2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
خداروشکر که خوبی اتفاقا خیلی به فکرت بودم ولی پیام ندادم گفتم ارامش داشته باشه یوقت استرس پیدا ...

آزي جون سلام خوبي؟ ميگم رفتم دكتر گفتم من به هيچ وجه نميتونم قرص دوم رو بزنم روي روح و روانم راه ميره اذيت ميشم، گفت باشه نياز نيست اشكالي نداره نزن ولي گفت بايد ال دي شروع كني و وقتي تموم شد پريود شي بياي شروع سيكل پانكچر،،، خب حالا من امروز ٢٨ روز از تزريق امپول ٢٨روزه ي واريوپپتيل ميگذره و امروز روز ٩ سيكل هستم، از امروز گفته شروع كن ٢١ روز ال دي بخور و بعد بيا

حالا محبت ميكني برام از همسرت بپرسي كه اين ميكرولين(واريوپپتيل) اثرش تو بدنم باشه از روش ال دي هم بخورم رو هم ميشه نزنه كلا سركوب كنه سيستم توليد مثلو؟؟؟

😅

...
آزي جون سلام خوبي؟ ميگم رفتم دكتر گفتم من به هيچ وجه نميتونم قرص دوم رو بزنم روي روح و روانم راه مير ...

مهیا یعنی ال دی بهتره از این آمپول 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@faaf    عزیزم کجایی ازمایش داذی ؟

اره عزیزم منفی شد مناسفانه تو چیکار کردی؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
والا نمی دونم منظورش از مشکل حادی نیست چی بوده....  شاید منظورش اینه جای نگرانی نیست و قابل کن ...

ازمایشگاهم پرسیدن گفتن دکتر زرنانی روزی ۴ تا بیمار نیفرسته اینجا واسه بعصیا مینویسه بعضیا نه حتما تشخیص داده واسه شما لازم تیست

الان انا جون مال من خیلی شدیده؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام دوستای خوبم کسی میتونه کمکم کنه لطفا

سلام دوازده هفته و یک روز سونو دادم ک نوشته جفت انتریور مارژینال قرار دارد

ایا خطرناکه؟

تو نت خودم خطرناکه😞😞

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام عزیزم.استراحتم کلا نسبی بود... اما بعد قلب که خونریزی کردم استراحت مطلق بودم تا یه هفته..☘  ...

وای چرا خونریزی چقد آدم همش باید استرس بکشه خدایا خودت کمکمون کن

سلام دوستای خوبم کسی میتونه کمکم کنه لطفا سلام دوازده هفته و یک روز سونو دادم ک نوشته جفت انت ...

عزيزم فكر كنم يعني جفتت پايين هست چون براي من هم توي سونوي nt همين رو نوشته بود كه دكترم گفت جفتم پايين هست و بايد استراحت كني براي من با استراحت توي سونوي آنومالي كه ديروز انجام دادم بالاتر رفته بود ، نگران نباش و استراحتت رو بيشتر كن .

راستی یادم رفت بگم که من از زمان انتقال روزی دو تا شیاف پروژسترون داشتم که البته تجویزش از روز پانکچ ...

خیلی ممنون دوست عزیزم

اینسری درباره سیکل لانگ با دکترم صحبت میکنم

یا من اون رو قانع میکنم یا اون من رو

بهرجهت وقت واسه ما که تخمک نداریم به شدت مهمِ

درست خدا همه کاره ست اما خودمون هم باید دست بجنبونیم و همه اطلاعات درست و حسابی رو با پزشکم مون درمیان بذاریم

الهی خدا نگهدار خودت و خانواده ت باشه😍🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
راستی یادم رفت بگم که من از زمان انتقال روزی دو تا شیاف پروژسترون داشتم که البته تجویزش از روز پانکچ ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیزم خیلی مفید بود.

اینسری درباره سیکل لانگ با دکترم صحبت میکنم

یا من اون رو قانع میکنم یا اون من رو

بهرجهت وقت واسه ما که تخمک نداریم به شدت مهمِ

درست خدا همه کاره ست اما خودمون هم باید دست بجنبونیم و همه اطلاعات درست و حسابی رو با پزشکم مون درمیان بذاریم

من اصلا استرس ندارم و همه زندگیم رو سپردم به خدا بچه که جای کوچیکی تو کل مسیر زندگیمِ البته منظورم ارزش و بهاش نیست

منظورم اینه بدون اون هم خوشبختم بیاد خوشبخت تر هم میشم

الهی خدا نگهدار خودت و خانواده ت باشه مهربان 😍🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی