2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
الهام جون شما هم رویان انجام دادی ؟؟ رو چ اصلی تصمیم میگیرن

نه عزیزم من ایران نیستم ! شما هایپر شدی گلم ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهامی جونم ماه بعد هم.انتقالی؟یا وقفه میندازن؟

تازه گیرم اوردن 😂😂بازم قراره انتقال بدن این ماه🤕

تازه گیرم اوردن 😂😂بازم قراره انتقال بدن این ماه🤕

عزیزم.توکل بخدا کن..انشاءلله ک خیر باشه برات...دیگه جاره ای جز اعتماد ب دکترا نداریم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله متاسفانه .😢

عزیزم غصه نخور میفهمت میدونم خیلی سخته ولی برای بدست اوردنش نباید تسلیم بشیم !انشااالله بزودی دامنت سبز بشه ❤️🙏🏻

عزیزم.توکل بخدا کن..انشاءلله ک خیر باشه برات...دیگه جاره ای جز اعتماد ب دکترا نداریم

اره عزیزم توکل برخدا 😍 هرچی قسمت باشه همونه دلی خدایی چندماهه همش دارو خسته شدم😞

خب یکمم از خودم بگم😁منم بعد انتقال منفی..بلافاصله ب توصیه دکترم بازسیکل رو شروع کردم.وامروز  سونو بودم ک  انشاءلله برای سشنبه هفته اینده نوبت انتقال بهم داد ..باز انتقال بدم ببینم خواست خدا چی باشه🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تاثیری برای بارداری داره ؟ اولین باره تجویز کرده باید بین نهارم بخورم گفت معده درد میاره😑

اره حتما باید با معده پر بخوری  برای این میدن که اگر از داروهای هورومونی مثل استروژن استفاده میکنی باعث جلوگیری از ایجاد لخته میشه و همچنین باعث کاهش التهابات رحمی میشه که ممکنه رحم جنین رو پس بزنه درواقع محیط رحم رو یجورایی برای پذیرش جنین اماده میکنه. 

کجایی گلم ؟ امیدوارم دکتراش بهتر از اینجا باشن ایشالله ایندفعه مامان جوووون شی 😍

ایتالیا هستم گلم ! دکتراش بد نیستن به مریضاشون اهمیت میدن ! ایندفعه هم خیلی سعی کردم دوتا جنین انتقال بدن میگفت به هیچ عنوان چنین کاری رو نمیکنم ریسکی بزرگی برات هست !

ان شالله قسمت ههمون روزای شیزین بشه🙏🏻🌹

اره عزیزم توکل برخدا 😍 هرچی قسمت باشه همونه دلی خدایی چندماهه همش دارو خسته شدم😞

خوووب خودتو گول بزن فک کن نقل و نبات میخوری😁😝(یکم شوخی کنم بخندیم)