2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قربونت برم عزیزم ممنون ان شاالله، حالا ببین خودم چه ذوقی کرده بودم وقتی بی بی چک مثبت اونم با خط پرر ...

وای نگو تابستون من بیبی چک گزاشتم مثبت شد داشتم از خوشحالی میمردم رفتم از دادم زیر یک بود از ناراحتی و غصه میخواستم بمیرم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما سلام خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه خیلی نگرانم من33سالمه دوبار میکرو کردم منفی شد هم ...

عزیزم وقتی وارد سیکل میشی این مورد طبیعیه..... 

من که بعضا حتی به روز و نصف روز بیشتر پریود نمیشدم..... 

هورمون تراپی باعث این تغییرات شده نگران نباش اما اگه خیالت راحت نمیشه یه ویزیت بشی بد نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پروژسترون اگر عمیق تزریق کنن جاش نه کبود میشه نه ورم میکنه  بهتره سوزن مخصوص تزریق عمیق عضلانی ...

دقیقا!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی عزیزم دیگه چیزی نمونده.....  انشالله زایمان راحت و موفقی منتظرته.....

سلام به آنای مهربونم ، قربونت عزیزم‌ممنونم 😘 البته که ووروجک از پایان هفته ی ۳۰ یه کم اذیت کرد دو هفته بستری شدم بیمارستان . جفتم پایین بود و خونریزی کردم دیگه تحت نظر بودم. ولی شکر خدا قطع شد و ده روزی هست که خونه ام . اما خب به هر حال این روزای آخر چه بخوام چه نخوام با استرس میگذره ولی همش خودمو آروم‌میکنم و توکلم به خداست . 

تا مقدر چی باشه و چه روزی به دنیا بیاد 😊 فقط باید منتظر موند ،ماها که همه عمرمون منتظر بودیم 😅☺

امیدوارم خدا نگهدار دسته گلات باشه 😘

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
بچه ها شماها باسنتون ورم نکرده با استروژن؟؟؟ اگه اره راه حل درست شدن رو بزاریذ تو رو خدا د ...

تها راه حلش حوله داغ من الان سری دوم آمپولامو گرفتم حوله داغ بعدش میزار حدودا ۳ تا ۴ بار این کارو میکنم

سلام به آنای مهربونم ، قربونت عزیزم‌ممنونم 😘 البته که ووروجک از پایان هفته ی ۳۰ یه کم اذیت کرد دو ه ...

خدارو شکر که به خیر گذشته..... 

بتامتازون زدی عزیزم؟؟؟ 

من ۶هفته و ۶ روز نوبت سونو قلب دارم با بتای ۸۲۷ آیا نشون میده؟؟

بتای روز چند این بوده؟؟؟ 

من که 6 هفته 2 و 5 روز سونوی قلب رفتم.... 

قربونت برم عزیزم ممنونم ازت، من سه بار سقط داشتم که طبیعی باردار شده بودم و ضربان قلبشون متوقف میشد، ...

عزیزم من دیروز تو کلینیک سقط مکرر ابن سینا بودم 

این فایل ها رو دیوار بود عکس گرفتم شاید به دردت بخوره