2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم ممنون از همتون که واسم دعا کردید مرسی از دوستایی که بهم پیام دادن برات ...

مبارکه خانم💃💃💃💃💃💃

انشاله الهام هم مثبت بشه روزمون گلبارون بشههههه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مبارک باشه عزیزم. ایشالله که صحیح و سالم دنیا بیاد و قسمت همه منتظرها بشه🌷

انساالله بخدا از صب واسه همه دعا کردم خدا به  همه این حسو قسمت کنه

خدا برایم کافی است
سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم ممنون از همتون که واسم دعا کردید مرسی از دوستایی که بهم پیام دادن برات ...

به به مبارکه. خداروشکر امروز رو با آز مثبت شروع کردیم انشالله بعدی ها هم امروز میان و مثبتن😍😍😍😍

علائم هم داشتی خانومی؟

اره گرفتگی زیر شکمم بود موقع خمیازه و عطسه درد میگرفت کمی گاهی هم زیز شکمم یه تیر کوچیک میکشید ول میکرد تخمدان هام هم درد داشت گاهی 

خدا برایم کافی است
به به مبارکه. خداروشکر امروز رو با آز مثبت شروع کردیم انشالله بعدی ها هم امروز میان و مثبت ...

انشاالله تا سال بعد همه دوستای ما که منتظرن مامان میشن

خدا برایم کافی است
میتونی به حرفش عمل کنی مگه اینکه دردی چیزی بیاد سراغت که مشکوک به کیست باشی..... 

درد زیر شکم و تخمدان ندارم...فقط چند روزه پهلو به سمت کمرم درد میکنه....

یه چیز خنده دار بگم..  

شوهرم صب گفت پرئود شدی ؟میگم نه همون لکه بینی پرئود بوده چون تو تایم خودش بوده...تعجب کرد و گفت وا😨 این مشکل جدیه مگه میشه کسی پرئود نشه 🤔شاید درد کمرتم از اینه🤗 چیز گرم بخور...(من😆😂😂😂 )

گفتم اره طبیعیه چیز حادی نیست نگران نباش تا پریود بعدی ببینم چی میشه😉شایدم بخاطر گرمی زیاده که خوردم😁

شوهرم یا اصلا حرف نمیزنه یا بعد از سالی طبق اصول و محاسبات یه چی میگه😅 کلاسی باهام حرف میزنه😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی عزیزم😘 یه سوال دیگه 🙈 از روز چندم شروع شد علائمت؟ ببخشید اذیتت میکنم😶

از هفته دوم شروع شد هفته اول هم نفخ داشتم

ولی اینم بگم من استراحت کردم فقط واسه غذا و حموم و سرویس بهداشتی پا شدم 

خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم

خدا برایم کافی است
سلام دوستای عزیزم،به دوستانی که مامان شدن تبریک میگم بهشون،،بچه ها من سه روز از موعدم گذشته هنوز پری ...

عزیزم به راهش تستهای تکمیلیه.... 

ایمنی انعقادیا اگه فریز داری.... 

اگه فریز نداری کاریوتایپ و دی اف آی هم انجام بدین خوبه..... 

هیسترو بشی رحمت بررسی بشه.... 

طبعتونو بشناسین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com