2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
خانوما شوهر منم واریکوسل داره تابستون تو مرکزی که دکتر میکرو می کنه آزمایش داد مورفولوژیش 5 درصد بود ...

عزیزم فقط مرکز انجام بدین.... 

شده به مرکز دیگه ولی بیرون نه به هیج وجه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان خواهش ميكنم جوابمو بدين

عزیزم چون تجربه شو نداشتم نمیدونم چی بگم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جون من ی سوتی خفن دادم😂😂 دکترم وقتی رفتم بخیه هامو بکشم بهم گفت ی ورق قرص بخور بعد برو بر ...

یعنی بیشتر از یه ورق و پیوسته خوردی؟؟؟ 

خوب قطع که بکنی جا داره برا پریود.... 

من خودم معمولا یه هفته بعدش پریود میشدم.... 

حالا شمام 3 الی 7 روز نهایت 10 روز یا دو هفته جا داره.... 

سلام خانما من امروز رفتم سونو گفت هنوز بقایا داری و باید سقط بشه.گفت تا هفته دیگه صبر کن اگه نشد چها ...

هنوز خونریزی داری؟اگه اره که سعی کن گرمیجات مثل زعفرون بخوری و زیاد پیاده روی کنی. اگه نه که حتما باید کاری که دکتر گفت انجام بدی چون خدایی نکرده اگه چیزی باقی بمونه برات مشکل ساز میشه. 

سلام دوستان خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه بتا روز ۱۲ انتقال ۱۳/۴ امروز روز ۱۴ بعد انتقال دوباره ...

عزیزم 1/6 برابر شده یعنی فعلا نرماله..... 

اگه با همین ریتم ادامه بده یعنی بارداری نرماله.... 

عزززیزم ناراحت شدم برات☘🍀 دعا میکنم خدا یه عیدی عالی نصیبت کنه❤

سلام مامان جون اینده خوبی؟

انا جون گفتن شما ب۱۲ و ب۶ استفاده می کردین؟ درسته؟ 

میشه بگین قرص بود یا امپول و چه دزی؟

@تورک_آنا ‍  آنا جون این آزمایشا نمی دونم چیه میشه برام تفسیرش کنید مممنون

عزیزم نرماله ظاهرا.... 

فاکتورهای ایمتی و انعقادی روتین میشه گفت.... 

نه عزیز احتمال بارداری خارج از رحم توی روش ای وی اف خیلی بیشتره.خیلی مهمه که جنین رو درست انتقال بدن ...

عزیزم خوب مطمئنا دقت دکتر خیلی مهمه اما من حس کردم چون تو طبیعی حتما باید از لوله ها عبور کنه ریسک خارج رحمی بیشتره نسبت به میکرو که جنین مستقیم به رحم انتقال میدن و فقط ممکنه جنین راه گم کنه و بره تو لوله ها یا جاهای غیر مجاز دیگه..... 

حالا شاید نظر شما درست باشه چون من صرفا برداشت خودمو گفتم و ممکنه اشتباهم باشه..... 

سلام خوبین شما تا سونو قلب استراحت بودی یا نسبی

سلام عزیزم.استراحتم کلا نسبی بود... اما بعد قلب که خونریزی کردم استراحت مطلق بودم تا یه هفته..☘ 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
گندم جان الان بتات خیلی پایینه فکر نمی کنم توی سونو چیزی ببینند اگر خدایی نکرده توی لوله باشه ممکنه ...

دکتر گفت من چیزی تو لوله نمیبینم فقط دو تا لخته خون تو رحمت هست معلوم نیست چیه گفت داروهارو قطع کنم تا خوتریزیم شدید بشه  با این حال پنج روز دیگه بتا بدم

رفتین سونو؟ 

بله عزیزم گفت چیزی که نشون بده بارداری خارج از رحم هست نمیبینم فقط دو تا لخته خون هست که معلوم نیست چیه داروهام و قطع کرد پنج روز دیگه باز باید آزمایش بدم ❤❤❤ ممنون که پیگیری کردین عزیزم ❤

سلام مامان جون اینده خوبی؟ انا جون گفتن شما ب۱۲ و ب۶ استفاده می کردین؟ درسته؟  میشه بگین قرص ...

سلام عزیزم.قربونت😘😗😍🍀

آره دوماه استفاده کردم.

ب ۱۲ ک امپولشو دز ۵۰۰۰هزار هفته ای یبار.

ب۶ قرص ۴۰میلی گرم فک کنم.روزی یدونه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله عزیزم گفت چیزی که نشون بده بارداری خارج از رحم هست نمیبینم فقط دو تا لخته خون هست که معلوم نیست ...

برای منم فقط تو سونو لخته های خون بود که گفت با پری دفع میشن و خداروشکر دفع شد و مشکلی پیش نیومد. 

یعنی بیشتر از یه ورق و پیوسته خوردی؟؟؟  خوب قطع که بکنی جا داره برا پریود....  من خودم م ...

آره آنا جون البته از ورق دوم فقط دوتا خوردم فکر کنم چون قبل از پریود شدنم شروع کردم به ال دی خوردن سیکلم بهم ریخته ,دیدم همش لکه بینی دارم زنگ زدم پادمهر گفت این که بدون وقفه بخوری یا نه تشخیصش با دکتریه که میخواد برات انتقال بدهمنم قطعش کردم تا بعد عید برم پیش دکترم

پس هنوز تا ۱۰ روز وقت دارم که پری بشم ممنون عزیزم

خدا جونم شکرت...