2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
یعنی سبزیجات و کاهو و... واسه ماها بده؟؟ تیروئید هم تازه دارم ، تازه یبوست هم سریع می گیرم آدم می م ...

به نظرم دکتر باید به کسی که هپارین و آنوکسان میزنه بگه.....

من یکبار به شوهرم گفتم شاید علت منفی شدن بعضیا واقعا بخاطر یه سهل انگار غذایی ساده باشه که دکتر چیزی نمیگه.....اخه ادم انقدر زحمت بکشه این داروها رو بزنه بعدش ویتامین کا بخوره انگار هیچچچچچ.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم کی بهتون ب۶ و ب۱۲ رو داد قبل انتقال؟

آره عزیزم. مهر تا آذر استفاده کردم.دی انتقال دادم.❤😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوبی؟ رفتی سونو، نی نی رو دیدی؟ من اورژانسی سرکلاژ شدم با سونو واژینال 23 بودم طول سرویکس

سلام عزیزم ☘🌻🍀

آره دیروز رفتم.. آزمایشات غربالگری و یسری چیزای دیگه دادم. جواب غربالگری ک گفت تا شب آماده اس بقیه ۲۰تم.گفتم یدفعه میام میگیرم ک بعد ب دکتر نشون بدم.

سونوهم خداروشکر همه چی خوب و نرمال بود❤🌸☘ فقط فسقلی خودشو جمع کرده بود اصلا لو نداد دخمله یا پسل😍 به پهلو بود محل مامانش نداد😁😃

من سرویکسم اندازه گرفت همونجا.. شکمی.. ۳۷ بود و گفت الان خوبه و احتیاجی ب سرکلاژ نیست.باز ببین دکترت چی میگه.

خب خداروشکر که زود فهمیدی و سرکلاژ شدی عزیزم❤😘😗😍

حسابی جای  پرنسس خوشگلتو محکم کردی❤ ان شاءالله سلامت بغلش میکنی☘🌻🍀

تو شکمی چند بود سرویکس؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وای چرا خونریزی چقد آدم همش باید استرس بکشه خدایا خودت کمکمون کن

هماتوم داشتم.بعدم یه قل رو از دست دادم.به خاطر اون بود فک کنم.

عزیزم بسپار به خدا❤ بگو خودت بهم بخشیدی خودتم نگهدارش باش☘🌻🍀

سلام عزیزم ☘🌻🍀 آره دیروز رفتم.. آزمایشات غربالگری و یسری چیزای دیگه دادم. جواب غربالگری ک گفت تا ...

مرجان تازه فهمیدی وروجکت خیلی شیطونخ😄رونما میخواد نقدی حساب کنی جنسیت رو میگه😉ما از همون روز انتقال میدونستیم....البته جز شیطون بودنش ورزشکارم هست چون اون سه تا رو دک کرد و خودش رو بالا کشوند....آفرین خوشم میاد ازش حالا یا پسمله یا دخمله😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرجان تازه فهمیدی وروجکت خیلی شیطونخ😄ما از همون روز انتقال میدونستیم....البته جز شیطون بودنش ورزشکا ...

شیطون😁😁😁😁 هی گفتم عزیزم قربونت برم ی رخ بنما.. یه تکونه نصفه نیمه میداد تموم😂😂😂 

همسرم میگه دخملم حیا داره ... نخواسته خودشو نشون بده😃😃 

ان شاءالله این روزا نصیب همه بشه☘🌻🍀 به امید حاجت روایی همه❤🐣😘😗

آنا جون می تونیم بریم تهران ابن سینا انجام بدیم یا باید حتما اونجا پرونده داشته باشیمو اونجا میکرو ب ...

اگه برین اونجا،آزمایشها ر براتون انجام میدن.مختصرپرونده ای هم براتون تشکیل میدن امالزومی نداره که تخمک کشی تون هم اونجا باشه.مطمین باش آزمایشها ر براتون انجام میدن.ماآزمایش همسرم ر اونجا دادیم اماپانکچرو .....غیره ر جای دیگه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چقدر جالب چه خوب بهم گفتید ممنون از همگیتون که اینجا ما رو راهنمایی می کنید به دکترم بگم ببینم چی می ...

