2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دوست قشنگم خیلی خیلی ممنون از اطلاع رسانی به موقع و درستت رفتم دکتر عمومی برام نوشت و خریدم انشالل ...

خدا رو شکر عزیزم که گرفتی انشالله خدا به هر دو مون یه نینی سالم و قشنگ عطا کنه 

بچه ها شماها باسنتون ورم نکرده با استروژن؟؟؟ اگه اره راه حل درست شدن رو بزاریذ تو رو خدا د ...

سلام عزیزم من هر روز که آمپول و میزدم بلافاصله پارچه رو هی میکرد تو اب داغ همسرم میچلوند و میزاشت رو ب ا س ن م

و ماساژ میداد من اذیت نشدم زیاد و کم باد کرد به منم یه نفر گفت کیسه اب گرم فایده نداره و فقط دستمال اب دا غ و بچلونش و بزار ماساژ بده ۱۰ دقه هی تکرار کن عالیه من خیلی راضی بودم خدا خیرش بده بهم گفت🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دیشب افتادم به خونریزی دوقلوهام رو بالاجبار هفته 34 به دنیا آوردم هر دوشون زیر دستگاه ...

عزیزم بسلامتی 

خوش اومدن گوگولی های خاله

حتما دعا میکنیم خیلی زود فرشته های نازنین تون رو به سلامتی و دلخوشی صحیح و سالم تو خونه گرم تون بقلشون کنی و خبر بعدیت از شیطنت هاشون باشه😘😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ببخش منو عزیزم 🌸🌹  خیلی خیلی برات خوشحالممم باز برگشتی ان شاالله اخرین انتظارت باشخ دوستگ ...

فدات خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت ثمین منو یادته؟ "کاربر نی نی الی

عه همون که استارتر تاپیک بود کرمان بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نفس جان من به این باور رسیدم اصلا اعتقاداتمو با این مسئله قاطی نکنم..... تا ماه پیش همش چله بر میدا ...

دقیقا همینطوره

دعا کردن فقط آدم رو آروم میکنه و بهت امید میده

در کشورهای مختلف هرکسی با روش خودش اون ارتباط رو برقرار میکنه

(نماز و روزه و قران، یوگا و حالت های عرفانی ، قربانی کردن ، آتش روشن کردن ، کلیسا رفتن ، با کائنات و قدرت انرژی ارتباط گرفتن و و و ....)

تو هر شرایط دینی و مذهبی هستیم نباید شرطی ش کنیم

مثلا بگیم خدایا در قبال دعا هایی که کردم  وظیفه تِ به خواسته من عمل کنی...

نه اصلا اینطور نیست اون خالقِ  و ما مخلوق  ، او صاحب ماست اون میدونه الان چی برات بهتره و سرنوشت همه مون حتی بچه های نیومده مون دست خودشِ حتی اگر بخوای هم نمیتونی از این واقعیت فرار کنی پس بهترین راه اینه خودت رو تمام و کمال بسپاری بهش و بگی هر چی خوبه بهم بده و قلباً راضیم به رضایت مهربان ترین مهربان

باید بهش ایمان داشته باشی تا صدای قلبت رو بشنوه

تا الان براتون اتفاق عجیب و غریب نیافتاده که از خوشحالی بال در بیارید

این همون ایمانی ست که به معجزه ختم شده.

همه ما جای درستِ زندگی مون قرار گرفتیم شاید رضایت بخش نباشه اما واقعیتِ

اگر خوشحالیم و یا ناراضی از بطن و وجود خودمون شکل گرفته 

اینو باید باور کرد که ما خیلی چیزاااا داریم که بقیه ندارن و آیا بابتش خدا رو شکر کنیم؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

خانما سلام خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه خیلی نگرانم من33سالمه دوبار میکرو کردم منفی شد همسرم آرزو ا سپرمیه ولی خودم مشکلی ندارم پریودام همیشه مرتبه همیشه سر ساعت میاد مقدار شم زیاده ولی این سری خیلی کم شده واقعا نگرانم چرا اینقدر مقدارش کم شده؟لازمه به پزشک مراجعه کنم؟

😍😍خدایا شکرت
الهی شکر که نتیجه گرفتی دوستم.  رویال رو یادتِ چه مارکی خوردی؟ فقط رویال خالی بود یا با ویتام ...

