2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

[QUOTE=83726666]سلام دوستان من دیشب افتادم به خونریزی دوقلوهام رو بالاجبار هفته 34 به دنیا آوردم هر دوشون زیر دستگاه ...[/QUOTمبارک  باشه عزیزم قدمشون پر خیر و برکت خدا خودش نگهدارشون باشه ان شاءالله هر چه زودتر با حال خوب هر دو تا شونو ببری خونه و ی عمر مهمون خونت باشن

خدا جونم شکرت...
اگه دارو بتا يا أچ سي جي يا هورموني خاصي استفاده نميكني ازه درسته انشالله

ان شاالله....

داروی من فقط استرادیول و امپول پروژسترون هستش 

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله.... داروی من فقط استرادیول و امپول پروژسترون هستش 

مبارکه عزیزم مامانی حتما😍😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
حالا ببین دیگه کی گفتم.....  فقط خواهشا کار منو راحت کن هر روز حضوری بزن و بگو من همونم که اور ...

حتما عزیزدلم😉

فقط هرچی بیشتر میگذره حالتای پری بیشتر میشه و ببخشید ترشحات کرم رنگ زیاد 

دفعه قبل هم اینطور بود و منفی شدم💪💪💪

عزیییزم😘😘ان شاءالله بی بی چک اشتباه بوده و آزمایشت مثبت میشه توکل به خدا😍😍

قربونت عزیزدلم.ان شاالله😘😘😘😘😘

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ان شاالله.... داروی من فقط استرادیول و امپول پروژسترون هستش 

برا منم همينا بود و روز ٨ مثبت شد بيبيم

تبريك ميگم انشالله تا اخرش برات خوب باشع

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام دوستان من دیشب افتادم به خونریزی دوقلوهام رو بالاجبار هفته 34 به دنیا آوردم هر دوشون زیر دستگاه ...

عزيزم مبارك باشه انشالله قدمش خير باشه

٣٤ هفته بچه ها ميرن زير دستگاه ولي مشكلي نيس انشالله مخصوصا برا دخترا 

بعدشم اگر ٣٤ دنيا نميومدن دكتر تا ٣٧ بيشتر نگه نميذاره دو قلوهارو

فقط يكم كارت برا نگهداري و وزن گيري ني ني ها زياد شده

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
مبارکه عزیزم😍😍آخ جووون دوقلو😘😘 به سلامت بغلشون بگیری🤗🤗 بعد از انتقال چیا می خوردی کامل بگووو ...

ممنون من میوه فقط سیب میخوردم هروز صبحونه هم گردو وعسل بقیه دیگه همچی خوردم فقط دوغ و ترشی و دمنوش اینا لب نزدم قبل انتقال ماه قبلش هم هروز رازیانه میخوردم در کل فکر کنم بخاطر نذری که کردم همه چی خوب شد براتون میزارم یکی بهم گفت چهار ماه پیش من شروع کردم انجام دادن خداروشکر قبول شد

خدا برایم کافی است

سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و متاسفانه متفی بود😭😭 سرم از درد میترکه با خودم جنگ دارم نمیدونم چطور کنار بیام خسته ام 😢

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

الهی بمیرم برات..اصلا نمدونم.چ بگم😢😢😞😞خدایا خودت صبر بده فقط

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