فق یادت باشه برای آزمایش اسپرم شوهرت باید از ابن سینا وقت بگیری،معمولا برای یه هفته بعد وقت میدن.پس اول وقت بگیر از آزمایشگاه بعد تو اون روز تهران باشین.

ان شاالله بیای خبرمامان شدنت ر بدی😍

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم ☘🌻🍀 آره دیروز رفتم.. آزمایشات غربالگری و یسری چیزای دیگه دادم. جواب غربالگری ک گفت تا ...

ای جان عزیزم محل نداده😍😍 خدا رو شکر همه چی خوب بوده، طول سرویکستم خوب بوده، مال من با سونو شکمی هم شد 27 که خوب نبود، چند روز بعدشم واژینال شدم که شد 23،من از قبل ميدونستم رحمم کوچولو و ضعیفه، دکتر گفت بارداریای بعدیت بدون اندازه گیری باید سریع بدوزی😁😁

شیطون😁😁😁😁 هی گفتم عزیزم قربونت برم ی رخ بنما.. یه تکونه نصفه نیمه میداد تموم😂😂😂  همسرم ...

راستی خوب شد دکترت جنسیت رو حدسی ام بهت نگفت، من که واسه غربالگری سونو شکمی کرد گفت احتمال زیاد دختر، بعد که رفتم واژینال داشت طول سرویکسو نگاه میکرد، یه لحظه وروجکو دید گفت یه چیزی دیدم لای پاش ولی شیطونک سریع حالتشو عوض کرد، بعد من گفتم شما که گفتید دختر دفعه پیش تازه چند تا اسم کاندید کرده بودم😤 گفت فعلا هیچی انتخاب نکن به کسی ام نگو، چون معلوم نیست، از دستش ناراحت شدم ولی انقدر نگران وضعیتم بودم کلا از ذهنم رفت، به هیچکسم نگفتم که اینطوری گفته😂 ان شاالله خدا به همه نی نی سالم و صالح بده 😍

والا درست یادم نیست چون اونموقه خیلی درگیر بودم از ذهنم رفته،البته اون بیهوشیم فکر میکنم رو حافظم اث ...

من بااین گیج بازیام اگه بیهوشم کنن پانکچر بشم فک کنم دیگه حافظه تعطیل بشه😂

عزیزم بهترین کارو انجام دادی 

بااین وضعیت اسپرم چطوری طبیعی بچه دار بشیم

من الان دوساله تو خونم.نه کاری و نه بچه ای 

الان ک میخوام برم دنبال میکرو کار پیدا شده

شما هم یکی دوسالی تو خونه باشی بهتره بچه ت از آب و گل درمیاد بعدکارهم جورمیشه. دیگه بچه ت مثل  بچه ی من شیر خشکی نمیشه(خدایا همه مریضا رو شفا بده🙈🙈😄😄😂)

آخه دیگه دارم دارو میخورم کلی سونو رفتم هفته بعد آخریشه اونطوری دوباره دارو و سونو رو شروع کنم خیلی ...

ترانه جون شما با سرعت ۱۲۰ داری میری جلو هردروغی هم بگی هیچکی نمیفهمه میکرو کردی. به دروغ ها ادامه بده😂

من که حسم میکنم به دروغ عادت کردم دیگه زبونم نمیچرخه حرف راست بزنم 😂😂ازبس ک ملت فضولن حقشونه

سعی کن تصمیمی بگیری ک مجبور نشی هی جابه جا بشی ریسک نکن دختر

بهترین گزینه دروغ رو انتخاب کن😂

ای جان عزیزم محل نداده😍😍 خدا رو شکر همه چی خوب بوده، طول سرویکستم خوب بوده، مال من با سونو شکمی هم ...

آره فسقلی محلمون نداد😁😁گفت برین حال ندارم مزاحمم نشین😂عزیزم بازم خداروشکر زود فهمیدی☘🍀

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی🐣