیر بذار.... 

سلام خانما من روز ۸ انتقالم هر روز شکم درد دارم و گاهی زیر دلم تیر میکشه یه کمم سینه هام درد میکنه ...

اگه دردت غیر قابل تحمل نیست جای نگرانی نداره....