قربونت برم

ژل رویال مال عسل حکیم بود،۵۰ درصد،فکر کنم تو اینترنت بشه پیداش کرد،من تلفنی سفارش داده بودم

داروهامم تو پیام یکی از بچه ها دیدم یادم اومد

مریونال بود و پیورگان ،اینا رو از دوم یا سوم سیکل داشتم ولی قبلش هم سینافکت و ال دی داشتم،یعنی کل دوره ۴۰_۴۵ روز طول کشید

ضمنا یه چیزی هم اضافه کنم،من همون اول که رفتم و ذخیرمو فهمیدند بهم پیشنهاد طرح تجمیعی دادن یعنی چند بار پانکچر بشم و بعد بهترینا انتخاب بشن و انتقال بدم،اما من عجول بودم و قبول نکردم که بار اول منفی شد

و هیچ مکملی خودشون واسم تجویز نکردن ،  استرادیول و هیچ رقیق کننده ای هم نداشتم حتی آسپرین،ولی من از دو ماه قبلش ورزش سنگین انجام می دادم،ژل رویال میخوردم،روغن سیاهدونه میمالیدم و کمربند پشم شتر هم میبستم،ضخامت رحمم هم حدودای ۸ بود و سه خطی

انشاالله شما هم بزودی نتیجه دلخواهتو میگیری عزیزم

حالا اینم زیاد دوستان میگن ولی هر چی گفته بشه کمه،من سری اول خیلی استرس داشتم هیچ کس هم خبر نداشت،اصلا آمپولا رو که میزدم حالت تهوع و اینا داشتم،همش منتظر بودم یکی یه کاری بکنه بگم تقصیر فلانیه اگه منفی بشم!!!

اما سری دوم به لطف خدا حالم خیلی خوب بود،به مامانم و خواهرم اینا هم گفته بودم،تو دوران انتقال تقریبا هر روز رانندگی میکردم،حساب کن از غرب تهران تا رویان هر دو سه روز واسه سونو میرفتم خودم با ماشین!هر روز کلی پله درمانگاهو بالا میرفتم و آمپول میزدم ،حتی همه روزه هامو هم گرفتم! و سر کار که حرصم در میومد به خودم میگفتم فدای سرت چون قراره مثبت بشی! حتی دفتر خاطرات بارداری هم سفارش داده بودم!

بچه ها شماها باسنتون ورم نکرده با استروژن؟؟؟ اگه اره راه حل درست شدن رو بزاریذ تو رو خدا د ...

پروژسترون اگر عمیق تزریق کنن جاش نه کبود میشه نه ورم میکنه  بهتره سوزن مخصوص تزریق عمیق عضلانی جداگانه تهیه کنید 

ضمنا من تو کل دوران بارداری از زمان انتقال تا آخرش حتی یک قطره هم لکه بینی نداشتم،قابل توجه دوستانی که دنبال لکه لانه گزینی و این حرفان، بدنها و شکل بارداری ها اونقدر با همدیگه متفاوته که میشه گفت مثل اثر انگشت میمونه

‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

عزیزدلم میدونم الان هیچ حرفی دلتو آروم نمیکنه ولی میخواستم بهت بگم این نیز بگذرد....مطمئنم یه روزمیاد که دستای کوچیک دردونمون دور انگشت مامیپیچه ومحکم انگشتمونو نگه می‌داره ودوست نداره حتی یه لحظه ازش جدا شیم اونوقته که درست مثه همون لحظه ی دیدن آزمایش منفی که گفتیم خدایا شکرت،دوباره هزاران بارشاکرخداییم،شاکر خدایی که به وعدش عمل کردوهمونجورکه گفت ان مع العسر یسرا،شب سیاه مارو به صبح سفید تبدیل میکنه،انتظار سخته ولی نتیجه انقدر شیرینه که سختی انتظارو برای ما قابل تحمل میکنه....

