2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آنا جون . من سرم آی وی آی جی اولی تموم شده بود ودومی رو تازه شروع کرده بودم که خونریزی کردم و ...

عزیزم نمیدونم باز بشه دقیقا چطوره ولی فکر کنم همونطور که گفتن.... 

فکر کنم چطور سینافکت ها رو هر روز تزریق میکنی و ویال چیزیش نمیشه شاید سرمام سیستمشون اونطوره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک_آنا#   فاکتور 5 مهمه برای انتقال؟؟؟؟ آخه این دستیار تخصصی بعد از اصرارهای من و حالی نشد ...

عزیزم mthfr و پای وان رو انجام دادی؟؟؟! 

اگه انجام دادی جوابشون چی بوده؟؟؟ 

بر اساس جواب سوالم میشه گفت فاکتور پنج لازمه حتما انجام بدین یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جواب آز شکست دی ان ای چقدره آماده میشه؟ اگر زود اماده میشه بزارم بعد عید اگر زیاد شوهر رو قبل عید ب ...

عزیزم جوابش فکر کنم زود آماده بشه نهایت چند روزه.... 

ولی برا انجامش مثلا یادمه ابن سینا باید از یه هفته قبل وقت می گرفتی.... 

سلام عزیزم من چند ماهی بود نیومده بودم تاپیک ، خیلی خیلی خوشحال شدم که باردار شدی، تیکرتو دیدم واقعا ...

ممنونم مهربون،تشکر بابت دعای نابت 😘☘🌻🍀

ان شاءالله که خدا حاجت همه منتظرا رو بده و همه نی نی ها سلامت دنیا بیان😗🌻😍🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام و صد سلام بر یاران همیشه همراه🌹💐🌻 میببنم که حسابی فراموش شدم هستم در همین حواالی در خدمت ...

عزیزم مگه میشه فراموشت کرد؟؟؟؟ 

عزیزم همیشه تو ذهن من که هستی.... 

عزیز دلم نگران نباش همون دو تا انشالله میشن چراغ خونت.... 

چرا اون یه روزه هارو انتقال ندادی؟؟؟ 

شاید تو رحم میتونستن رشد کنن..... 

به هر حال حتما مصلحتی بوده..... 

عزیزم میفهممت اما میدونم ته تهش شادی منتظرته.... 

سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

عزززیزم ناراحت شدم برات☘🍀 دعا میکنم خدا یه عیدی عالی نصیبت کنه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آناجون الان پریودت به روال سابق برگشته؟ یا هنوز کم هست؟

نه عزیزم چه کمی؟؟؟؟؟ 

تو سه چهار روز اول 3 بسته پد استفاده کردم..... 

یعنی جبران همه کم کاریاشو داره میکنه..... 

سلام آنا جون  من ديروز رفتم پيش دكتر ايمونولوژي زرناني و آزهاي ايمني رو نشون دادم  كه ...

والا نمی دونم منظورش از مشکل حادی نیست چی بوده.... 

شاید منظورش اینه جای نگرانی نیست و قابل کنترلن.... 

عزیزم والا چی بگم نمیدونم چرا سی دی مارکرارو ننوشته.... 

از این گام به گام پیش رفتن دکترا بعضا واقعا میمونم نمیدونم چی بگم.... 

سلام من الان با اینجا آشنا شدم می خوام بعد عید برم ای وی اف ولی برای جنسیت نازایی ندارم میشه کمکم کن ...

عزیزم خوب برا تعیین جنسیت اول باید ببینی چه مراکزی انجام میدن..... 

برا فرزند اول چون نیست فکر کنم خیلی جاها بت. نی انجام بدی بازم باید پرس و جو کنی..... 

در مورد هزینه خوب به هزینه میکرو داری که بسته به داروهات و هزینه پانکچر و انتقالت که کحا انجام بدی میتونه فرق کنه..... 

حدودای 7-٨ فکر کنم باید درنظر بگیری حالا یا کمی بیشتره یا کمتر....

یه هزینه تعیین جنسیتم داری که فکر کنم به تعداد جنینات ربط داره حالا حدودای 5 هم اونو فکر کنم باید در نظر بگیری.... 

ولی یه چیزی حواست باشه..... 

عزیزم ببین ممکنه همه راه رو بریتهش همه جنینات دختر باشن آیا آمادگی همچین ریسکیو داری؟؟؟؟ 

سلام دوستان خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه بتا روز ۱۲ انتقال ۱۳/۴ امروز روز ۱۴ بعد انتقال دوباره ...

میگن معیار تفریبا دوبرابر شدن هست که برای شما انجام شده ولی اینکه عددش هنوز خیلی پایینه ممکنه به علت ضعیف بودن جنین باشه یا بدنت اینطوری که بتا دیر بالا میره به نظرم حسابی استراحت کن و خوراکی های مفید بخور و شنبه برو آز مجدد. انشالله که افزایش پیدا میکنه. فقط استرس رو دور کن که از همه چی بدتره