2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
چرا نشه عزيزم ، من كه سنم بيشتره پس فردا ٣٧ سالم تمام ميشه و توي برنامه مون ٤ تا بچه هست حتما ، حالا ...

ان شاالله طبق برناممون پيش بره  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
فقط درمان رحم سرد و اصلاح طبع معمولا زمانبره.... 

می خیلی اینجوری نیستم کجا میتونم برم که بهم بگه طبع خودم و رحمم مخصوصا چیه؟

ممکن من روغن مالی میکنم زیر نافم و بل پایین بد باشه برام اگه رحمم سرد نباشه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می خیلی اینجوری نیستم کجا میتونم برم که بهم بگه طبع خودم و رحمم مخصوصا چیه؟ ممکن من روغن مالی میکنم ...

عزیزم فکرکنم برای فهمیدن طبعت اگه دکتر طب سنتی خوب بری بتونه کمکت کنه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شیاف پروزسترون!؟دکتر نگفته قطعش کنی؟چون تا شیاف میزاری نمیزاره ساک دفع بشه و بتا پایین بیاد

سلام بله شیاف پروژسترون . نه اتفاقا گفتم یکم خونریزی دارم گفت مقعدی استفاده کن آمپولتم بزن😥😥😥😥

آنا جان 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 من چطوری بفهمم طبع رحم ...

منم می‌خوام بدونم چطور میشه رحم رو حسابی گرم کرد

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلامممم گندم اومد با یه بتای دیگه 😂😂😂 بتام از ۳۷ شد ۴۱ 😂😂😂 فردا صبح میرم مرکز ببینم مه خبره او ...

سلام منم امروز روز ۱۵ انتقالم بود چون بی بی چکام مثبت میشدن با خیال راحت دو روز پیش رفتم آز دادم بتام ۱۱۶ بود همونقع فهمیدم کمه ولی تا امروز صبر کردم گفتم شاید خدا خواست و زیاد شد، شوهرم رفت جوابشو گرفت شده ۶۴، از اونموقع دارم گریه میکنم اصلا یک لحظه تمام بدنم بی حس شد از این وضعیت متنفرم من تجربه سه تا سقطم داشتم واقعا تحملشو ندارم گفتن بازم دو روز دیگه تکرار کن اگه پایین اومد داروهاتو قط کن والا باید بررسی شی،

آخه من چند روزه بخاطر بی بی چکام تو آسمونا بودم خدا بازم امیدوارم کرد و بعدم...

الحمدالله❤
عزیزم فقط ممنون میشم در مورد طبع همسرتم بگی....  چون اگه طبع همسرت گرم باشه بعید میدونم اینا ب ...

شوهرم به شدتتت طبعش گرمهههه به شدتی که کف دستشم عرق میکنه و دکتر طبع سنتی هم رفتیم واسه طبعش ولی خداروشکر دارو جواب داد

عزیزم فکرکنم برای فهمیدن طبعت اگه دکتر طب سنتی خوب بری بتونه کمکت کنه...

ممنون🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فقط درمان رحم سرد و اصلاح طبع معمولا زمانبره.... 

ممنون عزیزم🌷🌷

سلام منم امروز روز ۱۵ انتقالم بود چون بی بی چکام مثبت میشدن با خیال راحت دو روز پیش رفتم آز دادم بتا ...

منم شرایطم مثل شماست عزیزم از روز ۱۱ انتقال بی بی چکام مثبت شد آزمایش اولم ۴۷/۵ شد دیگه امید نبستم چون منطقی خیلی پایین بود الان چهارمین آزمایشم تکرار کردم داره میره بالا .خدا مارو اینجوری امتحان میکنه نمیدونم چی بگم که دلت آروم بشه ولی جز  رضایت و توکل و آرامش و بازگشت به زندگی عادی مگه چاره ی دیگه ایم هست؟ کاری بوده که از دستمون برمیامده و نکرده باشیم ؟ دیگه یه چیزایی دست ما نیست .خدا انشالله زود زود دلامون و روشن کنه ماهم یه روز مادر میشیم شک نکن ،عزیزم غصه نخور❤❤❤

منم شرایطم نثل شماست عزیزم از روز ۱۱ انتقال بی دی چکام مثبت شد آزمایش اولم ۴۷/۵ شد دیگه امید تبستم چ ...

