2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اینم دومین منفی 😔دلم از درد میترکه نمیدونم گناهم چیه باید اینطوری جواب بدم 

قربونت برم عزیزم اصلا نگران نباش 

برای چی تو غربت انقد خودتو اذیت میکنی 

یه مدت استراحت کن و با تمام وجود به راهت ادامه بده😘😘😘

منم مثل خودتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دلم.صبور باش..ما ک نمیدونیم حکمت کارهای خدا چیه..قطعا حکمت و دلیلی داره..چاره چیه..زندگی همچنان جریان داره و ماها باید زندگی کنیم..اینقد دلم میخاست مثبت بشی.اینجوری ک اصلا دل تو دلم نبود.برا ازمایش خودم اینجوری نبودم اصلا..خدا خودش بهت صبر بده و قدرت برای ادامه راه🙏همه این لحظه های سخت میگذره ب لطف خدا..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی...

‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت رو حساب کنی...

‎انتظار یعنی اخر سیکلت دلهره بگیری و لحظه هاتو بشماری...

‎انتظار یعنی همیشه تو خونه بی بی چک داشته باشی....

‎انتظار یعنی هر ماه با منفی شدن بی بی چکت حتی اگه برای صدمین بار باشه شوکه بشی و اشک بریزی...

‎انتظار یعنی هزینه میلیونی ivf رو با هزار بدبختی جور کنی...

‎انتظار یعنی ساعتها در به در خیابونای شهر بشی تا داروتو پیدا کنی...

‎انتظار یعنی هر روز صبح علی الطلوع بیدار شی و دز دقیق سینا فکت و مریونال و ... رو برداری و با استرس به خودت تزریق کنی...

‎انتظار یعنی روز پانکچرت بلافاصله بعد به هوش اومدن با وجود کلی درد و بی حالی بپرسی چند تا تخمک داشتم...

‎انتظار یعنی سه روز بعد پانکچر با نگرانی  نکنه جنینام تشکیل نشن و خوب نباشن...

‎انتظار یعنی زیر میکروسکوپ جنینای سه روزتو ببینی و قند تو دلت اب بشه و کلی قربون صدقه شون بری ...

‎انتظار یعنی با خوندن هزار جور دعا و متوسل شدن به همه خوبان عالم جنینات رو انتقال بدی...

‎انتظار یعنی هر روز دست بذاری روی شکمت و براشون ایت الکرسی بخونی و باهاشون حرف بزنی التماسشون کنی که پیشت بمونن...

‎انتظار یعنی 14 روز هر لحظه مردن و زنده شدن و شمردن ثانیه ها تا روز ازمایش بتا...

‎انتظار یعنی شب ازمایشت از شدت استرس یه دقیقه هم نتونی بخوابی....

‎انتظار یعنی روز ازمایشت قلبت از دهنت بزنه بیرون....

‎انتظار یعنی بعد از این همه انتظار جواب منفی ازمایشت رو بدن دستت و فقط دنبال یه جا باشی که از ته دلت ضجه بزنی.....

‎انتظار یعنی تکرار چند ساله این انتظار ها و اینکه ندونی چقد دیگه باید این روزا رو بگذرونی و خودت هم باورت نشه که این همه طاقت داری و این روزا رو میگذرونی و هنوز سر پایی....

💔💔💔💔💔💔💔💔💔

حرفای دلم بود 😔 این متن رو جایی دیدم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
برا منم همينا بود و روز ٨ مثبت شد بيبيم تبريك ميگم انشالله تا اخرش برات خوب باشع

قربان شما مرسی ان شاالله نی نی های شمام صحیح و سالم بدنیا بیان 

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

😔😔😞😞😞😞

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم دلم.صبور باش..ما ک نمیدونیم حکمت کارهای خدا چیه..قطعا حکمت و دلیلی داره..چاره چیه..زندگی همچنا ...

وقتی جوابم رو دادن فقط تنها کلمه ای گفتم خداایا شکرت بود 💔باید زمان بدم ممنونم عزیژم بخاطر همدردی🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

عزیزم خیلی سخت منم ۳هفته پیش منفی شدم برای بار سوم اما توکل کن به خدا انشاللله به زودی خودت طبیعی باردار میشی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

الهام جون متاسفم عزيزم اما قوى باش مى دونم درد داره منم كشيدم دو بار

اما عزيزم مجبوريم صبور باشيم مطمينم تو هم به آرزوى قلبيت مى رسى 

يادمه وقتى دومين بار منفى شدم يه دكترى تو ايران خيلى باهام حرف زد وقتى ديد اينقدر دنبال علت چرا و نشدن مى گردم بهم گفت تقصير تو نيست بايد اينقدر صبور باشى تا خلاصه بين جنينهات يكى وروجك باشه و بهت بچسبه 

راست مى گفت مثبت شدنامون دست خودمون نيست اما صبور بودمان چرا

از ته قلب برات و براى همه منتظرها دعا مى كنم كه اون وروجكى كه بايد بهتون بچسبه زود و زودتر انتخاب بشه و دلاتونو شاد و پر از آرامش كنه🙏🏼🌸💕

الهام من خودم همیشه ناشکر بودم، همیشه، دیشب یکی از دوستهام چیزی برام تعریف کرد از زندگیش، که من تا صبح استغفرالله گفتم، و همش گفتم خدایا منو ببخش، که چقدر ناشکر بودم، چه دردهای بدی هست که ما حتی یک لحظه نمیتونیم حتی بهشون فکر کنیم، و از خودم خجالت کشیدم که چقدر به خاطر بچه ناشکری میکردم و قدر داشته هامو ندونستم

حرفهای من اصلا دلداری نیست، چون منم دقیقا تو موقعیت تو هستم، عین واقعیت، از تههههه قلبمون بایذ خوشحال و راضی باشیم از خدا، و یک سره خدا رو شکر کنیم، خیلی خیلی خیلی امتحان های سخت تر از بچه دار نشدن هست، به خدا اسون ترین امتحان بچه دار نشدن هست

سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

@elhamiiiiiiiii       الهامممم بمیرم برات میفهممت به خدا من هنوز با خودم کنار نیومدم نمیدونم حکمت خدا چیه ؟ هدفش چیه ؟ نمیدونم چی بگم چون میدونم هیچ چیز الان آرومت نمیکنه 😢😢😢 بتات چند بود الهام جان 

@elhamiiiiiiiii       الهامممم بمیرم برات میفهممت به خدا من هنوز با خودم کنار نیومدم ...

عزیز دلم حتی یک لحظه غصه نخور، باید خداروشاکر باشیم ما رو با چیزهای بد تری امتحان نمیکنه، من خودم سه بار پانکچر شدم دو انتقال منفی، حرفهام اصلا دلداری نیست، عین واقعیته