2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
دیگه دکترت نگفت کی سونو بری برای معاینه ؟ چندوقت شده داری داروی پروژسترون میخوری؟

هر ماه وسط سیکلم خودم سونو شهر میرم ولی بالا نمیاد اصلا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
هر ماه وسط سیکلم خودم سونو شهر میرم ولی بالا نمیاد اصلا

امیدت رو از دست نده عزیزم واقعا ناراحت میشم ای کاش ازم کاری برمیومد برات انجام میدادم !هر کدوممون یه مشکلی داریم فقط خدا خودش کمک کنه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جون متاسفم عزيزم اما قوى باش مى دونم درد داره منم كشيدم دو بار اما عزيزم مجبوريم صبور با ...

باورت میشه هردفعه پوستم کلفتر میشه نمیدونم چرا امروز صبح بلند شدم نیشم باز بود اصلا انگار نه انگار چیزی شده 😆 

داروها دیفونم کرده 😆 

حرفات دقیقا درسته منم دنبال اینم که چرا نشده مشکل از کجاست ولی دکترم با خنده به شونم زد گفت نگران نباش همهوگی با زمان دادن درست میشه باید صبررکنم و از درگاه خدا دستدنمیکشم مگراینه خودش پرتم کنه 😂

بخندیددددددد تا دنیا بهمووووون بخنده، 😂😂😂😂هیچ کسی جز خودمون نمیتونه حالمونو خوب کنه، بیاید خودمو ...

من با خنده اومدم   همچین بشری هستم دیدی  

عزیزم خدا همینکه منو سالم افریده هزاران بار شکر میکنم !

نمیخوام با غصه دادن خودمو از بین ببرم چون بیهودست فقط با صبرتحمل درست میشه !

@elhamiiiiiiiii       الهامممم بمیرم برات میفهممت به خدا من هنوز با خودم کنار نیومدم ...

خدانکنه عزیزم توهم قوی باش باورکن روزی میرسه با این روزامون میخندیم !پس چرا با غم بگذرونیم 

واقعا منم تک تک اینارو تجربه کردم.یه روز که داشتم از رویان برمی‌گشتم تنها بودم تو خیابون بنی هاشم نم ...

عزیزم منو ببخش گذشته ات رو تازه کردم 😢 خودتو نباز عزیزم ما هممون همین راه رو داریم میریم و حال یک دیگرو درک میکنیم  !روز اولم گفتم راضیم به رضات الانم هم همینطوره سجده ی شکر بجا میارم !مطمعن باش این سختی ها پاداش خوبی داره 🍀🌸

سلام دوستان من اخرای اسفند انتقال دارم میگن ویتامین ای واسه لانه گزینی خوبه..منم میخوام استفاده کنم. ...

عزیرم ویتامین ای دوتا دوز داره ۲۰۰و۴۰۰

اگر هر روز می خوری ۲۰۰ بگیر

اگر یه روز درمیون می خوای بخوری ۴۰۰

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

این همه غصه خوردیم گریه کردیم و.... زندگیمون رو تلخ کردیم چه چیزی درست شد!!! هیچی 

چیزی تغییر نکرد، 

پس غصه خوردن و گریه اصلا فایده نداره

یک عمر با غصه و گریه گذروندیم هیچی درست نشد، پس شیوه مون اشتباه بوده، حالا شادی و خنده رو امتحان کنیم، حنی اگه چیزی درست نشه و چیزی تغییر نکنه ، روحمون سالمه و شاد هستیم، و شوهرمون و اطرافیانمون از بودن با ما لذت میبرن 

عزیرم ویتامین ای دوتا دوز داره ۲۰۰و۴۰۰ اگر هر روز می خوری ۲۰۰ بگیر اگر یه روز درمیون می خوای بخوری ...

ممنون عزیزم..بنظرتون تا ده روز تاثیری میزاره؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭 ای خدا  الهام جونم میدونم خیلی ناراحتی ولی فرصت رو ازدست نده حتما آزمای ...

عزیزم دکترای اینجا براحتی ازمایش نمی نویسه نمیدونم چطوری باهاشون حرف بزنم همش حرف خودشون رو میزنن ! 

جنینی دیگه ندارم گلم  ۶تا تخمک هست ایندفعه میخوان همشون رو از فریز دربیارن و اسپرم رو تزریق کنن گفتن معلوم نیست چندتا برات میمونه فقط ازخدا میخوام دستمو بگیره ! 

اینجا یه بدی دیگه هم داره دوتا جنین انتقال نمیدن دیروز بهشون گفتم من الان دوتا منفی دارم چرا دوتایی انتقال نمیدید گفت اول اینکه جونیی و نمیخواییم ریسک کنیم دوم اینکه اگرجنینی ک ضعیف باشه اره دوتا میشه و باید با مسئولش حرف بزنم که فردا میرم ببینم خوده دکترم چی میگه ! 

این راه ادمو پیر میکنه

آنا جون سلام . من ماه قبل ال دی داشتم و روز دوم سونو شدم و داروهام رو شروع کردم اکوئین از روزی یکی ش ...

عزیزم میشه لطفا بگید اکوئین با چه ترتیبی از یکی به ۴تا رسید؟چند روز یکی وچند روز دوتاو...؟

ممنون میشم کمکم کنید من مسئله ی ضخامت دارم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
چی دارم بگم برا دلت اشکم در اومد فقط همین

ببخش منو عزیزم 🌸🌹 

خیلی خیلی برات خوشحالممم باز برگشتی ان شاالله اخرین انتظارت باشخ دوستگلم 🌸🌹

سلام.اگه دی اف آی بالا باشه چه راه حلی برا درمونش هست؟ معمولا دکتر دارو میده یا با تغذیه درست میشه؟ ...

چنده؟ 

خوب هم مکملو دارو تغذیه و خنکی همه اینا میتونه موثر باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😢😢😢😢😢 کسی از حال دلمون خبر نداره  چقدر خوبه که شماها هستین  نمیدونم اگه تو گوگل آزو ...

منم اتفاقی با اینحا اشنا شدم واقعا خوشحالم بین همدرذای خودم هستم 🌹عزیزم همیشه احساس میکنم غمگینی نمیدونم چرا امیدوارم همیشه دلت شادباشه❤️