واقعا ماها که تو این راه میایم میدونیم قرار نیست همیشه همچی خوب پیش بره ولی وقتی اتفاق میفته انگار تازه میفهمیم چقدر وحشتناکه😔

واقعا الان درکتون میکنم که بلاتکلیفی از منفی بودنم بدتره، اینکه اول ذوق کنیم از بی بی مثبت بعدم اینطور شه،

قربونت برم عزیزم توکل به خدا، خودش کمکمون کنه

الحمدالله❤
سلام بله شیاف پروژسترون . نه اتفاقا گفتم یکم خونریزی دارم گفت مقعدی استفاده کن آمپولتم بزن😥😥😥😥

نمیدونم والا اگه دکتر گفته که خب حتما انجام بده  فقط متعجبم  این قطعا بارداری نرمال نیست چون در اینصورت بتا باید به چندهزار میرسید تا حالا. ولی چرا اصرار به ادامه شیاف دارن برام عجیبه من که سونو شدم و بخاطر بالا رفتن بتا هنوز امید داشتم که سونوگراف بگه باز هم صبر میکنیم گفت اگه بارداری طبیعی بود تا حالا باید عددش خیلی بالاتر میبود و ۲۰۰۰ خیلی کمه. ببخشید اینقدر رک گفتم دوست ندارم خدایی نکرده مشکلی برات پیش بیاد حالا انشالله به خیر و خوشی منتهی بشه. 

سلام منم امروز روز ۱۵ انتقالم بود چون بی بی چکام مثبت میشدن با خیال راحت دو روز پیش رفتم آز دادم بتا ...

این دیگه مدل جدیده یا من تاحالا اینقدر باهاش برخورد نداشتم نمیدونم والا. بتا میره بالا بعد افت میکنه. دکتر میگفت احتمالا جنین تشکیل شده ضعیفه. خیلی سخت و ناراحت کننده است اما اگه این اتفاق نیوفته و تو غربالگری بفهمیم مشکل داریم یا خدایی نکرده بچه مشکل دار دنیا بیاد اونوقت ارزو میکردیم که ما هم با افت بتا مواجه میشدیم و این اوضاع برامون پیش نمیومد. همسرم میگفت خیلی از اینها بخاطر مشکلات کروموزومی جنین هستش که هرکدوم تو هفته ی مشخصی خودشو نشون میده و جلوی رشد جنین رو میگیره. که اگه اینطور باشه پس معلومه خدا دوستمون داشته عزیزم. اصلا غصه نخور. تازه شما هنوز هم فرصت داری انشالله ازمایش خطا داشته باشه

بچه ها من دوتا ازمایش اولمو یزد دادم.الان میخوام بعد این مسیر داغونی که اومدم تا شهرمون برای اینکه خیال خودم راحت شه یه تیتر بتا فردا بدم دوباره

بنظرتون ممکنه خطا داشته باشه چون تو یه ازمایشگاه دیگه دارم میدم؟واقعا دقت ازمایشگاه ها باهم فرق دارن؟!میخوام اگه بدتر استرس میده بهم بیخیالش شم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام

آنا جان میگم منم روز پانکچر سرم زدم تا روزیکه که مطب برا سونو قلب برم بیشتر از 28روز میشه آنوقت ایرادی نداره؟؟

بعد اینکه من اصلا تهوع بارداری ندارم. .نگرانم نکنه بتا افت کرده .. بابا این سیکل از اول تا آخر همش استرس داره