خدایا تجربه این لحظات  شیرینو قسمت همه منتظرا کن🤲🤲

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
الهی شکر که نتیجه گرفتی دوستم.  رویال رو یادتِ چه مارکی خوردی؟ فقط رویال خالی بود یا با ویتام ...

راستی یادم رفت بگم که من از زمان انتقال روزی دو تا شیاف پروژسترون داشتم که البته تجویزش از روز پانکچر بود ولی من بیسواد زورم میومد بزارم فکر میکردم همینجوری میگن دو سه روز زودتر بزارید!!!! تا حدودای ۱۵_۱۶ هفته

تازه اگه بگم که سری اول یه دونه شیاف داشتم و بعد که منفی شد و اینا ،بعد از چند ماه برگه پانکچر و داشتم نگاه میکردم دیدم نوشته بود دو تا !!! باورم نمیشد مطمئن بودم که اون موقع یکی دیده بودم! قسمتم اینجوری بود دیگه! حالا یا به خاطر سهل انگاری یا هر چیز دیگه قرار نبود اون موقع مثبت بشم!

کلا خیلی سوتی دادم ولی خواست خدا که باشه دیگه نه میشه جلوی منفی رو گرفت نه جلوی مثبتو

سلام عزیزم انشالله ک به زودی مامان میشی دمت گرم دختر کارای سخت سختو باهام انجام میدی من ک واسه دفا ...

مرسی عزیز دلم،وای منم خیلی داغون بودم یه پام دکتر بود یه پام دانشگاه دنبال استادام😂تازه دانشگاهم یه شهر دیگه بود.

ببین وضعیت شوهرم بهتر شد،اگه یادت باشه گفته بودم آخرین آزمایشش ابن سینا صفر شده بود اسپرمش،دو ماه دارو خورد در کمال ناباوری شد سه میلیون اگه اشتباه نکنم،فریز کردن همونو براش،دوباره روز پانکچرم نمونه گرفتن و با همونا جنین تشکیل دادن دیگه از فریز استفاده نکردن.من ۱۷ یا ۱۸ تا تخمک داشتم که خداروشکر ۱۴ جنین شده،البته گفتن کیفیتشون معلوم نیست منم دیگه پیگیری نکردم،فریز کردم و امروز دکتر گفت احتمالا هفته بعد سه یا چهارشنبه انتقال میدن

آخ خدا از دهنت بشنوه ان شاءالله خیر باشه هرچی هست،تو سال جدید اینجا مامان بارون شه😍   

پري سلام خوبي؟ بيين شما ديفريلين رو برا انتقال داري يگه درسته؟ من رفتم گفت دومي رو فعلا نزن بيا معاي ...

سلام عزیزم مرسی. بله واسه انتقال فریز دادن بهم. ببخشید من به دلایل روحی فعلا به سایت نمیام. نزدیک ۱ هفتس نیومدم🙁🙁... راستی من دبفرلین اول رو روز ۴ سیکل زدم و روز ۱۳ سیکل پریود شدم. یعنی ۱۰ روز بعد زدن امپول. رنگ زدم گفتن که طبیعیه و دیگه تا ۱ ماه بعد که باید برم واسه سونو پریود نمیشم.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
پریچهر و بهار اینم بگم اون روزی که پیام دادم حالات تپش قلب و احساسهای قبل پری رو دارم واقعا دو روز ب ...

منم روز قبل پریودی دل درد داستم. پریود که شدم شوکه شدم. اخه روز ۱۳ سیکل!!!....  نمیدونم دکتر گفت طبیعیه

راستی هنوز انگاری امپولش زیر پوستمه.. انگار یه عدس زیر پوستم سفت شده. اولش بزرگتر بود الان داره کوچیک میشه. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد