2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
سلام آنا جون و بقیه دوستان عزیزم.من رفتم ابن سینا پزشک برام یه سری ازمایش نوشت که همونجا انجام دادم؛ ...

عزیزم مطمئنا بدی بهتره..... 

فکر کنم حدودای 100 تومن بود یه بار یکی از دوستان گفت ظاهرا هم آزاده اگه تکمیلی ندارین خواستی انجام بدی بگو آزاد برات انجام بدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه من همش خوابم غذاهم درست نمیکنم ظرفم نمیشورم جارو هم نمیزنم ینی کلا هیچ کاری نمیکنم ولی ب همینم ر ...

عزیزم در همین حد باشه استراحت کافیه..... 

مال من تا غربال اول مطلق بود چون خونریزی داشتم اما بعدش نسبی بود و با همین استراحت تا غربال دوم با بزرگتر شدن رحم جفتم بالاتر رفت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم فکر خوبیه ولی شوهرم با یکی از فامیلامون همکاره بره سرکار میفهمن هستیم😐😂خیلی پیچیده شده،شوهرم ...

خوب تنهایی مثلا با دوستات برو سفررررر.... 

نمیتونی مسافرت مجردی بری؟؟؟؟؟ 

بگو همسرت نمیتونست بیاد با دوستات میرین.... 

خخخخخخخخخ.... 

مرسی عزیزم  ویتامین k تو چه چیزایی هست؟؟ ؟  راستی تو آزمایش من apcr منفی است چطور جهش ژن ...

آره عزیزم ریسک هموزیگوت موتان بیشتره..... 

عزیزم لیست کا داروهارو تو کانال تل گراممون لیستشو گذاشته بودم.... 

@microinjection

فیل تر میخواد اگه نتونستم برم چک کن ببین میتونی بری..... 

مرسی عزیزم  ویتامین k تو چه چیزایی هست؟؟ ؟  راستی تو آزمایش من apcr منفی است چطور جهش ژن ...

منابع غنی از ویتامین k:

ویتامین k از ویتامین‌‌های ضروری بدن و محلول در چربی است که برای جذب پروتئین و انعقاد خون در بدن به آن نیاز است.

منابع غذایی ویتامین k:

مهم ترین منابع حاوی ویتامین k عبارتند از سبزیجات دارای برگ های پهن سبز رنگ، چای سبز، اسفناج، شلغم، گل کلم، کلم پیچ، مارچوبه و کاهو. سایر مواد غذایی از قبیل جگر، پنیر، شیر و زرده تخم‌مرغ نیز حاوی ویتامین k هستند. منجمد کردن مواد غذایی باعث تخریب و از بین رفتن ویتامین k می‌ شود اما حرارت تاثیری بروی آن ندارد.

سبزی‌جات مانند ریحان، آویشن به صورت خشک شده ی آن به میزان 15 تا 17 میکروگرم بیشترین میزان ویتامین k را فراهم می‌کنند. میزان این ویتامین در جعفری تازه، گشنیز، مرزنجوش و پونه کوهی 10 میکروگرم است.

سبزیجات برگ دار تیره رنگ:

سبزیجات برگ‌دار تیره رنگ به طور تازه برای تهیه سالاد و یا به صورت بخارپز مورد استفاده قرار می‌گیرند. این گونه سبزیجات علاوه بر ویتامین k سرشار از کلسیم، نیز هستند.

کلم‌ پیچ، گیاه گل قاصدک، شاهی، اسفناج، شلغم، خردل، چغندر، گل‌ کلم، کاهو و کاسنی از آن دسته سبزیجاتی هستند که هر کدام دارای مقدار زیادی ویتامین k هستند.

پیازچه:

100 گرم پیازچه، 207 میکروگرم ویتامین k را فراهم می‌کند.

کلم بروکسل:

کلم بروکسل سرشار از ویتامین k است به طوری که تنها 100 گرم از آن مقدار 194 میکروگرم ویتامین k را فراهم می‌کند.

کلم بروکلی:

ویتامین k تنها یک دلیل برای افرادی است که به خوردن سبزیجات علاقه‌مندند. این گیاه همانند کلم، کاهو و ... غنی از ویتامین k است.

فلفل قرمز - زردچوبه:

فلفل علاوه بر ویتامین k سرشار از ویتامین‌های E و C نیز است، مصرف 100 گرم از این مواد 106 میکروگرم و در هر قاشق سوپ‌خوری از آن ها 5/8 میکروگرم ویتامین k موجود است.

مارچوبه:

مارچوبه بهترین نوع مصرف آن به صورت بخارپز بوده و در هر 100 گرم از آن 80 میکروگرم ویتامین k وجود دارد.

خیارترشی:

اگر علاقه‌مند به خوردن ترشیجات هستید اکنون دلیل خوبی برای مصرف بیشتر آن دارید. برای سلامتی بیشتر و جذب ویتامین k بیشتر در بدن مواد خوراکی حاوی سدیم کمتری را مصرف کنید.

توجه توجه توجه:

کسایی که دارای غلظت خون هستن و دارن آسپرین یا هپارین یا سلکسان یا داروهای مشابه برای غلظت خون مصرف می کنن، باید بدونن که در مصرف مواد سرشار از ویتامین k باید احتیاط کنن چون مقدار بالای مصرف ویتامین k میتونه اثر داروی رقیق کننده خون رو از بین ببره!!!!!!!!

@microinjection

اگه برین اونجا،آزمایشها ر براتون انجام میدن.مختصرپرونده ای هم براتون تشکیل میدن امالزومی نداره که تخ ...

اگه اینطوری باشه که عالیه ممنون از راهنماییت عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
@تورک_آنا     سلام. دکتر طرازی برام چندتا از آزهای ایمنی انعقادی رو ...

عزیزم به نظرم انجام بده بقیه رم.... 

بعد اگه میری پیش خود ط ر ا ز ی قاطی آزهای خودش بذار نشونش بده البته اگه احیانا توشون مشکلی بود..... 

اینطوری دیگه خیالت راحته که کامل بررسی کردی.... 

فق یادت باشه برای آزمایش اسپرم شوهرت باید از ابن سینا وقت بگیری،معمولا برای یه هفته بعد وقت میدن.پس ...

انشاالله ممنون دوست خوبممم خدا شما هم به آرزوی قشنگتون برسونه ..انروز صبح قرار بود زنگ بزنم یادم رفت موند تا هفته دیگه ببینم چی میشه

عزیزم من تبلی تخمدان دارم دیروز توضیح داد میگفت با داروهای تحریک کننده برای تخمدانت استروژن ۴ میلیون ...

خدارو شکر که متوجه شدن.... 

حتما مرتب بخور.... 

آبم زیاد بخور..... 

عزیزم دقیق نمیدونم.....  زنگ بزن از آزمایشگاه بپرس ببین حتما لازمه شماره پرونده داشته باشین یا ...

زنگ زدم حتما میپرسم🙏🙏🙏

سلام، خانما 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 شوهرم آزمایش داده مشخص شد ...

عزیزم همسرت رو نمیدونم ولی خودت حتی تو بارداریم بزنی موردی نداره.... 

تولدمم مبارک😁 اصلا هم عقده ای نیستم😎 فقط شوهرم نیست دچار خلأ عاطفی ام🤗 🍒🎂🧁🍧 تعارف نکنید ت ...

عزیزم تولدت مبارک انشالله سال دیگه کیکت سرنگون میشه با شیطنت وروجکت..... 

عاشقتم یعنیاااا😂😂😂😂😂ببین منکه حافظم قشنگ پوکیده اصلا یه وضعیتی شده خودم خندم میگیره😂 وای م ...

حافظه من ولی واقعا تعطیل شده دور از شوخی.... 

اون روز داشتم حساب میکردم نه بار بیهوش شدم..... 

یعنی فکر کنم یه بار دیگه هم بیهوش بشم اسمم یادم بره.....