2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلامممممممممممممم به روی ماه همتون خیلی ممنونمممم از تک تکتون که با من همدردی کردید خدا جواب دل همتو ...

سلام عزیزدلم

دیروز چندبار با گوشی مامانم اومدم چک کردم ببینم چه خبر شده که متاسفانه خبر منفی شدنتو خوندم.دلم گرفت.اما دعا کردم خدا خیلی زود جواب صبوریتونو بده.تک تک اونایی که قراره سال جدید انتقال بدن بیان اینجا خبر مامان شدنشونو بدن.کلا سال جدید زیر اسم همتون تیکر بارداری ببینم تا دلم شاد شه.توکل کن به خدا.خوشحالم که انقد انرژی دارین و محکمین توی این مسیر‌.بی شک وروجکاتون افتخار میکنن به داشتن همچین مامانایی💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دقیقا همین مشکل شوهر شمارو داشتیم رفتیم بیمارستان فاطمیه پیش دکتر باب الحوائجی ولی دارو داد بازم تاث ...

عزیزم فقط ممنون میشم در مورد طبع همسرتم بگی.... 

چون اگه طبع همسرت گرم باشه بعید میدونم اینا براش خوب بوده باشه..... 

چون مثلا گرمی برا همسر من عکس جواب میداد و با کم کردن گرمی بهتر شد شرایطش..... 

خرنوب و گرده نخل اگه اشتباه نکنم شدیدا گرمی هستن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب و گرفتم بتام شد ۴۱ زنگ زدم به دکتر گفت فردا بیا سونو خیلی غیر طبیعیِ منم گفتم من چیم طبیعیِ که ...

عزیزدلم حتما فردا برو دکتر.امیدوارم اتفاق بدی نیفته برات

اما من شنیدم بارداری خارج از رحمی درد شدیدی داره.خونریزی داره...اما به هرحال یه سونوی خیلی خوب برو تا اگه سقط شده یا هر اتفاق دیگه ای افتاده بررسی شی و زودتر همه چی تموم شه گلم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلامممم گندم اومد با یه بتای دیگه 😂😂😂 بتام از ۳۷ شد ۴۱ 😂😂😂 فردا صبح میرم مرکز ببینم مه خبره او ...

عزیزم انشالله یا وروجکات سر کارت گذاشتن دارن قائم باشک بازی میکنن یا آزمایشگاه سر کارت گذاشته انشالله..... 

عزیزم انشالله بری سونو تکلیفت مشخص میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم گلا من الان روز چهار پريود هستم ولي امروز اصلا خونريزي نداشتم انگار يه جورايي تموم شده تا ...

دمت گرم تازه روز چهار که خوبه مال من وقتی میرفتم تو سیکل یه روزم به زور پریود بودم..... 

حتی بار آخر که مامان شدم دقیقا نصف روز بود پریودم بعدش لک و تموم..... 

کاملا نرماله اگه هورمون تراپی شدی.... 

خاکستری جون مادرانگیت مبارک ان شاء الله همیشه دلت خوش باشه . برای همه منتظرا دعا کن .

فدای تو عزیزدلم.باور کن هرلحظه دعا میکنم برای تموم منتظرا

امیدوارم همه ی اونایی که دلشون بچه میخواد سال جدید براشون سال پر برکتی باشه و نی نیاشون بیان تو دلشون.شما هم برای من دعا کن همه چی خوب پیش بره مهربونم

ي چيزي بگم، بخنديم من حدود١٥ سال قبل، تو عالم جهالت! با دوستام رفتيم پيش فالگير     خي ...

چرا نشه عزيزم ، من كه سنم بيشتره پس فردا ٣٧ سالم تمام ميشه و توي برنامه مون ٤ تا بچه هست حتما ، حالا حالا ها وقت داريم عزيزم نگران نباش . 😍😍😍

عزیزم انشالله یا وروجکات سر کارت گذاشتن دارن قائم باشک بازی میکنن یا آزمایشگاه سر کارت گذاشته انشالل ...

ممنونم از شما و از همه دوستان ممنون تو این روزها خیلی کمکم کردید و کنارم بودید ❤❤❤❤

عزیزدلم حتما فردا برو دکتر.امیدوارم اتفاق بدی نیفته برات اما من شنیدم بارداری خارج از رحمی درد شدید ...

ممنون عزیزم شیاف استفاده میکنم خونریزی کم میشه در حد لک بینی و خونم تیره تیره است دردم خدارو شکر تا الان ندارم در حد درد پریودی فردا انشالله نشون بده سونو تکلیفم معلوم شه

ممنون عزیزم شیاف استفاده میکنم خونریزی کم میشه در حد لک بینی و خونم تیره تیره است دردم خدارو شکر تا ...

شیاف پروزسترون!؟دکتر نگفته قطعش کنی؟چون تا شیاف میزاری نمیزاره ساک دفع بشه و بتا پایین بیاد

سلام بچه ها یهویی ظهر شوهر گفت کاش رفته بودی دکتر پری نشدی نکنه بعد برات مشکل بشه😅منم رفتم... اما ...

دمشون گرمممم.... 

عزیزم فقط ممنون میشم در مورد طبع همسرتم بگی....  چون اگه طبع همسرت گرم باشه بعید میدونم اینا ب ...

آنا جان 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

من چطوری بفهمم طبع رحمم چیه تا برای انشالله بعد عید اماده شم برای ای وی اف دوباره؟ بدونم رحمم و چیکار کنم مثلا گرم کنم و چی بخورم از کجا بفهممم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آنا جان 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 من چطوری بفهمم طبع رحم ...

عزیزم والا برا من شکمم و زیر شکمم همیشه سرد بود حتی بعضا حس میکردم واژنم یخ کرده..... 

خصوصا موقع پری..... 

پریودم با لکه بینی شروع می‌شد نه با خونریزی روون.... 

رنگش تیره بود یا بهتر بگم سیاه.... 

دست و پاهامم همیشه یخ بود که برمیگرده به طبع سردم..... 

خلاصه هم طبعم هم رحمم هر دو سرد بود..... 

آنا جان 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 من چطوری بفهمم طبع رحم ...

فقط درمان رحم سرد و اصلاح طبع معمولا زمانبره.... 

اره بابا چرا نشه ما چنتا دوست بودیم یکی از ما بچه دار نمیشد همه هم همسن بودیم هممون یه بچه داشتیم او ...

ماشاالله  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.